Dodaj do ulubionych

Kierowca Radia Maryja?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 12:24
W zeszłym tygodniu przyjechałem swoim samochodem do Poznania. to były godziny
wczesnopopołudniowe. (między 10.00 a 12.00,środa albo czwartek dokładnie już
nie pamietam w Poznaniu byłem trzy dni). Jechałem ulicą Bułgarską. przede mną
jechał beżowy Opel astra na czarnych jeszcze tablicach rejestracyjnych,
niezwróciłbym na ten samochód uwagi gdyby nie jeden bardzo intrygujący mnie
szczegół, a mianowicie; na tylnej szybie w prawym górnym rogu była
naklejona..plakietka z logo radia Maryja. Podjechałem bliżej. za kierownicą
siedziała kobieta gdzieś tak między 56 a 62 może 63 lata z trwałą na głowie..
w środku grało samochowode radio..oczywiście nastawione na cały regulator na
radio Maryja. Była tak zasłuchana że zajechała mi drogę ..gdybym w pore nie
przychaował to stłuczkę miałbym pewną. Ale to nie koniec..potem zmieniła
sobie nie stąd ni zowąd trzy pasy ruchu w ogóle nie włączając kierunkowskazu!
a na koniec włączyła prawy kierunkowskaz po czym gwałtownie skręciła...w lewo!
Kto tym nawiedzonym debilom debilkom daje prawo jazdy? Tak ci radiomarjowcy
narzekają na młodzież że m.in słuchają w autach głośniej muzyki że szybko i
brawurowo jeżdżą a sami też nic nie lepsi!
Obserwuj wątek
    • Gość: Znudzony Re: Kierowca Radia Maryja? IP: *.gen.twtelecom.net 07.09.03, 12:45
      Prawdziwy radiomaryjanin lekcewazy prawa ziemskie, a
      wiec i kodeks drogowy.Dla nich, wg radjomaryjnych nauk,
      wazne sa wylacznie jakies prawa boskie wyuczane przez
      ojca dyrektora. Nie zartuje,bo slyszalem to dokladnie z
      ust sluchacza RM podczas pobytu w Polsce.
    • Gość: SLD-UPek Musicie to towarzyszu opublikować w Trybunie Ludu IP: 195.205.230.* 07.09.03, 12:55
      Gość portalu: J.Lewandowski napisał(a):

> W zeszłym tygodniu przyjechałem swoim samochodem do Poznania. to były
      godziny
      > wczesnopopołudniowe. (między 10.00 a 12.00,środa albo czwartek dokładnie już
      > nie pamietam w Poznaniu byłem trzy dni). Jechałem ulicą Bułgarską. przede
      mną
      > jechał beżowy Opel astra na czarnych jeszcze tablicach rejestracyjnych,
      > niezwróciłbym na ten samochód uwagi gdyby nie jeden bardzo intrygujący mnie
      > szczegół, a mianowicie; na tylnej szybie w prawym górnym rogu była
      > naklejona..plakietka z logo radia Maryja. Podjechałem bliżej. za kierownicą
      > siedziała kobieta gdzieś tak między 56 a 62 może 63 lata z trwałą na
      głowie..
      > w środku grało samochowode radio..oczywiście nastawione na cały regulator
      na
      > radio Maryja. Była tak zasłuchana że zajechała mi drogę ..gdybym w pore nie
      > przychaował to stłuczkę miałbym pewną. Ale to nie koniec..potem zmieniła
      > sobie nie stąd ni zowąd trzy pasy ruchu w ogóle nie włączając
      kierunkowskazu!
      > a na koniec włączyła prawy kierunkowskaz po czym gwałtownie skręciła...w
      lewo!
      > Kto tym nawiedzonym debilom debilkom daje prawo jazdy? Tak ci radiomarjowcy
      > narzekają na młodzież że m.in słuchają w autach głośniej muzyki że szybko i
      > brawurowo jeżdżą a sami też nic nie lepsi!
      • Gość: J.Lewandowski Re: Musicie to towarzyszu opublikować w Trybunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 13:00
        Gość portalu: SLD-UPek napisał(a):

> Gość portalu: J.Lewandowski napisał(a):
        >
        > > W zeszłym tygodniu przyjechałem swoim samochodem do Poznania. to były
        > godziny
        > > wczesnopopołudniowe. (między 10.00 a 12.00,środa albo czwartek dokładnie j
        > uż
        > > nie pamietam w Poznaniu byłem trzy dni). Jechałem ulicą Bułgarską. przede
        > mną
        > > jechał beżowy Opel astra na czarnych jeszcze tablicach rejestracyjnych,
        > > niezwróciłbym na ten samochód uwagi gdyby nie jeden bardzo intrygujący mni
        > e
        > > szczegół, a mianowicie; na tylnej szybie w prawym górnym rogu była
        > > naklejona..plakietka z logo radia Maryja. Podjechałem bliżej. za kierownic
        > ą
        > > siedziała kobieta gdzieś tak między 56 a 62 może 63 lata z trwałą na
        > głowie..
        > > w środku grało samochowode radio..oczywiście nastawione na cały regulator
        >
        > na
        > > radio Maryja. Była tak zasłuchana że zajechała mi drogę ..gdybym w pore ni
        > e
        > > przychaował to stłuczkę miałbym pewną. Ale to nie koniec..potem zmieniła
        > > sobie nie stąd ni zowąd trzy pasy ruchu w ogóle nie włączając
        > kierunkowskazu!
        > > a na koniec włączyła prawy kierunkowskaz po czym gwałtownie skręciła...w
        > lewo!
        > > Kto tym nawiedzonym debilom debilkom daje prawo jazdy? Tak ci radiomarjowc
        > y
        > > narzekają na młodzież że m.in słuchają w autach głośniej muzyki że szybko
        > i
        > > brawurowo jeżdżą a sami też nic nie lepsi!

-nie jestem żadnym towarzyszem tylko działaczem PO!
        • Gość: Znudzony rzekomy SLD-Upek to oczywiscie LPRak IP: 130.94.106.* 07.09.03, 13:02
          • Gość: J.Lewandowski Re: rzekomy SLD-Upek to oczywiscie LPRak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 13:10
            a konkretnie Towarzysz Szmaciak, ewentualnie prezydent Sosnowca Kazimierz
            Górski (nie mylić ze słynnym trenerem reprezentacji narodowejpod którego wodzą
            zdobyliśmy II miejsce na mundialu w 1974 roku!)
          • Gość: SLD-UPek Jestem SLD-UPkiem rzeczywistym IP: 195.205.230.* 07.09.03, 13:15
            z trzydziestodwuletnim stażem partyjnym w PZPR, SDRP i SLD.
        • Gość: SLD-UPek Ważne że zmierzacie w jedynie słusznym kierunku! IP: 195.205.230.* 07.09.03, 13:09
          Partia nasza zdaje sobie doskonale sprawę jak niekorzystny wływ na
          bezpieczeństwo w ruchu drogowym wywiera Radio Maryja. Towarrzysze: Czarzasty,
          akubowska i Michnik przygotowują projekt ustawy, zakazujący słuchania w
          samochodzie wyżej wymienionej rozgłośni.
          • Gość: Znudzony towarzyszu z LPR,nie broncie przestepcow drogowych IP: *.gen.twtelecom.net 07.09.03, 13:18
            • Gość: SLD-UPek Z przestępczością drogową będziemy walczyć IP: 195.205.230.* 07.09.03, 13:24
              wszelkimi dostępnymi środkami. Jastesmy zdecydowani użyć nawet zagłuszarek,
              tak jak to miało miejsce w walce z RWE i Głosem Ameryki!
    • prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Kierowca Radia Maryja? 07.09.03, 14:13
      To już nawet nie wolno mieć naklejki z logo radia Maryja na szybie samochowowej?
      też mi toleranci od siedmiu boleści...
      • Gość: Znudzony Re: Kierowca Radia Maryja? IP: *.gen.twtelecom.net 07.09.03, 14:27
        Przeczytaj jeszcze raz watek, bo nic nie zrozumiales.
        To nie naklejka ale nieprzytomna,lamiaca prawo drogowe
        pracownica RM,spowodowala zagrozenie bezpieczenstwa
        ruchu drogowego.
        • prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Kierowca Radia Maryja? 07.09.03, 14:33
          Gość portalu: Znudzony napisał(a):

> Przeczytaj jeszcze raz watek, bo nic nie zrozumiales.
          > To nie naklejka ale nieprzytomna,lamiaca prawo drogowe
          > pracownica RM,spowodowala zagrozenie bezpieczenstwa
          > ruchu drogowego.

- Ciekawe że akurat zwrócił uwagę na wóz z radiomaryjną naklejką..
          • Gość: Rodrig Falkenstein taa, oczywiście kolejna nagonka IP: *.it-net.pl 07.09.03, 14:57
            prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał:

> Gość portalu: Znudzony napisał(a):
            >
            > > Przeczytaj jeszcze raz watek, bo nic nie zrozumiales.
            > > To nie naklejka ale nieprzytomna,lamiaca prawo drogowe
            > > pracownica RM,spowodowala zagrozenie bezpieczenstwa
            > > ruchu drogowego.
            >
            > - Ciekawe że akurat zwrócił uwagę na wóz z radiomaryjną naklejką..

ty tez byś zwrócił uwagę na samochód, który zajeżdża ci drogę.
            i nie przesadzaj z tym tropieniem nagonek na Radio Maryja
          • Gość: Znudzony Re: Kierowca Radia Maryja? IP: *.gen.twtelecom.net 07.09.03, 14:58
            Nie sluchaj tyle RM,bo nie potrafisz zrozumiec
            najprostszego tekstu. Uwage autora watku zwrocila
            najpierw piratka drogowa,a nie naklejka. Naklejka
            pozwolila zidentyfikowac winowajczynie.
            • prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Kierowca Radia Maryja? 07.09.03, 15:02

> Nie sluchaj tyle RM,bo nie potrafisz zrozumiec
              > najprostszego tekstu. Uwage autora watku zwrocila
              > najpierw piratka drogowa,a nie naklejka. Naklejka
              > pozwolila zidentyfikowac winowajczynie.

- aha..a świstak siedzi i zwija sreberka..tak oczywiście..hm...
              • Gość: Znudzony Radiomaryjowa jedzdzi obcym samochodem ! IP: *.gen.twtelecom.net 07.09.03, 18:51
                Czy park samochodowy RM sluzy wspieraniu niemieckiego
                przemyslu samochodowego ? A polonezem czy Fiatem 126p
                nie laska jezdzic ? W glowach wam sie poprzewracalo od
                pieniedzy ?
    • Gość: Ed Re: Kierowca Radia Maryja? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 14:22
      Przecież ich Bóg prowadzi... ;-((
    • Gość: Maniek Re: Kierowca Radia Maryja? IP: *.dialup.sprint-canada.net 07.09.03, 14:27

> W zeszłym tygodniu przyjechałem swoim samochodem do Poznania. to były godziny
      > wczesnopopołudniowe. (między 10.00 a 12.00,środa albo czwartek dokładnie już
      > nie pamietam w Poznaniu byłem trzy dni). Jechałem ulicą Bułgarską. przede mną
      > jechał beżowy Opel astra na czarnych jeszcze tablicach rejestracyjnych,
      > niezwróciłbym na ten samochód uwagi gdyby nie jeden bardzo intrygujący mnie
      > szczegół, a mianowicie; na tylnej szybie w prawym górnym rogu była
      > naklejona..plakietka z logo radia Maryja. Podjechałem bliżej. za kierownicą
      > siedziała kobieta gdzieś tak między 56 a 62 może 63 lata z trwałą na głowie..
      > w środku grało samochowode radio..oczywiście nastawione na cały regulator na
      > radio Maryja. Była tak zasłuchana że zajechała mi drogę ..gdybym w pore nie
      > przychaował to stłuczkę miałbym pewną. Ale to nie koniec..potem zmieniła
      > sobie nie stąd ni zowąd trzy pasy ruchu w ogóle nie włączając kierunkowskazu!
      > a na koniec włączyła prawy kierunkowskaz po czym gwałtownie skręciła...w lewo!
      > Kto tym nawiedzonym debilom debilkom daje prawo jazdy? Tak ci radiomarjowcy
      > narzekają na młodzież że m.in słuchają w autach głośniej muzyki że szybko i
      > brawurowo jeżdżą a sami też nic nie lepsi!

To byl Ojciec Dyrektor w peruce ze wzgledu na bezpieczenstwo .
      • Gość: züberman ojciec-ideowiec IP: *.biaman.pl 07.09.03, 14:37
        Gość portalu: Maniek napisał(a):

>
        > > W zeszłym tygodniu przyjechałem swoim samochodem do Poznania. to były godz
        > iny
        > uż
        > mną
        > e
        > ą
        > > siedziała kobieta gdzieś tak między 56 a 62 może 63 lata z trwałą na głow
        > ie..
        > na
        > e
        > > sobie nie stąd ni zowąd trzy pasy ruchu w ogóle nie włączając kierunkowska
        > zu!
        > > a na koniec włączyła prawy kierunkowskaz po czym gwałtownie skręciła...w l
        > ewo!
        > y
        > i
        >
        >
        > To byl Ojciec Dyrektor w peruce ze wzgledu na bezpieczenstwo .

Koronnym dowodem jest:
        "a na koniec włączyła prawy kierunkowskaz po czym gwałtownie skręciła...w lewo!"
        Ojciec Dyrektor przecież nie będzie żadnych lewych sygnałów wydawał, nawet
        jeśli przypadkowo droga wiedzie na wschód.
      • Gość: SLD-UPek Zamiast się nudzić, naucz się czytać. IP: 195.205.230.* 07.09.03, 15:06
        Gość portalu: Maniek napisał(a):

>
        > > W zeszłym tygodniu przyjechałem swoim samochodem do Poznania. to były godz
        > iny
        > uż
        > mną
        > e
        > ą
        > > siedziała kobieta gdzieś tak między 56 a 62 może 63 lata z trwałą na głow
        > ie..
        > na
        > e
        > > sobie nie stąd ni zowąd trzy pasy ruchu w ogóle nie włączając kierunkowska
        > zu!
        > > a na koniec włączyła prawy kierunkowskaz po czym gwałtownie skręciła...w l
        > ewo!
        > y
        > i
        >
        >
        Zacznij nudziarzu od tego tekstu.
        • Gość: J.Lewandowski Re: Zamiast się nudzić, naucz się czytać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 15:23
          Gratuluję trafnego doboru nicka!
          • Gość: SLD-UPek Re: Zamiast się nudzić, naucz się czytać. IP: 195.205.230.* 07.09.03, 15:25

> Gratuluję trafnego doboru nicka!

Dziękuję w imieniu partii i Frontu Jedności Narodu.
            • Gość: J.Lewandowski Re: Zamiast się nudzić, naucz się czytać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 15:43

>
              > > Gratuluję trafnego doboru nicka!
              >
              > Dziękuję w imieniu partii i Frontu Jedności Narodu.

-bez komentarza
              • Gość: SLD-UPek Re: Zamiast się nudzić, naucz się czytać. IP: 195.205.230.* 07.09.03, 19:01

> Gość portalu: SLD-UPek napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: J.Lewandowski napisał(a):
                > >
                > > > Gratuluję trafnego doboru nicka!
                > >
                > > Dziękuję w imieniu partii i Frontu Jedności Narodu.
                >
                > -bez komentarza

Drzwi do naszej partii sa dla Was towarzyszu Lewandowski zawsze otwarte. Macie
                nawet szansę zająć miejsce towarzyszki Labudy, która nie spełniła pokładanych
                w niej nadzieji.
                • Gość: Oszołom z RM Re: Zamiast się nudzić, naucz się czytać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 22:25

>
                  > > Gość portalu: SLD-UPek napisał(a):
                  > >
                  > > > Gość portalu: J.Lewandowski napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Gratuluję trafnego doboru nicka!
                  > > >
                  > > > Dziękuję w imieniu partii i Frontu Jedności Narodu.
                  > >
                  > > -bez komentarza
                  >
                  > Drzwi do naszej partii sa dla Was towarzyszu Lewandowski zawsze otwarte.
                  Macie
                  > nawet szansę zająć miejsce towarzyszki Labudy, która nie spełniła pokładanych
                  > w niej nadzieji.

- miała być pierwszą feministką III RP i nie wyszło..o to miejce walczą Jaruga
                  Nowacka i Wanda Nowicka
                  • Gość: Znudzony No,dlaczego radiomaryjowa nie jezdzi polskim autem IP: 130.94.107.* 07.09.03, 23:57
                    Te audycje o niszczeniu polskiego przemyslu poprzez
                    naplyw obcych towarow sa dla baranow skladajacych sie na
                    niemieckie samochody urzedasow RM ?
                    • Gość: SLD-UPek Dlaczego znudzony jeżdzi na ruskim rowerze? IP: 195.205.230.* 08.09.03, 02:45
                    • Gość: Oszołom z RM Re: No,dlaczego radiomaryjowa nie jezdzi polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 08:43

> Te audycje o niszczeniu polskiego przemyslu poprzez
                      > naplyw obcych towarow sa dla baranow skladajacych sie na
                      > niemieckie samochody urzedasow RM ?

- bo polskich aut już nie ma zresztą nigdy nie mieliśmy tak na dobrą sprawę
                      czysto polskich aut osobowych..na pocieszenie mogę dodać ze Ople Astry są
                      montowane amoże nawet i prodkowane w Gliwicach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka