Dodaj do ulubionych

Ecco Holiday - rzetelność

IP: *.chello.pl 03.11.10, 23:28
Czy to biuro jest rzetelne, czy spotkaliście się z negatywnymi "zachowaniami" - np odwoływanie zarezerwowanych wyjazdów, podnoszenie cen po opłacie zaliczki, przesunięcia wylotu (nie mówię o zmianie godzin wylotu, ale o przesunięciach od doby lub kilku dni).
Opinie mile widziane, waham się nad tym biurem, ponieważ mimo, że jest długo na rynku, nie jest super popularne....
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.10, 09:22
      Byłam z nimi 3 razy . Dwa razy w Egipcie i w zeszłym roku w Tunezji. Wg mnie biuro jest bardzo wiarygodne. nie miałam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Ponadto ma w swojej ofercie hotele, których nie mają inne biura. ja tak do nich trafiłam szukając biura które ma w swojej ofercie hotel w Egipcie na którym mi zależało. I to było właśnie Ecco. Takie mam zdanie na podstawie moich wyjazdów z nimi.
      • Gość: maja8 Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: *.CNet.Gawex.PL 04.11.10, 14:20
        bylismy z nimi rok emu wgudniu na Teneryfie-nie bylo nic, do czego moznay sie bylo przyczepicBiorac pod uwage ceny, jakie proponuja a jescze te w happy hour to juz wszystko jasne;)ja polecam;)
    • Gość: maja8 Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: *.CNet.Gawex.PL 04.11.10, 14:21
      dodam jeszce, ze teraz w listopadzie lecimy z nimi na Gran Canarie i mam nadzieje, ze bedzie ok;)
      • rafi1015 Re: Ecco Holiday - rzetelność 04.11.10, 20:32
        Byłem z nimi na Krecie w 2006 roku, bez uwag.
        • anka0127 Re: Ecco Holiday - rzetelność 05.11.10, 19:39
          Biuro jak biuro, zdazaja sie wpadki, ale zdazaja sie kazdemu, ja latam z roznymi biurami i pewne klopoty byly i z itaka i z alfastarem i z tui nawet, ale nic co mialoby spowodowac ze choc na chwile mina mi zrzedala na wakacjach :) Nie masz sie czego bac, tzn bac sie bardziej niz wykupujac wakacje w innych biurach :) Ja wlasnie wykupilam u nich krete na lato 2011 :)
          • Gość: Mia Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: *.chello.pl 05.11.10, 21:14
            dzięki za info, ja zastanawiam się właśnie nad hotelem z Ecco na Rodos.
    • Gość: aj Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 15:47
      Bułgaria Detelina *** wszystko super
    • Gość: qaz Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.11, 19:52
      byłem w tym roku z Ecco na Gran Canarii i wszystko było w jak najlepszym porządku

