Dodaj do ulubionych

Voyageur Pawłowice Śląskie

16.03.11, 09:38
Witam!
Od jakiegoś czasu w Pawłowicach działa nowe Biuro Podróży Voyageur.
Czy coś wiecie na temat tego biura? A może już ktoś skorzystał z jego usług??
Przyznam, że mają bardzo duży wybór ofert i atrakcyjne ceny.
Obserwuj wątek
    • agata25-pl Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 16.03.11, 14:20
      Profesjonalna obsługa klienta, pakiet materiałów informacyjnych przed wyjazdem, pełna i szybka informacja, wspaniały wypoczynek! POLECAM !!! Profesjonalizm i rzetelność to cechy najbardziej charakterystyczne dla biura Voyageur.Bardzo gorąco polecam to biuro!!! Wszelka pomoc ze strony obsługujących zapewniona. A warunki pobytu, takie jak w ofercie :)
    • Gość: Wioleta Re: Voyageur Pawłowice Śląskie IP: *.internetia.net.pl 16.03.11, 14:27
      Witam, Biuro Voyageur jest biurem znakomitym. Nie zawiodłam się na nim ani razu, a co roku wyjeżdżam na wczasy oraz ferie zimowe. Miła obsługa, dobre ceny i co najważniejsze wszystko dopięte na ostatni guzik. POLECAM ! :)
    • Gość: Dawid Re: Voyageur Pawłowice Śląskie IP: *.x66.x16.x70.jaskom.pl 16.03.11, 17:16
      Witam!
      Od jakiegos czasu znajomi zaczeli polecac mi Biuro Podróży Voyager.
      Każdy wychwalał i slodził. Nie byłbym soba gdybym tego nie sprawdził!
      Powiem krotko, zwieźle i na temat - Bezproblemowy, miły kontakt z osobami pracujacymi
      w Biurze, Pełen Profesionalizm! A co najwazniejsze - 100 % Uczciwosci!
      Bo jak wiemy wszyscy, zeby znalesc teraz oferte i spedzic milo czas tak jak nas zapewniaja w Biurze - jest cięzko! POLECAM Biuro Podrózy Voyager i dolączam sie do znajomych:)
      Pozdrawiam!
    • basienka2706 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 16.03.11, 20:51
      Witam
      serdecznie i gorąco polecam Biuro Voyageur, pełny profesjonalizm,warto z korzystać z usług,bogate oferty i najważniejsze wszystko zgodnie z ofertą wycieczek oraz wczasów.
      pozdrawiam
      • voyager747 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 16.03.11, 21:20
        kurcze, to chyba najlepsze w Polsce, tyle laurek w tak krótkim czasie :) Będę chyb a z Warszawy musiał tam jeździć, żeby coś kupić, karcze daleko trochę :)
        • dociekliwy_0 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 16.03.11, 21:46
          no baaa, widzisz ile Cie ominelo... Nie zapominaj tez, ze Wioleta jezdzi z nimi co roku na ferie i wakacje, a strone WWW odwiedzialo raptem 1400 osob ;)

Aby sie nie powtarzac to pisalem tutaj:
          forum.gazeta.pl/forum/w,19,123037028,123111779,Re_dajcie_juz_spokoj_.html
          co mysle o takich praktykach.
          • voyager747 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 16.03.11, 21:48
            :)) co robić, skoro są aż tacy dobrzy to mus
          • cichyklient Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 17.03.11, 10:16

Witam

Faktycznie czytając kilka tych pozytywnych wpisów kazdy mysli ze jest cos nie tak, albo ze jedna i ta sama osoba dodaje kolejno wątki. Będę z Wami szczery – Ja tez tak pomyslalem i postanowiłem , z racji tego , że mieszkam niedaleko Pawłowic odwiedzić biuro na zasadzie tzw. „cichego klienta” - czyli pytam-szukam-przeglądam, a sam nie wiem czego i czy w ogóle chcę.
            I wiecie co Wam powiem, byłem mile zaskoczony samą osobą, która tam pracuje. Z Panią Agnieszką miałem okazje się spotkać w Biurze Podróży Viktoria Travel Leszczyny w tamtym roku – wtedy tam pracowała. Faktycznie jak większość osób pracujących w tej branży wykazała się duża znajomością ofert i potrafiła wybrać ofertę, która spełniała moje oczekiwania, czego dowodem był udany urlop. W tamtym roku wakacje spędziłem w Albenie – Hotel Ralitsa. Gorąco POLECAM !!

A to ,że Pani Agnieszka otworzyła swoje biuro , jest dowodem na to, że do odważnych świat należy.
            Ja sam życze jej sukcesów zawodowych i z pewnościa nie raz odwiedze biuro.

