kometa46 09.02.08, 21:13 proszę mi powiedzie jaki lekarz pediatra jest dobry w Zawierciu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzy76siek Re: lekarz! 15.02.08, 23:00 Dobrym pediatrą jest pan Gawlicki .W Zawierciu przyjmuje tylko prywatnie na ul. Daszyńskiego. W przychodni na ul. Powst.Śląskich dobrą opinię ostatnio słyszałem o pani Borowieckiej (chyba dobrze zapamiętałem nazwisko) .Naszego dzieciaka prowadzamy natomiast do Węgrzynowskiej i raczej nie mamy zastrzeżeń . Stanowczo natomiast odradzam panią Sienko ,choć nie wiem czy jeszcze przyjmuje -dla mnie osobiście to powinni jej odebrać dyplom lekarza - SUPER NEGATYW Odpowiedz Link
bucor Re: lekarz! 16.02.08, 15:17 Z punktu widzenia kanibala to każdy młody i nieotłuszczony (chyba ze kanibal lubi tłuścioszków)A całkiem poważnie to ja ze swoim maluchem (1 rok)chodzę do Pani Borowieckiej i jest ok. Problem pojawia sie tylko jak umawiasz sie na "zdrowe dzieci" czasami nawet ok 10 dni trzeba czekać. Co do chorych to nie wiem ponieważ z chorym zawsze chodzimy prywatnie do Olearczyka albo to lekarza do Kroczyc Pani Szatan. Zaraz po urodzeniu chodziliśmy do przychodni na Niedziałkowskiego do Pani Izak - massakra, zawsze miała muchy w nosie, kiedyś przy przypływie emocji zabrałem kartę. Odpowiedz Link