Dodaj do ulubionych

sinielka-szukam ofert wyjazdów

IP: *.chello.pl 30.05.10, 10:52
witam,

czy ktoś z was wybiera się sam na wakacje i szuka towarzystwa?

pierwszy raz będę jechała sama na urlop stąd,nie wiem jak się zabrać za
szukanie ofert.jakieś porady do którego biura podróży mam się kierować?
mieszkam w stolicy,interesuje mnie wyjazd do Włoch,ale może być także w inne
miejsce.
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: martwoj Re: sinielka-szukam ofert wyjazdów IP: *.chello.pl 30.05.10, 10:52
      miało być singielka oczywiście:)
    • matanzas Re: sinielka-szukam ofert wyjazdów 30.05.10, 12:44
      napisz tutaj może ktoś się znajdzie forum.gazeta.pl/forum/f,36015,TOWARZYSZ_PODROZY_poszukiwany.html
    • myszmusia Re: sinielka-szukam ofert wyjazdów 30.05.10, 13:09
      a ty chcesz do kogos "na doczepke";-) po co? nie lepiej samemu z pełna dowolnoscia wyboru? nikt obcy nie bedzie ci sie po pokoju hotelowym platał;-)i nie musisz sie dopasowywac do cudzych wymagan.

A jak szukac? - po prostu patrzysz w ofercie konkretnego biura "pokój dla singa bez dopłaty" (o ile zalezy ci na nizszym koszcie, albo np. w katalogach neckermanna sa znaczki "singiel"
      A jak ci sie nie chce samej przekopywac przez katalogi - to wchodzisz do jakiegokolwiek biura podrózy - i mówisz to co tu napisałas " potrzebuje wyjazd do włoch dla jednej osoby - limit cenowy ....." i od tego tam siedza zeby ci znalesc;-)
    • Gość: turystka Re: sinielka-szukam ofert wyjazdów IP: *.acn.waw.pl 30.05.10, 13:36
      nie wiem czy np lubisz zwiedzać świat, ale bardzo fajne dla singla są wycieczki
      objazdowe.
      W zeszłym roku stanęłam przed problemem samotnego wyjazdu i pełna obaw wybrałam
      się na objazdówke. Było super! program jest tak napiety, że nawet nie zwracasz
      uwagi, że jesteś sama, bo cały czas coś sie dzieje. W grupie zawsze znajdzie sie
      ktos fajny, do kogo można zagadać. Wszystko jest zorganizowane i o nic nie
      musisz się martwic.
      Każde biuro ma oferte objazdówek po Włoszech (z resztą i ja się wybieram na
      Wloski niezbędnik - spodobało mi sie takie samotne podróżowanie bez żadnej
      marudy). Do tej pory zawsze jeździłam a to z przyjaciółmi, a to z rodziną, a to
      z facetem. Ale samej jest super :)
      trzymaj się :)

• martwoj Re: sinielka-szukam ofert wyjazdów 30.05.10, 13:45
        bardzo dziękuję za wasze odpowiedzi:) zatem lecę szturmować biura podróży!:)
    • Gość: Gość Re: sinielka-szukam ofert wyjazdów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 19:26
      Możesz zdecydować się na opcję z dokwaterowaniem. Ja nie chcę być
      sama w pokoju, zwłaszcza przy dalekich podróżach i zawsze się tak
      umawiam z biurami, że robią mi wstępną rezerwację i gdy znajdzie się
      osoba "do pary", finalizuję umowę poprzez wpłatę zaliczki. Nigdy nie
      miałam z tym żadnego problemu i zawsze trafiały mi się bardzo fajne
      osoby (może dlatego, że sama jestem bardzo tolerancyjna). W ten
      sposób poznałam wiele sypmatycznych i ciekawych świata pań i
      dziewczyn, a z większością z nich utrzymuję kontakty do dzisiaj i
      często umawiamy się na kolejne wyjazdy
      • Gość: lanka3 Re: sinielka-szukam ofert wyjazdów IP: *.punkt.opole.pl 30.05.10, 19:55
        ja zawsze prosze o dokwaterowanie kogos do mojego pokoju i jeszcze
        nigdy nie żałowałam tego, mozna oczywiście wykupić pokój
        jednoosobowy, ale na te kilka godzin snu to nie warto. Wolałam te
        pieniądze przeznaczyć na wymianę. Zaliczyłam juz 3 wycieczki z
        dokwaterowaniem i naprawdę warto było. We Włoszech byłam w pokoju 3-
        osobowym i też było fajnie.
    • asiaaab Re: sinielka-szukam ofert wyjazdów 01.06.10, 09:20
      Witam,tutaj znajdziesz dużo ofert. Może któraś wpadnie Tobie w oko:
      www.qtravel.plwww.qtravel.pl/wyniki?query=W%C5%82ochy&transport=Samolot&country=W%C5%82ochy&offset=5
      dużo zależy od tego czy wybierasz się na wypoczynek czy na zwiedzanie:)
    • coodrich Re: sinielka-szukam ofert wyjazdów 10.06.10, 13:51
      Dokładnie tak jak ktoś powiedział: idziesz do biura i załatwiasz:) Raczej nie
      powinno być z tym problemów. Teraz sam szukam ofert dla singli nad polskie morze
      dla... babci:p Jej pierwsze wakacje po śmierci dziadka. I raczej nie ma z tym
      problemów. Sam nie za bardzo lubię samotnie podróżować, nawet jeśli jadę z
      biurem podróży. Niby kogoś się poznaje, ale zawsze jest niebezpieczeństwo, że
      trafisz na słabą grupę. Kiedyś byłem w Grecji i niestety byli sami emeryci, plus
      dwie młode pary, które non stop trzymały się na uboczu i nie było szans się z
      nimi dogadać. Chyba świeżo zakochani:p Od tego czasu wolę sam załatwić sobie
      ekipę na wyjazd, żeby być pewnym, że nie będę sam:) Ostatnio trafiłem na portal
      twoja-podroz.pl, gdzie zbiera się ekipę na wyjazdy i zawsze udaje mi się kogoś
      znaleźć. Trochę jest takich portali w necie, więc też możesz się nad tym
      zastanowić:)

Powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka