Dodaj do ulubionych

No i wyszedł szyga z worka....

15.05.04, 13:48
W najnowszym nr echa szyga robi kampanię wyborczą posłowi PO,po co?ano po
to,aby wskoczyć na jego miejsce do naszego wspaniałego sejmu,gdy ten się
dostanie do parlamentu UE.I dlatego nic się nie dzieje w naszym kochanym
miescie,bo jak się ma coś dziać jak celem podstawowym jest dostanie się do
ław poselskich,no może jeszcze coś....kupno nowego samochodu,zresztą kazdy z
trzech muszkieterów sprawił sobie po takim cacku...Idę sie napić
Obserwuj wątek
    • annajakubiec Re: No i wyszedł szyga z worka.... 16.05.04, 13:45
      Wiesz co, idź ty sie napij tak porządnie (bo widac ze Ci umysl bez tego nie
      pracuje) i nie bierz juz udzialu w dyskusji na forum .Pozdrawiam i na zdrowie!
      • vestit Re: No i wyszedł szyga z worka.... 16.05.04, 19:57
        Moja droga:jestem wolnym człowiekiem i żyję w wolnym kraju i dlatego nie
        bedziesz mi mówiła co mam robić a tym bardziej czy mam sie wypowiadać na forum
        czy nie.Pozdrawiam
        • matrix_has_you Raczej marny to trop... 16.05.04, 21:42
          Każdy rozsądny człowiek wie, że sejmu obecny jest, że tak się wyrażę, "na
          wylocie". Po prostu się kończy (i to w raczej kompromitującym stylu) - więc nie
          sądzę żeby ktoś się chciał tam pchać na siłę.
          A że w parlamencie europejskim byłby człowiek który by wiedział co nieco o
          mieście Siemianowice Śląskie - ja jestem za.
          • annajakubiec Re: Raczej marny to trop... 17.05.04, 10:38
            Nareszcie głos rozsądku!
            • vestit Re: Raczej marny to trop... 17.05.04, 14:35
              Przypomnijcie mi ilu to juz miejiśmy reprezentantów w parlamencie i co
              najwazniejsze,co nam obiecywali i co uczynili?NIC KOMPLETNIE NIC.
              • a_i_g Re: Raczej marny to trop... 17.05.04, 15:42
                Najlepiej siedziec w domu, na nikogo nie glosowac i uzalac sie nad soba. Na
                pewno przez to sie cos poprawi
                AiG
              • matrix_has_you Re: Raczej marny to trop... 17.05.04, 18:55
                Więc wybierzmy lepszych!
                • a_i_g Re: Raczej marny to trop... 17.05.04, 20:34
                  No tak wybierzmy lepszych. Tylko ze dla kazdego z nas jego kandydat jest
                  najlepszy. Za malo jest w nas samokrycytyzmu i tej cholernej pokory!!!!!!!
                  Bede glosowal za Rzymelka ale nie twierdze ze jest najlepszy, nie ma
                  najlepszych, sa tylko "moi" i "Twoi" faworyci. Ehhhhhhhh za duzo tych
                  dywagacji!!!
                  Niech zyje nowopowstale ugrupowanie!!!!!!! Ludzi mlodych, uczciwych i
                  NIEUMOCZONYCH!!!!!!!!!
                  AiG
                  PS. Piszac ten krotki tekst bylem calkowicie trzezwy;)
                  • vestit Re: Raczej marny to trop... 17.05.04, 21:22
                    NIEUMOCZONYCH???????? O czym ty piszesz,chyba sam nie wierzysz w to co
                    piszesz.Jeszcze się taki na swiecie nie urodził,kto zajmujac się polityką
                    był"czysty jak łza".A tak na marginesie to podobne hasło już gdzieś słyszałem w
                    poprzednich wyborach,tylko nie było w nim słowa "młodzi".....
                    • a_i_g Re: Raczej marny to trop... 18.05.04, 07:40
                      Niektorych to ciezko zadowolic, zawsze sie do czegos doczepia, marudza i
                      marudza na potege:P
                      • vestit Re: Raczej marny to trop... 18.05.04, 18:59
                        Widocznie taki już jestem,swoje przeżyłem i mam doswiadczenie.Żadne hasła i
                        programy wyborcze już mnie nie przekonają,byc może jest to wina dotychczas
                        rzadzacych.Dla mnie polityk jest gorszy od mafiozy,bo oni przynajmniej mają
                        jakiś kodeks którego się trzymają i surowo przestrzegają a z tego co widzę to
                        Ciebie też ciagnie do polityki,takze sie zastanów zeby potem nie było za
                        póżno.Pozdrawiam
      • vestit Re: No i wyszedł szyga z worka.... 30.05.04, 18:40
        annajakubiec napisała:

> Wiesz co, idź ty sie napij tak porządnie (bo widac ze Ci umysl bez tego nie
        > pracuje) i nie bierz juz udzialu w dyskusji na forum .Pozdrawiam i na
        zdrowie!
        >
        Zrobiłem tak jak mi poleciłaś...napiłem się,wytrzeżwiałem....i co...patrzę a tu
        szyga odwołany

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka