ldaniel7 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 20.02.10, 17:09 www.klikaczinfo.webuda.com Serwis do handlowania. Odpowiedz Link
ldaniel7 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 27.02.10, 17:18 www.netaucat.netau.net Darmowy katalog stron. Dopisujcie strony bo będe go reklamował kiedy będzie więcej. Jeśli znalazleś jakieś blędy w katalogu albo coś można ulepszyć to pisz mi na e-mail: klikaczinfo@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
djzicky <a href="http://techno-tutorials.pl" target="_blank">techno-tu 06.03.10, 12:31 Hej. Zastanawiales sie kiedys jak znani artysci tworza swoje utwory muzyczne ? A moze sam chciales stworzyc jakas piosenke, ktora grala ci w glowie, lub slyszales wiele razy jakies piosenki, ktorym czegos twoim zdaniem brakowalo i gdybys tylko umial zrobilbys ich remix, zeby uzupelnic brakujacy element albo zmienic melodie na lepsza ? Bo KAŻDY może tworzyć muzykę - nasze motto. techno-tutorials.pl Przy pomocy programu FL Studio (chyba jeden z łatwiejszych może być na prawdę rozbudowany) oraz szeregu dostarczonych przez nas tutoriali. Poznasz z jakich elementów składają się utwory muzyczne, oraz jak je stworzyć samemu. Od prostych tworzonych z nami krok po kroku, przez oglądanie przykładowych filmików jak tworzą inni, do momentu aż posiądziesz taką wiedzę, która pozwoli Ci tworzyć samemu. Jeśli stawiasz chcesz postawić pierwsze kroki wejdz tutaj: techno-tutorials.pl/techno/fl-studio-6-techno-tutorial/ A jesli chcesz sobie jedynie posluchac muzyki to wejdz tutaj: techno-tutorials.pl/videos Odpowiedz Link
by83 www.poznaninformatyk.pl 13.04.10, 08:41 Zapraszam na stronę serwisu komputerowego w Poznaniu: www.poznaninformatyk.pl Odpowiedz Link
killzonek76 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 13.04.10, 10:07 www.pobierz-pliczek.xaa.pl Odpowiedz Link
bdg78 Re: Katalog stron 12.08.14, 10:54 to ja polecam też swoje: rozwijający się darmowy katalog stron www www.katalog.arwel.pl tanie strony internetowe www.arwel.pl a także kilka serwisów stworzonych przez mnie: związanych ze ślubem : www.sukienslubnych.pl www.suknieslubne-komis.pl www.sds.bydgoszcz.pl Odpowiedz Link
michal.gazeta Re: Wasze strony - pochwalcie sie 13.04.10, 19:45 -- Biuro Rachunkowe Sosnowiec Odpowiedz Link
vms.0 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 28.05.10, 11:29 Strona pozwala na dodawanie artykułów promocyjnych. Każdy może napisać kilka słów o swojej stronie i zyskać linki. Promocja i pozycjonowanie są moderowane. Odpowiedz Link
cnkstudio Tworzenie stron internetowych i grafiki reklamowej 31.05.10, 14:50 www.cnkstudio.pl/ Odpowiedz Link
krupek85 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 10.06.10, 23:37 Sprawdzone sposoby na zarabianie przez internet. Najlepsze serwisy zarobkowe, buxy, fachowe porady i szczegółowe instrukcje: www.zlotyklucz.cba.pl Odpowiedz Link
czarnywebmaster Re: Wasze strony - pochwalcie sie 25.08.10, 20:27 www.earthstudio.za.pl/ ciekawa i ładna. Odpowiedz Link
karina9876 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 08.09.10, 23:52 www.dieta-dukana.com Dieta proteinowa doktora Dukana Odpowiedz Link
kryniu81 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 09.11.10, 18:51 Strefa Call of Duty www.cod-zone.pl Odpowiedz Link
skorpits69 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 22.11.10, 19:02 badgeek.pl Znajdziesz na nim seriale, bajki, gry oraz muzykę z naszych młodzieńczych lat. Przypomnij sobie jaki kiedyś byłeś i w co się bawiłeś. Powspominaj jak w latach 90' oglądało się Dragon ball'a , Motomyszy z marsa,Nieustraszonego, Z archiwum X, opowieści z krypty, Słuchało się Bomfunk Mc's, Eiffel 65, Mr.president, vengaboys, aqua, Grało się na automatach lub na konsoli (niekoniecznie tej oryginalnej :D ) w Super Mario Bros, Contrę, Tank 1990. Zobacz jak zmienił się świat i twoi znajomi. Odpowiedz Link
przemxpl Giełda CB-radio.com.pl 30.11.10, 20:07 Darmowe ogłoszenia możecie zamieścić na giełda sprzętu CB-radio.com.pl . Serwis podzielony jest na kilka kategorii, w których to znajdziecie interesujący wasz sprzęt radiokomunikacyjny. www.CB-radio.com.pl Odpowiedz Link
plazmag Re: Wasze strony - pochwalcie sie 02.01.11, 12:16 Witam serdecznie i zapraszam na Portal Społecznościowy spoleczni.pl Poznaj nowych znajomych lub zakochaj się. Jest to portal społecznościowy stworzony dla każdego. Na portalu znajduje się ogomna liczba opcji z których każdy zarejstrowany użytkownik może korzystać min.: Prowadź profil Dodawaj zdjęcia, filmiki,komentarze prawie do wszystkiego Stwórz bloga,grupę Dodaj firmę do katalogu,zamieść ogłoszenie Pisz na czacie,shoutbox oraz forum Bierz udział w konkursach (ciekawe nagrody) to i wiele więcej znajdziesz na naszym Portalu Społecznościowo-Randkowym. spoleczni.pl Odpowiedz Link
brossi1 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 03.01.11, 19:23 Moja strona szkolna Szkoła lyski Odpowiedz Link
plazmag Re: Wasze strony - pochwalcie sie 05.01.11, 09:52 [b]Zapraszam wszystkich na nową grę przeglądarkową [URL=http://www.mojamafia.pl/Moja-Mafia/]Moja-Mafia[/URL] [/b] W grze wcielamy się w mafioze a co za tym idzie chyba każdy wie :) Zostań najlepszym mafiozo w mieście oraz państwach i poprowadź swoją mafię na szczyt. [b]Nie czekaj, wejdź do tego niesamowitego miasta już teraz. [/b] Sprawdź swoją siłę w starciach z graczami. Nie daj się złapać psą i posłać za kraty. Kradnij samochody i inne drogocenne przedmioty. Spędzaj całe wieczory w kasynie. Lataj po całym świecie prywatnymi samolotami. Załatwiaj dziewczynki dla papieża. Szmugluj żółtków do Europy. I poprowadź swoją mafijną rodzinę do podboju wszystkich krajów. To tylko kilka rzeczy które będziesz robił w mieście. [URL=http://www.mojamafia.pl/Moja-Mafia/]Moja-Mafia[/URL] Odpowiedz Link
moki1 Nie wiem, czy jest się czym chwalić, 15.01.11, 22:55 ale ja jestem dumny ze swego dzieła. superkorki.net Odpowiedz Link
moki1 Re: Nie wiem, czy jest się czym chwalić, 25.02.11, 01:05 Nie napisałem, że superkorki.net to serwis ogłoszeń korepetycji. A teraz nowa strona abak.ugu.pl Lista faktów gospodarczych niezbyt mogących przebić się w mediach, a uważam, że na to zasługujących. Odpowiedz Link
voodoo_x Re: Wasze strony - pochwalcie sie 20.01.11, 13:44 www.projektowanie-stron-www.tk/ www.web-sklepy.tk/ www.web-strony.tk/ www.tanie-projektowanie-stron.tk/ www.www-projektowanie.tk/ www.strony-online.tk/ www.internet-www.tk/ www.tworzenie-witryn.tk/ www.witryny-internetowe.tk/ Odpowiedz Link
plazmag Re: Wasze strony - pochwalcie sie 28.01.11, 11:51 [b]Zapraszam wszystkich miłośników gier przeglądarkowych do zagrania w nową, wspaniałą grę jaką jest[/b] www.mafia-city.pl W grze wcielamy się w mafioso i zaczynamy nowe kryminalne życie. Załóż mafię z którą opanujesz cały świat i zlikwidujesz konkurencje za pomocą sprytu, pieniędzy, członków mafijnej rodziny, większości ziem posiadanych przez twoją mafię, i wielu innych czynników. [b]Gra oferuję ogromną ilość dostępnych opcji z których może korzystać każdy zarejestrowany gracz. To kilka przykładów :[/b] - Załóż mafię (rodzinę) - Kradnij, zatrudniaj prostytutki, popełniaj przestępstwa dzięki którym się wzbogacisz - Graj w kasynie - Lataj do innych państw - Zostań posiadaczem kasyna, fabryki amunicji itp. (dzięki nim będziesz zarabiał więcej pieniędzy) - Pracuj [b]To tylko kilka opcji które znajdują się w grze.[/b] Dołącz do tego kryminalnego świata już teraz. Co jakiś czas są organizowane konkursy w których można wygrać ciekawe nagrody. www.mafia-city.pl Odpowiedz Link
newcreative Re: Wasze strony - pochwalcie sie 05.02.11, 23:11 www.gryonline.newcreative.pl Witamy serdecznie w Centrum Gier Online, gdzie znajdziecie jedne z najlepszych gier via www w sieci! Nie czekaj, dołącz już dziś do niesamowitego świata przygody! Odpowiedz Link
pinkey_1 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 24.02.11, 13:37 witam zapraszam na strone mojego radia www.radiosibit.y0.pl Odpowiedz Link
jkm-net.pl Chwalę się swoją www.jkm-net.pl 28.02.11, 23:30 A oto strona www.jkm-net.pl Wszelkie uwagi proszę pisać na forum www.jkm-net.pl/bbcode/index.php Pozdrawiam Odpowiedz Link
jkm-net.pl Re: Chwalę się swoją www.jkm-net.pl 28.02.11, 23:31 A oto strona www.jkm-net.pl Wszelkie uwagi proszę pisać na forum www.jkm-net.pl/bbcode/index.php Pozdrawiam Odpowiedz Link