Dodaj do ulubionych

Gondole we Wrocławiu

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.01, 00:00
Czy nie byłaby to atrakcja, gdyby po wrocławskiej fosie, kanałach Odry, pływały gondole?
Wody u nas pod dostatkiem i atrakcja byłaby to wielka. Pomysł nie jest mój, ale uważam, że
jest świetny i warto go rozpropagować. Ludzie zamiast do Wenecji przyjeżdżaliby do
Wrocławia!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: maro Re: Gondole we Wrocławiu IP: *.pl 11.07.01, 18:58
      Mi tam w zupełności wystarczyłyby najzwyklejsze łódki albo nawet kajaki
      • Gość: mala_mi Re: Gondole we Wrocławiu IP: *.ifr.uni.wroc.pl 25.09.01, 11:56
        jak Wam brak gondoli, to na Oporowie jest knajpa o tym imieniu ;-)
        ja sie ciesze, ze przynajmniej dorozki i bryczki wrocily na nasze ulice, co
        prawda na razie glownie wokol Rynku i na slubach, ale zawsze milo popatrzec :-)
    • Gość: arni Re: Gondole we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 12:04
      Gość portalu: MN napisał(a):

> Czy nie byłaby to atrakcja, gdyby po wrocławskiej fosie, kanałach Odry, pływały
      > gondole?
      > Wody u nas pod dostatkiem i atrakcja byłaby to wielka. Pomysł nie jest mój, ale
      > uważam, że
      > jest świetny i warto go rozpropagować. Ludzie zamiast do Wenecji przyjeżdżaliby
      > do
      > Wrocławia!!!

• Gość: rzecznik Re: Gondole we Wrocławiu IP: 195.205.44.* 18.03.02, 17:03
      Pomysł jest rewelacyjny. Jest nawet we Wrocławiu Zatoka Gondolierów - to mocno
      zarośnięta obecnie zatoka między Muzeum Narodowym a Wzgórzem Polskim która była
      onegdaj wlotem Fosy miejskiej. Byłay to atrakcyjna alternatywa dla
      konwencjoanlnych rejsów statkiem wycieczkowym, a o ileż batdziej romantyczna !!!
    • Gość: obserwat Re: Gondole we Wrocławiu IP: 53.48.71.* 28.03.02, 14:58
      Problemem sa wysokie ew. zarosniete nabrzeza i progi wodne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka