rafae 06.11.10, 21:38 Heliszka ładna.. Temp Śliczna.. Tastesfully ( soorry ) te.. Salsa? chmm.. chyba sie Fripa spytam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
user0001 Re: Babki z forum. 07.11.10, 23:11 Ciekawy obrazek do tematu urody kobiet na forum. Podoba mi się zwłaszcza pomysł z mniej atrakcyjną twarzą w odbiciu na blacie. Jakby ktoś użył photoshopa tylko do osoby, a zignorował odbicia Odpowiedz Link
rafae Re: Babki z forum. 06.11.10, 22:03 Przepiękne.. " uu.. ja ce jeszcze raz!!!!!.. ( osioł ) ": "Młoda pani w pierwszym rzędzie wszystko miała za nic nawet to że spiewak śpiewał tylko dla tej pani i choć rozum tracił dla niej , śmiała się klaskała.." Odpowiedz Link
rafae Re: Babki z forum. 06.11.10, 22:31 Panie Grechuta.. Pan Jesteś Niesamowity, nie spodziewałem się takiej dosadności i tak ponadczasowej trwałości (aż sygnaturke zgubiłem ): " Marek Grechuta Nie dokazuj Było kiedyś w pewnym mieście wielkie poruszenie wystawiano niesłychanie piękne przedstawienie wszyscy dobrze się bawili , chociaż był wyjątek. Młoda pani w pierwszym rzędzie wszystko miała za nic nawet to że śpiewak śpiewał tylko dla tej pani i choć rozum tracił dla niej, śmiała się, klaskała W drugim akcie śpiewak śpiewał znacznie już rozważniej młoda pani była jednak ciągle niepoważna aż do chwili, kiedy nagle , nagle wśród pokazu padły słowa : Nie dokazuj , miła nie dokazuj przecież nie jest z ciebie znowu taki cud nie od razu , miła nie od razu nie od razu stopisz serca mego lód Innym razem zaproszony byłem na wernisaż na wystawy późną nocą w głębokich piwnicach czy to były płótna mistrza Jana czy Kantena nie pamiętam tego. Były tam obrazy wielkie , płótna kolorowe z nieskromnymi kobietami szkice nastrojowe całe szczęście , że natura martwą jednak były Nie dokazuj , miła nie dokazuj ..... Była także inna chwila , której nie zapomnę Był raz wieczór rozmarzony i nadzieje płonne przez dziewczynę z końca sali podobną do róży której taniec w sercu moim święty spokój zburzył Wtedy zdarzył się niezwykły, przedziwny wypadek sam już nie wiem jak to było trudno opowiadać jedno tylko dziś pamiętam jak jej zaśpiewałem: "Usta milczą , dusza śpiewa usta milczą , świat rozbrzmiewa " lecz dziewczyna nie słyszała tańcem już zajęta w tańcu komuś zaśpiewała to co tak pamiętam "Nie dokazuj ,miły nie dokazuj przecież nie jest z ciebie znowu taki cud nie od razu, miły nie od razu stopisz serca mego lód" Nie dokazuj ,miła nie dokazuj przecież nie jest z ciebie znowu taki cud nie od razu , miła nie od razu nie od razu stopisz serca mego lód !" Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 06.11.10, 22:09 Myślałam, że zamiast "te" chciałeś napisać "fe" Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Babki z forum. 06.11.10, 21:57 rafae napisał: > Temp Śliczna.. Właśnie, co to ma być? Weekend bez tempefurki? Temperufka, wracaj mi tu zaraz! > Tastesfully ( soorry ) te.. To miał być wątek o tym jak wyglądają czy o tym jak smakują? Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 06.11.10, 22:09 flirting.shadow napisał: > To miał być wątek o tym jak wyglądają czy o tym jak smakują? Flirt, no o tym jak smakowicie wyglądają Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Babki z forum. 06.11.10, 22:15 tastefully7 napisała: > Flirt, no o tym jak smakowicie wyglądają Na początku tak myślałem, ale rafae zrobił małą literówkę i zbiło mnie to z tropu Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 06.11.10, 22:22 Literówkę, a w którym miejscu i dlaczego ja tego nie zauważyłam? Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Babki z forum. 06.11.10, 22:29 tastefully7 napisała: > Literówkę, a w którym miejscu i dlaczego ja tego nie zauważyłam? tasteS fully Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Babki z forum. 06.11.10, 22:47 tastefully7 napisała: > Ach, FUCKtycznie A to co, jakiś przekaz podprogowy? Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 06.11.10, 22:56 Hahaha Nic z tych rzeczy Flirtek, a Ty nie masz ochoty pokrzyczeć? Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: Babki z forum. 06.11.10, 22:58 chyba by wolał usłyszeć jak ty krzyczysz... obiecane miał tłuczenie i co? Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 06.11.10, 23:07 Alaska, no nie wiem czy akurat mój krzyk chciałby usłyszeć Wiesz... Flirtuś czeka na Tempi A obiecanki macanki Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Babki z forum. 07.11.10, 12:14 tak się kręcisz, motasz i kombinujesz. wal do niego na priv i po sprawie. ) pokrzyczycie czy pojęczycie -jak wolicie. ) Odpowiedz Link
uny Re: Babki z forum. 07.11.10, 14:18 browarka ci stawiam tempi. miejsce i czas dowolny Odpowiedz Link
mortis.74 Re: Babki z forum. 07.11.10, 14:23 łap to Temp Uniak to wiecznie zalatany człowiek ciężko Go gdzieś wyciągnąć Odpowiedz Link
uny Re: Babki z forum. 07.11.10, 14:29 zalatany. fakt. doszly mnie sluchy ze jestem uwazany za jakis elektroniczny byt. znaczy sie ze niby bot-em jestem. fiu fiu Odpowiedz Link
robert.83 Re: Babki z forum. 07.11.10, 17:14 Dave próbował wyciągnąć Unego na piwo: www.youtube.com/watch?v=7qnd-hdmgfk Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 07.11.10, 15:38 uny napisał: > browarka ci stawiam tempi. miejsce i czas dowolny Nigdy nie zrozumiem facetów. Wchodzi dziewczyna na forum "strzela" na prawo i lewo kurwami, a facet proponuje Jej piwo. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Babki z forum. 07.11.10, 15:41 za krótko tu jesteś. za mało "nas" znasz... dlatego pewnych rzeczy naprawdę możesz nie rozumieć. Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 07.11.10, 15:59 Chodzi mi akurat o pewien typ zachowań. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:03 ale my Koleżankę Temperufkę znamy już kilka miesięcy, wiemy, że ona czasami tak musi, wiemy że poza tymi kurwami jest dużo więcej... (Uny dobrze napisał) więc nie oceniaj pochopnie... Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:07 Akurat moja wypowiedź dotyczyła bardziej Unego Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:11 ja wiem kogo dotyczyła Twoja wypowiedź i czym była spowodowana i delikatnie dałam Ci do zrozumienia, że lepiej za szybko nie komentować ale jak nie kumasz... Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:13 Niech Ci będzie, że nie kumam. Dżizas... Odpowiedz Link
uny Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:16 ale ja myśle to samo co piekielnica. a piwo temperufce należało sie już dawno. Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:18 Dobrze Uny, Wy wiecie swoje, ja wiem swoje. Koniec tematu. Odpowiedz Link
ane-tal Re: że tak skromnie.. 07.11.10, 16:24 zasugeruję - w piątek jest piwko organizowane, więc jakbyście mieli ochotę... Odpowiedz Link
d3144 Re: że tak skromnie.. 07.11.10, 16:30 jest? gdzie? chociaż i tak nie ruszę 4 liter z powodu awersji do dymu tytoniowego Odpowiedz Link
ane-tal Re: że tak skromnie.. 07.11.10, 16:34 No jest wątek z tego co widze.Tylko cisza ogólna. Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Babki z forum. 07.11.10, 23:26 uny napisał: > ale ja myśle to samo co piekielnica. > a piwo temperufce należało sie już dawno. W ramach przeprosin za bana? Odpowiedz Link
uny Re: Babki z forum. 07.11.10, 15:49 widzisz, bo ja zauważam coś wiecej niż tylko te "strzały" kurwami na lewo i prawo. ciągle uważam że to fajne dziewcze jest i do tego przytomne. Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Babki z forum. 07.11.10, 15:54 mało kiedy przytomne podczas pisania na forum. ale idziemy na browara nie na bzykanie? bo wiesz, zaraz mnie wszyscy posądzą o wiadomo co. Odpowiedz Link
uny Re: Babki z forum. 07.11.10, 15:59 idziemy. na piwo, kawe, ciacho czy co tam chcesz (bez podtekstów ofkorz) Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:05 ciacho miało być ta nieszczęsna zygmuntówka! teraz musi być karnych słodkości z 10!!! damy radę! nie mów, ze nie. ja muszę wrócić do starej wagi czyli utuczyć się lekutko. ))) Odpowiedz Link
uny Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:14 lol. zygmuntówka na pewno Ci pomoże w powrocie do starej wagi. tym pieroństwem można straszyć anorektyków o bulimistach nie wspomnę. Odpowiedz Link
waganiemama Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:39 a czy ktoś mi może powiedzieć, gdzie te zygmuntówki występują? bo jak kiedyś najadę stolicę, to bym chciała spróbować (najlepiej w sprawdzonym miejscu) Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:19 >ja muszę wrócić do starej wagi czyli utuczyć się lekutko. ))) takiej to dobrze, cholera Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:33 schudnij sobie niekontrolowanie w ciągu dwóch miesiecy z dyszkę, zobaczysz jakie to fajne. Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Babki z forum. 07.11.10, 18:14 czarnooka.temperufka napisała: > ciacho miało być ta nieszczęsna zygmuntówka! > teraz musi być karnych słodkości z 10!!! damy radę! nie mów, ze nie. ja muszę w > rócić do starej wagi czyli utuczyć się lekutko. ))) No to wstrzemięźliwość ruchowa wysoce wskazana Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Babki z forum. 08.11.10, 08:48 flirtek jak zwykle tylko o przyjemnościach. tak, na tę przyjemność też dieta powinna być wprowadzona, jakiś specjalny jadłospis ktoś mi powinien rozpisać. Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Babki z forum. 08.11.10, 17:50 czarnooka.temperufka napisała: > flirtek jak zwykle tylko o przyjemnościach. Zaraz, zaraz, jakich przyjemnościach? > tak, na tę przyjemność też dieta powinna być wprowadzona, jakiś specjalny jadło > spis ktoś mi powinien rozpisać. To Ty najwyraźniej dopiero wschodząca gwiazda jesteś, bo te o ugruntowanej pozycji mają osobistych trenerów Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 07.11.10, 15:35 czarnooka.temperufka napisała: > tak się kręcisz, motasz i kombinujesz. wal do niego na priv i po sprawie. ) > pokrzyczycie czy pojęczycie -jak wolicie. ) Bez komentarza Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Babki z forum. 07.11.10, 15:56 dlaczego bez komentarza? taka grzeczniusia się zrobiłaś? zaraz zaczniesz mimozę udwać. c'mon! chciałaś pokrzyczeć więc gdzie widzisz problem? Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:05 ej dziewczyny Tasti poszłybyśmy razem na koncercik co się szykuje, ale za daleko mieszkasz. okazja do pokrzyczenia będzie. pewnie pójdę ze znajomym punkowcem, ten to jak ryknie to ja już nie będę musiała Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:10 Alaska, żebyś Ty wiedziała jak mnie się teraz ryyyyyyyczeć chce (nie mylić z buczeniem ) 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.... Kurde, trzymaj mnie bo nie wytrzymam Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:13 koncercik w MDK w mojej wsi, Polska centralna. jakieś reggae, wolałabym porządnego bluesa ale lepszy gołąb w piekarniku... Tasti przecież mieszkasz w wielkim mieście, na pewno coś się dzieje. poszukaj i dorwij jakąś ofiarę do towarzystwa. Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:14 zimna_alaska napisała: > Tasti przecież mieszkasz w wielkim mieście, na pewno coś się dzieje. poszukaj i > dorwij jakąś ofiarę do towarzystwa. Alaska, tu mi się krzyczeć chce! Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:24 zimna_alaska napisała: > to wrzeszcz! na co czekasz? Nie, bo do niczego dobrego to nie doprowadzi. Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:32 no nie powiedziałabym. rozładowanie i dobre przewietrzenie płuc. byle powrzeszczeć sobie a nie na kogoś. Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:07 nie siadłam na ciebie! ale odrobinę przesadzasz wciskając mnie flirtkowi podczas gdy on może ma ochotę posmakować ciebie. a ty idziesz w stronęmimozy, panna startowałaś odważnymi tekstami więc po co to teraz? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:09 Wiesz, w weekendowe wieczory jakoś łatwiej o odważne teksty... Za to niedzielne popołudnia, to już takie wyciszenie następuje Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:12 mówisz, ze koleżanka jednak się wykrzyczała w nocy bądź nad ranem? Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Babki z forum. 07.11.10, 18:15 czarnooka.temperufka napisała: > nie siadłam na ciebie! ale odrobinę przesadzasz wciskając mnie flirtkowi podcza Relacja wciskania nie jest zwrotna, przynajmniej z wyjątkiem wybranych układów homo Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Babki z forum. 07.11.10, 18:14 tastefully7 napisała: > Alaska, no nie wiem czy akurat mój krzyk chciałby usłyszeć > Wiesz... Flirtuś czeka na Tempi > A obiecanki macanki A zostawić Was na chwilę same, to zaraz zaczynacie Flirtek to, flirtek tamto Teraz sobie mnie przerzucacie jak gorącego ziemniaka zamiast myśleć nad trójkącikiem No dobra, Tasty za daleko mieszka, więc pozostaje tylko miłośc platoniczna, a dla Temperfuki jestem za młody, więc miłość nie dość, że platoniczna, to jeszcze nieodwzajemniona Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 07.11.10, 19:16 Flirtek, ja Ciebie nawet nie dotknęłam, a Ty o jakimś przerzucaniu piszesz Platoniczna mówisz... no cóż, lepsze to niż nic Odpowiedz Link
kawamija Re: Babki z forum. 07.11.10, 19:24 tastefully7 napisała: > Platoniczna mówisz... no cóż, lepsze to niż nic Spokojnie, bo chyba tak generalnie to się wszystko platonicznie zaczyna.........pytanie tylko jak długo się trwa na tym etapie Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 07.11.10, 19:59 Kawuś, racja, ale w naszym przypadku to pierwsza i ostatnia opcja Odpowiedz Link
kawamija Re: Babki z forum. 07.11.10, 20:06 tastefully7 napisała: > Kawuś, racja, ale w naszym przypadku to pierwsza i ostatnia opcja no tak, ale jak pisałam, od czegoś trzeba zacząć Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 07.11.10, 20:10 Kawa, no to zaczęliśmy na tym... i skończyli Odpowiedz Link
kawamija Re: Babki z forum. 07.11.10, 20:14 tastefully7 napisała: > Kawa, no to zaczęliśmy na tym... i skończyli nie dramatyzuj i masz piosenkę....... www.youtube.com/watch?v=r9ZBHtEw9b4 Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 07.11.10, 20:24 Kawa, nie dramatyzuję Cieszę się, że Flirtek kocha mnie chociaż wielkom miłościom platonicznom Odpowiedz Link
kawamija Re: Babki z forum. 07.11.10, 20:28 tastefully7 napisała: > Cieszę się, że Flirtek kocha mnie chociaż wielkom miłościom platonicznom che,che .......a widzisz...i nawet Miłość jest.....choć platoniczna, choć o 6 godzin drogi środkami komunikacji miejskiej...........ale jest Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 07.11.10, 20:44 Kawa, bojam się, że Flirtek przylezie i powie, że znowu knujemy Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Babki z forum. 07.11.10, 21:35 A knujcie, knujcie. Zobaczymy co Wam wyjdzie Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Babki z forum. 07.11.10, 21:45 Flirtek, ja już nie knuję, bo wiem, że i tak nic z tego nie wyjdzie Odpowiedz Link
kawamija Re: Babki z forum. 08.11.10, 06:02 flirting.shadow napisał: > A knujcie, knujcie. Zobaczymy co Wam wyjdzie babka cytrynowa ? tak wspólna, ja kupuje produkty - chciałam napisać stawiam, ale nie wiem czy kontekst odpowiedni - a Testi wykonanie Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Gratuluję 07.11.10, 12:13 może ty wiesz po cholerę ten ranking? jeszcze rozumiem, jak facet kogoś poznał, "wymacał', chciałam jeszcze coś o uczuciach dopisac, ale to nietrafione w tym przypadku chyba, ale kurwa o co chodzi? co z tego, ze wszystkie śliczne jak same kurwy i suki??? Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Babki z forum. 06.11.10, 23:32 ty kurwa mnie nie widziałeś facet więc ochłoń, ogarnij się i nie porównuj mnie tu do znanej ci blisko i namacalnie kobiety (kobiet), bo to nie jest moje miejsce! w ogóle kurwa nudzi ci się?? za dopieszczanie się bierz! było dopieszcznie czy nie ma kogo?? jeżeli nie ma kogo znaczy, że rozpieprzać umiesz. Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Babki z forum. 07.11.10, 00:24 i jest temperufka, tylko coś nie w sosie... Może tasty coś na to poradzi? Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Babki z forum. 07.11.10, 00:28 Taak, temperufka w sosie - to mogłoby być coś Odpowiedz Link
rafae Re: Babki z forum. 07.11.10, 11:06 No Temperóweszka to jakieś problemiki ma z percepcją i maskując to ęą wulgarną.. zapomina, że: wizytufeczkę miała na której fotka szyjaś widniała.. Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Babki z forum. 07.11.10, 12:10 problemiki ty masz facet! może i jestem ostatnią osobą, która powinna ci zwracać uwagę, bo rozpieprzać może potrafię lepiej niż ty, ale kurwa opanuj się, ustal sobie jakieś zasady, priorytety -u ciebie nie ma żadnych! przychodzisz, robisz rozpierduchę na forum, pewnie wcześniej rozpiździłeś wszystko w życiu prywatnym i przenosisz jeden świat na drugi. już żadne nowe babki na pseudopoetyckie pierdolenie nie lecą? a przecież zajebiście inteligentny model jesteś i możesz mieć każdą, he he. a z uczuciami w życiu to ty się spotkałeś? nie tymi dawanymi tobie, tylko wychodzącymi od ciebie -bo jak ciebie czytam widzę, ze jesteś nastaiony na branie i świat ma sie kręcić wokół ciebie, a ty łaskawie przyjmujesz to co ci npod nos podsuwa, albo mówisz "pierdol się'. Odpowiedz Link
rafae Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:21 Nie wiem co ta Temperóweszka mi napisała, ale jestem za.. Może to mój Personalny, osobisty PsychoMantis? znaczy kciałem napisać psychoterapełuta? "bo jak ciebie czytam widzę, ze jesteś nastaiony na branie i świat ma sie kręcić wokół ciebie, a ty łaskawie przyjmujesz to co ci npod nos podsuwa, albo mówisz "pierdol się'." Oj Sliczna, Śliczna.. i do tego pijana.. Rymu nie dokończę.. nie ma takiej potrzeby Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:31 he he he. i kto to mówi??? wytzreźwiałeś wreszcie czy wróciłeś znowu nawalony? kto by trzeźwiał- nie? życie ciężkie, kobiety same kurwy! Odpowiedz Link
rafae Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:41 O.. masz.. Edukacja. Cher w tle, niesamowita Chyba umiesz kliknąć komunikat potwierdzający zgodność? "wytzreźwiałeś wreszcie czy wróciłeś znowu nawalony?" Byłem na spacerze.. Po drodze wstąpiłem tam, gdzie kupuję PĄCZKI.. Była Ona.. Tym wrazem wziąłem sztery specjale.. , powiedziałem grzecznie: dziękuję i do widzenia i teraz zachodzę w głowę, bo ona coś odpowiedziała, ale na pewno nie była to odpowiedź na moje pożegnanie.. Niestety.. już byłem za daleko, aby wydusić z siebie proste : słucham? Posłaliśmy sobie tylko ze trzy powłóczyste spojrzenia, jak już byłem za szybami Ale nic straconego.. Mam Obowiązek kupowania codziennie jednego pąszka dla mojego Szefa. Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Babki z forum. 07.11.10, 16:48 wymieniasz powłóczyste spojrzenia z kurwami? na cholerę ci taka kurwa? do domu ją weźmiesz? do łóżka? do serca? kurwę???? Odpowiedz Link
rafae Re: Babki z forum. 07.11.10, 17:09 widać nie służy Tobie edukacja. Mniemam, że to przejściowe.. Określenia. Znaczenia. Podpowiedziałem. I Nie Znam Tej, z Którą, Wymieniam spojrzenia. Nie wiem jaka jest. Wypowiadam się tylko o takich, które znam, albo widzę jak się zachowują i wiem jakie są. ( przynajmniej tak myślę ) Proszę więcej nie insynuować publicznie moich myśli. Odpowiedz Link
rafae Re: Babki z forum. 07.11.10, 17:16 i Jeszcze dopowiem, że Ta Dziewczyna jest Śliczna tak razy X7. I pomimo, że studiuje, potrafi zarobić na lakier do paznokci ( sexy, że chej ) wystając w jakimś głupawym sklepiku w niedzielę, po godzinach. Jestem Pełen Podziwu. O! Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Babki z forum. 07.11.10, 17:26 gdyby była mądra, zdolna i ambitna zamoast głupiutkiego wystawania za ladą lepiej zainwestowałaby w rozwój swojej kariery zawodowej, weszła w rynek pracy związany z kierunkiem studiów, abrdziej by jej się to opłacało. wiesz, żeby się nie skończyło ataką niezaradnością, że tylko na lakier za parę lat jej będzie wystarczać kasy. widocznie panna tylko sexy, w łebku nie za ciekawie poukładane, ale takie kurwy kręcą najbardziej -nie? i łatwo im zaimponować, kiedy właściwie zaimponować sie nie ma czym. piszę do ciebie tylko dlatego, ze pijana jestem i szkoda mi ciebie jak widzę, że wszystkie panny na forum już cie olały. Odpowiedz Link
rafae Re: Babki z forum. 07.11.10, 17:43 No ale Ona Młodziutka.. Tylko Tyle na razie może.. "piszę do ciebie tylko dlatego, ze pijana jestem i szkoda mi ciebie jak widzę, że wszystkie panny na forum już cie olały. " Fanie, że piszesz.., ale cho na priv.. tam jest lepiej.. "szczerzej" Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Babki z forum. 07.11.10, 17:45 nie idę! i nie pisz do mnie na privie, nigdy! Odpowiedz Link
rafae Re: Babki z forum. 07.11.10, 17:56 "nie idę! i nie pisz do mnie na privie, nigdy!" chciałem tylko.., ale jak nie, to nie.. .. a że jestem sukinkotem itp. to i tak zaraz Ci coś wyślę.. Przetłumaczysz? Nie musisz wcale pisać. Możesz tylko.. Iberystyka fana sprawa, choć na co dzień nie znoszę filologów. Odpowiedz Link
kawamija Re: Babki z forum. 07.11.10, 10:00 che,che .....śliczne bo smaczne, smaczne bo śliczne........bardzo ładne Odpowiedz Link
salsa13only Rafae:) 08.11.10, 07:38 Choć dla mnie i tak Hesse Nie istotne dla mnie, co to "chmm..." oznacza, ważne, że Ktoś mnie jeszcze pamięta Pozdrawiam Odpowiedz Link
kawamija Re: Rafae:) 09.11.10, 16:56 salsa13only napisała: > Nie istotne dla mnie, co to "chmm..." oznacza, ważne, że Ktoś mnie jeszcze pami > ęta Salsa, pamiętamy > Pozdrawiam i pozdrawiamy Odpowiedz Link