Gość: ? IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 16.07.06, 22:49 Czy nick(chyba tak się pisze)charakteryzuje w jakiś sposób daną osobę? Oczywiście pomijając tych ,którzy wybierają go bez zastanowienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: Bez tytułu 16.07.06, 23:03 Tak - to jest tak jakbyś sobie na całe życie ksywę obrał... Zastanów się zanim się określisz pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Bez tytułu IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 16.07.06, 23:10 obrała:).Ale czemu na całe życie? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Bez tytułu 16.07.06, 23:36 A dlaczego zmieniać...? pytanie bezsensu a jednak i tak sama wiesz że nadasz sobie nick najbardziej dopasowany do Cię... Będziesz chciała zmienić,zmieniaj..twój wybór..do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Bez tytułu IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 16.07.06, 23:41 Bez sensu?Dla mnie nie koniecznie, ale może to jest juz filozofowanie.Bo tak jak np.ty dlaczego jesteś Morfeusz?Bardzo ładnie, ale w jaki sposób cie to określa?To nie jest zarzut tylko pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Bez tytułu 16.07.06, 23:52 nazbyt mało czasu a zbyt wiele słów i wyjaśnień - może kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Bez tytułu IP: *.wro.vectranet.pl 17.07.06, 00:08 Może...To ja będę się dalej nad swoim zastanawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Bez tytułu IP: *.wro.vectranet.pl 17.07.06, 00:13 Dopiero teraz zobaczyłam ,że to już nowy dzień.To chyba trzeba będzie pójść spać,poetycko mówiąć "w objęcia Morfeusza":)ty chyba faktycznie nie przypadkowo wybrałeś ten nick.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
inger2 Re: Bez tytułu 18.09.06, 21:36 Na wybór imienia nie mamy wpływu, więc czasem nie czujemy się z nim zbyt dobrze. Nick jest lepszą wizytówką osobowości, skoro przyjmujemy go sami, bądź co bądź znając już samych siebie najlepiej. Zawiera w sobie kwintesencję tego, czym jesteśmy, a przynajmniej - czym chcielibyśmy być (a to też coś o nas mówi, prawda). Odpowiedz Link Zgłoś