Pozdrawiam.
            • voyager747 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 17.03.11, 10:19
              Bardzo dobrze, to się chwali, niech się jej uda.
      • cichyklient Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 17.03.11, 10:35
        ... z pewnością Pani Agnieszka ma duże grono znajomych , więc jest tu na pewno kilka opini od znajomych i chyba nic w tym złego. Reklama dźwignią handlu .
        Ja wiem, że osoba ta ma spore doświadczenie w turystyce i jeśli ktoś w przyszłości zechciałby skorzystać z usług własnie tego biura, myśle ze na pewno otrzyma najodpowiedniejszą dla siebie ofertę.
        • voyager747 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 17.03.11, 10:38
          Reklama tak, ale kryptoreklama na forum, to już nie za bardzo. Zresztą, nawet jak napiszą 100 postów to i tak tam nie pojadę do tego biura. Co innego duże biura, które mają oddziały wszędzie, albo sprzedają przez internet.
          • cichyklient Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 17.03.11, 10:47
            .. dokładnie....nikt Cie przecież nie zmusza do tego , abyś jechał z tego biura. Duże biura - znane biura- wyższe ceny :) ( w sumie gdzieś koszty spotu reklamowego trzeba wliczyc)
            w tamtym roku moi znajomi lecieli z jednego z niemieckich biur podróży ( nie bedę robić reklamy) wybrali Hotel Sultan Beach w Egipcie - spotkali tam rodzinę, która poleciała z Polskiego Biura , ku zaskoczeniu rodzina ta zapłacila ponad 1000 zł mniej względem biura niemieckiego. A prawda jest taka , ze moi znajomi nie czuli sie jakos wyróznieni czy lepiej traktowani przez miejscowych. Dlatego ja wole wybierac Biura, które są sprawdzone i konkurencyjne względem tych wiekszych ,a ze wiekoszc agencji ( pośrednikow) ma ich w swojej ofercie - kupuję tam bo zawsze mozna liczyc na rabacik :)
            • Gość: Kolumb Re: Voyageur Pawłowice Śląskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 13:05
              A myślałem że wszystkie polskie biura mają mają te same ceny
              Coś tu nie gra : w pierwszym poście infomacja że nowe biuro a w kolejnym że ktoś jeżdzi od lat. Chyba ktoś buira pomylił.
              • Gość: sanchez Re: Voyageur Pawłowice Śląskie IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.11, 13:16
                Raczej biur nikt nie pomylił, przecież te posty pochwalne pisze jedna i ta sama osoba. A co gorsza wydaje jej się, że jest taka sprytna a ludzie naiwni.

Jak zauważył dociekliwy rzekomo laska podająca nazwę i chwaląca to konkretne biura jeżdzi z nimi od lat, choć biuro nie istniało.

Za to zalogowane nicki powstały na potrzebę postów, wcześniej nigdy nic na forum nie napisały i rzekomo mam wierzyć, że wszyscy znajomi tej Pani nagle postanowili w jednym momencie się uaktywnić.
                • Gość: ktos13 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 17:03
                  Dokladnie!!! Pani siedzi w biurze w małej miejscowosci, nudzi sie i produkuje posty :D wkoncu sezon tuż, tuż....
                • Gość: mad19 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie IP: *.static.korbank.pl 23.07.11, 14:47
                  Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale odstępy czasowe pomiędzy jednym a drugim postem pochwalnym są baaardzo zastanawiające:)))
      • Gość: Nerka Re: Voyageur Pawłowice Śląskie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.03.12, 18:27
        Reklamują że mają wakacje z gwarancją najniższej ceny a Bułgaria u nich teraz tańsza niż w grudniu -zwrotu nie chcą zrobić - autokary co jadą do Bułgari -widziałem zdjęcia na necie fatalne -reklamują Bułgarię jakby to były Karaiby palmu lazurowe more - ściema - aha i ten pilot Michał też coś zle o nim pisali że trasy nie zna - mam obawy bo za póżno sprawdziłem te informacje - oby były nieprawdziwe napiszę jak wróce - Jeszczę będę rozmawiał z Panią Anio co mi sprzedała - może mi to zmienią na samolot bo te autobusy - ogórki - masakra. puki co haos
    • globtroter1234 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 06.04.11, 12:44
      POLECAM!
      A jednak się skusiłem i wykupiłem w Biurze Podróży VOYAGEUR ofertę do Egiptu (hotel Empire) przez internet po uprzednim wybraniu spośród kilku nadesłanych i głębokim zastanowieniu się. Dopełniłem formalności zarówno finansowych jak i papierkowych. Wszystko w jak najlepszym porządku. Również do samego wylotu byłem w kontakcie z biurem, a na 2-3 dni przed planowanym wylotem otrzymałem potwierdzenie godzin. Na pewno nie raz skorzystam z usług biura i polecę je znajomym.
      Oferta spełniła moje oczekiwania , a i cena była konkurencyjna względem organizatora.
      Ludzie nie bójcie się latać do Egiptu. Wszystko jest OK :)
      Pozdrawiam.
      • voyager747 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 06.04.11, 13:00
        a po mamy latać do Egiptu skoro jest tyle innych fajnych miejsc ? już wiesz, że jest fajnie przed wyjazdem ?
        • globtroter1234 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 06.04.11, 14:41
          Ktoś chyba nie doczytal wpisu. Wracam za dwa dni do kraju, a Ty jak nie chcesz, to nie lataj. nikt nikogo nie zmusza
          Pozdrawiam.
          • voyager747 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 06.04.11, 16:11
            to super, czekamy z kwiatami na lotnisku, potem nam opowiesz :)
            • voyager747 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 06.04.11, 16:14
              przeczytałem jeszcze raz i nie ma tam nic o tym, że za 2 dni wracasz, jakoś tak mało zrozumiale napisałeś.
          • Gość: Kolumb Re: Voyageur Pawłowice Śląskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 16:23
            Hm trzeba zgłosić naruszenie zasad regulaminu
            Nieuczciwa konkurencja kwitnie
            No tak w małych biurach to tylko tak się kombinuje
            łamanie zasad uczciwej konkurencji może być karane, wiele biur już się o tym przekonało ( wypowiedzenie umowy i kary finansowe - nie ryzykowałabym więc wyjazdu z tak niepewnym biurem)
    • globtroter1234 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 06.04.11, 16:46
      Widzę , ze nawet na forum nie można wyrazic swojej opinii , bo zaraz ktoś inny snuje jakies podejrzenia i domysły .
      Po co w ogole dodawac jakies komentarze, jak zaraz znajdzie sie jeden czy drugi, ktory musi cos dodac i ktoremu nic nigdy nie bedzie pasowac.
      Po takich wpisach nie dziwie sie ze rodzą sie tak beznadziejne opinie o biurach czy hotelach na innych forach, skoro sa atakowane przez takich ludzi!!!!!
      Człowiek sie niepotrzebnie stresuje , a po przyjeźdze okazuje sie ,ze hotel czy miejsce albo biuro jest OK.
      Chyba lepiej zdac sie na własna intuicje i kupic wycieczkę z biura , ktore poleca znajomy, a nie wpis na forum!
      Ja i tak jestem zadowolony i na pewno polece nieraz to biuro innym, a nie jakies forum.
      • voyager747 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 06.04.11, 16:55
        to jesteś w tym Egipcie czy nie, bo już się chyba zamotałeś trochę?
      • dociekliwy_0 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 06.04.11, 16:59
        Strasznie Ci zależy na opinii tego biura, skoro siedząc w Egipcie - mając jeszcze 2 dni urlopu - zaglądasz co 2 godziny na forum aby sprawdzić co napisano o biurze...

Poza tym masz jeszcze 2 dni, skorzystaj poopalaj się i dopiero po tym napisz, że jesteś zadowolony, bo nie wiesz co Cię jeszcze może spotkać ;)

tak już OT, co myślę o takich praktykach pisałem wyżej.
        • Gość: gość Re: Voyageur Pawłowice Śląskie IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 19:05
          pisze z Egiptu z polską czcionką :)
    • cichyklient Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 06.04.11, 21:16
      Ludzie czy wyście sie z koniami na łby pozamieniali...uczepiliscie sie tego biura jakby wam jakąś krzywdę zrobiło...chyba nie macie innych zajęć ani pracy i nudzicie się widocznie ze takie rzeczy piszecie....aż mi sie śmiać chce z tego jak to widzę.......ciekaw jestem czy ktos tego fora sam nie wymyslił i nie prowadzi jakiejs śmiesznej zabawy zeby komus zycie uprzykrzyć.... bo jakoś internwecji biura nie widzę... a prawdę mowiąc bezsensowna gadka toczy sie miedzy 3 osobami tak naprawdę....
      • voyager747 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 06.04.11, 21:25
        tak, tak, my to wymyśliliśmy :)
        • cichyklient Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 06.04.11, 21:40
          wiesz co voyager napisze jedno i pewnie niejeden sie ze mna zgodzi:
          warszawka daje duzo do myslenia nie bede sugerowac jakiego!!!!!! zajmij sie lepiej swoim forum i pochwałami czego to nie zdobyles albo gdzie to nie byles a innym daj spokoj
          • voyager747 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 06.04.11, 21:46
            ale żałosny tekst, ubawiłem się, współczuję ci mądrości !
            • voyager747 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 06.04.11, 21:52
              Masz mnóstwo wpisów na forum, od dawna jak widać i tylko w jednym temacie, to wcale nie daje do myślenia, nic a nic, my głupi w tej "warszawce" nie dajemy się nabrać, żenada, buuuu.
              "szukaj" to bardzo pożyteczna funkcja na forum, nie wiesz o tym ? Jeszcze jakieś wycieczki osobiste ? Zachwalaj dalej swoje biuro, he he he.
          • dociekliwy_0 Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 07.04.11, 08:04
            > wiesz co voyager napisze jedno i pewnie niejeden sie ze mna zgodzi:

ja tam się akurat nie zgodzę, ale to mało ważne, więc do sedna.

Posłuchaj cichyklinet, globtroter1234 czy też pod iloma jeszcze nickami nie występujesz w tym temacie, to że postanowiłaś zareklamować swoje biuro na forum nie jest niczym złym, wpadłaś niestety na jeden z gorszych pomysłów czyli podszywanie się pod klienta - czytaj oszustwo.

Trochę się w tym wszystkich zapętliłaś podając się za osobę co niby jeździ co roku (a biuro istnieje znacznie krócej), za turystę z Egiptu sprawdzającego co 2 godziny nowe posty itp., takich metod reklamy w stylu: "Jestem potencjalnym turystą, znalazłem fajne biuro, tutaj nazwa i obszerny opis oferty" jest na tym forum mnóstwo i śmierdzą one reklamą już na wstępie.

Gdybyś uczciwie napisałą: "Witam, prowadzę takie biuro i właśnie mam fajną ofertę wyjazdu do Egiptu, piszę tutaj bo wiem, że czytają to forum osoby zainteresowane turystyką itd." - byłoby wszystko w porządku i nikt by się nie czepiał.

Nie dość, że wybrałaś jedną z najgorszych form cichej reklamy, to jeszcze idziesz w zaparte. Naprawdę uważasz że ludzie są tacy głupi a Ty taka sprytna?

Powtórzę to jak mantrę - nie pojadę z biurem, które zanim jeszcze nie sprawdziłem ich oferty próbuje mnie oszukać podając się za kogoś innego - to strzał w stopę a nie spryt (jak Ci się może wydaje).
    • Gość: Sk3L Re: Voyageur Pawłowice Śląskie IP: *.system-net.pl 08.05.11, 21:57
      Wszystkie opinie należy przesiać przez palce. Sam nie pójdziesz nie będziesz wiedział(a). Biuro ma podawać prawdziwe informacje o danym hotelu i miejscu a nie to co pisze "organizator" . Moim zdaniem osoba tam pracująca zna temat dobrze i nie raz woli doradzić który hotel jest lepszy mimo mniejszej ilości gwiazdek albo z takiej samej kategorii gwiazdkowej poleci najlepszy. I to jest właśnie to czego oczekuję od dobrego biura! Bo miejsce z którego wrócę mam dobrze wspominać. Z usług tego biura jestem zadowolony.
      Polecam.
      Pozdrawiam.
    • Gość: glizda Re: Voyageur Pawłowice Śląskie IP: *.kwsa.pl 23.07.12, 18:21
      Skorzystałam z wypoczynku za pośrednictwem tego biura. Pani Agnieszka jest osobą kompetentą, rzetelną i uczciwą. Naprawdę polecam.
      • bioo Re: Voyageur Pawłowice Śląskie 23.07.12, 22:00
        korzystałam z oferty biura, wróciłam z Bułgarii, wszystko ok :)
        • Gość: Ania Re: Voyageur Pawłowice Śląskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 13:35
          a w jakim hotelu byłaś bo ja W Stefanowie Lozenec i mimo polecenia przez Panią z biura jestem na nie.
          Zatrucie pokarmowe ok 50 % ludzi jedzenie straszne - miejscowość fajna ale hotel totalnie nie sprawdzony, brak klimy też powoduje złe samopoczucie. A i bałagan organizacyjny nie można się niczego dowiedzieć - rezydentka mało uchwytna
          Jeden duży plus urocze miasteczko
          Ania
          • Gość: BP VOYAGEUR Re: Voyageur Pawłowice Śląskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 15:11
            Witam,
            chyba Pani pomyliła Biura Podróży, poniewaz my nie sprzedawaliśmy do tej pory wczasów w Hotelu Stefanov w miejscowości Lozenec.

POzdrawiam
            BP Voyageur
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka