zegor 21.08.15, 10:50 Taka długa nieobecność na własnym Forum nie jest stanem normalnym......... Rybko,odezwij się ! bo jesteśmy pełni obaw .......... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Taka długa............. 02.09.15, 13:33 Ważne coby czasami popisać. Wiem że Rybcia miała deko problemów osobistych więc może to ją trochę przerosło albo jakoś tak, pewnie przez to nawet nie ma ochoty na forumkowanie. Odpowiedz Link
zegor Re: Taka długa............. 02.09.15, 21:42 Ja wiem,że miała swoje problemy, wiem,jak ciężko jest je samemu rozwiązywać ale nie wierzę,że nie miała czasu nawet emotikona wysłać........ Ja jestem pełen obaw......jak to stary człowiek ! Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Taka długa............. 06.09.15, 08:18 Jestem, żyję... Fakt, problemy były i są - ale jakoś pcham naprzód ten wózek.... To, że nie piszę, to już nawet nie kwestia czasu, czy nawet chęci - bywały chwile, miejsca, że normalnie nie miałam fizycznej możliwości, by skorzystać z netu.... Ale jak tu zajrzałam, to jedna rzecz niczym miód na moje serce podziałała - no oczywiście to, że ktoś się może martwić o mnie.... Pozdrawiam ciepło muuuaaaa Odpowiedz Link
leziox Re: Lezio :) 06.09.15, 10:08 No znam Cię, Rybcia, znam, miło żeś się w końcu raczyła objawić. Odpowiedz Link
leziox Re: Lezio :) 06.09.15, 10:13 To zaglądać proszę częściej, mam nadzieję że kłopotków masz już mniej. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Lezio :) 06.09.15, 10:16 kłopotów tyle samo tylko że jakoś uczę się z nimi żyć i normalnie funkcjonować ... Odpowiedz Link