to był pierwszy wyjazd z Ecco i byłem od strony organizacyjnej pozytywnie zaskoczony
    • Gość: eire Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: *.159.56.194.static.crowley.pl 19.09.11, 08:52
      Byłam z nimi na Majorce - bez zastrzeżeń. Miałam lecieć do Egiptu w lutym tego roku ale wybuchły zamieszki, Ecco odwołało loty, proponowali zamianę na Teneryfę ale ja nie chciałam, napisałam prośbę o zwrot pieniędzy i dostałam co do grosza wszystko w ciągu kilku dni. Znajomi wrócili z Krety właśnie, też byli z Ecco i też bez zastrzeżeń.
    • ja-61 Re: Ecco Holiday - rzetelność 19.09.11, 09:17
      W 2010 roku zaplanowałam z nimi wyjazd do Tunezji. Na firsta. Wpłaciłam sporo kasy. Przyszedł termin dopłaty. Dopłaciłam. Na 10 dni przed wylotem z Gdańska oni mi dzwonią ze nie ma wylotu z Gdańska z powodu zbyt małej liczby chętnych i proponują mi wylot z Warszawy. Kasę na zaliczkę trzymali pół roku. I dopłatę też kilka tygodni. Uważam ze to nie w porządku.
      Zrezygnowałam. Ze zwrotem kasy kłopot bo Pani w ichnim biurze twierdziła ze zarząd musi zadecydować . Pytam o czym zadecydować do groma. O zwrocie mojej kasy skoro rezygnuje z ich winy.To aż zarząd ma decydować. Sami mi zaproponowali ze mogę dostać zwrot kasy. JAkaś ściema. Wreszcie oddali . Wzięłam Tunezję z innego biura na lasta bo urlop zaplanowany itd. Wyszło mi taniej . Reasumując - nie polecam
      • Gość: mob-os Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 22:38
        Od 7-21 września 2011 hotel Jasmin Beach Turkler- Turcja z Ecco Holiday wszystko było super i zgodnie z ofertą rezydentka kompetentna ,konkretna. Linie lotnicze Corendon bez zastrzeżeń. z cateringiem na pokładzie i loty o czasie. wakacje super!.
    • Gość: toja Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: 178.73.49.* 25.09.11, 00:17
      sprawdzam ich od kilku lat, choć nie kupiłam żadnej oferty do tej pory. Bo jeśli wybiorę jakiś hotel, który mi się podoba, to np. pokoje są bez balkonów (tzn. są i takie i takie, ale oni nie gwarantują), albo np. 6 km od najbliższego miasta. Albo, że pokoje na piętrze i w suterenie (czego też nie gwarantują). W różnych opiniach, niby nie ma nic złego. Ale jak nie mam zagwarantowane, że warunki będę miała przyzwoite, to wolę nie ryzykować.
      • Gość: mob-os Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 20:08
        Cos mi sie tutaj nie zgadza ! po co sledzisz ofertę biura od KILKU LAT jesli nie miałas zamiaru jechać. Podaj o jakie hotele i destynacje chodzi to pomożesz tym którzy chcą jechać. nie pisz ogólnikami bo to nic nie wnosi.
        • Gość: toja Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: 217.153.153.* 26.09.11, 08:37
          sprawdzam ofertę wszystkich biur podróży, i wybieram tę, która jest wg mnie najlepsza. Stąd wiem co, które biuro oferuje. Piszę ogólnie, bo tak mi sie to biuro kojarzy. Jeśli znajdę jakiś hotel, którym mogę być potencjalnie zainteresowana to sprawdzam go dokładnie.
          I tak np. w tym roku robiłam komuś prezent - Bułgarie. Wybrałam Hotel Wela z Ecco, ale po sprawdzeniu okazało sie, że nielicznych kwaterują w pokoju bez balkonu. Dlatego kupiłam hotel w SB, w Itace. Bo tam piszą, że balkon czy taras gwarantują. W poprzednim roku też rozważałam ofertę Ecco w Grecji, i tez czegoś nie gwarantowali.
          Tak wiec pozwole sobie pisać do innych, nie do ciebie, skoro moja opinia, w twoim rozumieniu nie nie wnosi.
          • Gość: mob-os Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 21:55
            Wpisuj wszystkie swoje info dotyczace również innych biur bo "ogolnie jesteś" niewiarygodna.Jakiś hotel, jakieś pokoje, jakieś balkony, jakieś biuro podróży.Zaznaczam ze zawodowo nie jestem związana z żadnym biurem podróży a jedynie korzystam z biur podróży przy organizacji moich wakacji.Nie można jednak uogolniać opinii o biurach podróży trzeba podawać fakty.
            • Gość: toja Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: 217.153.153.* 27.09.11, 09:31
              więc fakty podałam. I myślę, że jestem wiarygodna bo korzystam z wyjazdów kilka razy w roku, i to zarówno z BP, jak i sama organizuje.
              Z racji tego, że kończyłam m. in. turystykę w ogóle sie nią interesuję i jestem na bieżąco z ofertami biur podróży, jak i opiniami o nich.
              Nie wiem jak ci się udaje z satysfakcją korzystać z wakacji z BP, jak nie masz pojęcia w tym temacie.
              • Gość: mob-os Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 23:30
                Z faktu ze kończylas turystykę nic nie wynika. Pisząc o biurach podróży należy pisać o faktach a nie o oczekiwaniach .Jesteś niewiarygodna bo nie podajesz faktow dla lepszego zrozumienia podam np. wykupiłam w biurze.... wyjazd do..... do hotelu .... przelot liniami...... o czasie lub nie....+ opinia ogólnie o odbytym wyjeżdzie. Ktoś kto ukończył turystykę powinien wiedzieć jak należy ocenić organizatora wyjazdu a nie na zasadzie wydaje mi się! Pozdrawiam i radzę dalej uczyć się" turystyki", aby ocenić należy wiedzieć co oceniać.Z wakacji korzystam z satysfakcją bo na szczęście w moim długim życiu omijam ludzi którzy "mają pojęcie w temacie''
                • Gość: toja Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: 217.153.153.* 29.09.11, 08:43
                  żałosne..........
                  • Gość: mob-os Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 19:28
                    Masz rację to co piszesz jest żalosne, lepiej nie komentuj tylko czytaj ze zrozumieniem wszystkie wpisy.
    • Gość: Kasia Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: *.play-internet.pl 26.09.11, 18:39
      Byłam z nimi rok temu w Bułgarii, wszystko według opisu z katalogu, a nawet lepiej. Miła i pomocna pani w biurze. Cena bardzo korzystna. Jedyne do czego można się przyczepić to rezydenci (zainteresowani tylko sprzedaniem wycieczek).
      • Gość: Portal Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.11, 13:43
        Witam, współpracujemy z wieloma biurami podróży w tym z Ecco , na podstawie naszych doświadczeń i informacji od naszych klientów mogę stwierdzić , że biuro jest rzetelne , wyjazdy są należycie zorganizowane a na naprawdę minimalną liczbę reklamacji reagowali szybko i skutecznie.
        Zapraszam do odwiedzenia portalu www.lecnawakacje.pl jest już oferta na Lato 2012 w tym Ecco . Polecamy
        • Gość: Kata Re: Ecco Holiday - rzetelność IP: *.icpnet.pl 30.09.11, 08:30
          Do Portal: sorry, ale nie brzmicie wiarygodnie. Przecież o każdym biurze, z którym współpracujecie napiszesz to samo. Musisz je zachwalać, przecież nie możesz napisać publicznie: nie leć z biurem x bo jest kiepskie, bo zaraz stracisz z nim umowę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka