Dodaj do ulubionych

Fachowe biuro podróży

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 09:48
Które biuro podróży polecacie? Chodzi mi o takie w którym pracownicy będą w stanie doradzić jakąś ciekawą ofertę wyjazdu a nie podrzucać byle co byle by było.Biuro może być na terenie Gdańska lub Gdyni.
Obserwuj wątek
    • anjolka77 Re: Fachowe biuro podróży 28.06.11, 18:43
      Na pewno niezłym biurem jest tui, ale u nich jest jednak trochę drogo. Mnie zawsze dobrze wakacje organizowało alfa star, raz też byłam na wczasach z biurem, które już nie istnieje więc nie ma o nim co pisać. Liczy się cena, to czy biuro ma szeroki wybór wycieczek. No i obsługa, opieka za granicą. Ja zawsze na szczęście czułam się bezpiecznie.
    • e-olka1234 Re: Fachowe biuro podróży 10.08.11, 17:17
      Gość portalu: turystka napisał(a):

> Które biuro podróży polecacie? Chodzi mi o takie w którym pracownicy będą w sta
      > nie doradzić jakąś ciekawą ofertę wyjazdu a nie podrzucać byle co byle by było.
      > Biuro może być na terenie Gdańska lub Gdyni.

Polecam solemar. Właśnie wróciłam z wczasów lub jak kto woli wycieczki, choć mi wycieczka bardziej się kojarzy z jednodniowym wypadem połączonym ze zwiedzaniem. Poziom obsługi rewelacyjny, co do standardu to wszystko było opisane w folderze i zgadzało się na miejscu z rzeczywistością. Co do cen to mogę się skusić o stwierdzenie, że atrakcyjne, biorąc pod uwagę konkurencyjne oferty i stan faktyczny zastany na miejscu. Dwa lata temu byłam w Egipcie z biurem Alfa Star i powiem otwarcie, że było średnio, nie to żebym się czepiała, ale powiedzmy w tym samym hotelu byli i Niemcy i Rosjanie, rozmawialiśmy z jednymi i drugimi i przy porównywalnych można rzecz cenach i w poziomie obsługi i choćby jakości jedzenia było widać różnicę. W Solemarze wszystko było dopracowane do najmniejszego szczegółu, nie było widać różnicy na zasadzie my i oni (przynajmniej w poziomie obsługi). Program zrealizowany w 100% i zgadzał się z wcześniejszą ofertą. Tak więc ich mogę otwarcie polecić
      • Gość: elka Re: Fachowe biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 18:45
        ale solemar to pośrednik, a nie biuro organizujące wyjazd, więc napisz z kim byłaś
        no wygląda to na kolejny 'spamik' i nic więcej
    • Gość: gość Re: Fachowe biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 10:57
      zależy jakie interesują Cię oferty warto zaglądac na takie portale gdzie jest wiele hoteli i wycieczek róznych biur np na allinclusive.com.pl i tam sobie wybierasz jaki hotel Cie interesuje, gdzie, ile gwiazdek i masz od razu cene i odnośnik do konkretnego biura , to jest bardzo wygodne i idziesz do biura z konkretnym życzeniem i nie musisz sie prosic nikogo o radę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka