Dodaj do ulubionych

Neckermann - też olewa klientów

IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.12, 11:12
Byłem kilka razy z tym biurem na wakacjach,różnie bywało raz lepiej raz tak sobie.
Głównym problemem z nimi jest kontakt. Np. w Bułgarii rezydent "urzęduje" tylko w Złotych Piaskach,mówi po niemiecku (nie znam tego języka) a wczasy wykupione w Polsce i to wcale nie za małe pieniądze. :(
W zeszłym roku ich przedstawiciel namówił mnie na zapisanie się do ichniego Klubu.Przedstawił jakie to korzyści będę miał.Zapisałem się,za każdą następną wycieczkę miałem dostawać określoną ilość punktów za które można mieć określone przywileje,i co i nic!
Za żadną następną wycieczkę(a były ich trzy) punktów nie dostałem a na interwencję otrzymałem odpowiedź,
(wolne tłumaczenie) Masz kartę to się ciesz. W zasadzie niezbyt mi zależy na tych punktach ale Neckermann tak i Ecco traktuje swoich klientów (oczywiście po dokonaniu wpłaty) tak samo rozrywkowo.Warto o'tym pamiętać przed podpisaniem umowy. :(
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: agent Re: Neckermann - też olewa klientów IP: *.home.aster.pl 24.07.12, 11:38
      tak to prawda, program lojalnościowy dla Klientów NPL jest mało atrakcyjny a rezydenci całkowicie nie przygotowani do obsługi polskich turystów :(
      Niestety rezydenci nie są zatrudniani przez polskiego Neckermann'a - w końcu może udałoby się to zmienić bo psują wizerunek firmy w Polsce.
      Za to animatorzy z Happy Events sa rewelacyjni na każdym kierunku :)
    • Gość: Maria Re: Neckermann - też olewa klientów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.12, 13:37
      Ja nie mam powodów narzekać na Neckermanna, ale w czerwcu pani rezydentka na Zakynthos (Polka) do kompetentnych nie należała. Na szczęście nie potrzebuję korzystać z pomocy rezydentów, ale są ludzie, dla których są oni niezbędni.
      • Gość: zdziwiony Re: Neckermann - też olewa klientów IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.12, 14:03
        Noo,nie zupełnie tak są niepotrzebni(albo zbędni).
        Np. Chcesz przedłużyć sobie pobyt o kilka dni,poprzez biuro jest to znacznie tańsze niż indywidualne działanie zwłaszcza jak próbujesz to robić w hotelu ****. :)
        Wtedy kompetentny rezydent bardzo by się przydał.
        Pozdr.
        • Gość: Maria Re: Neckermann - też olewa klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 22:17
          Ja radzę sobie bez rezydentów, odpukać nigdy nie byli mi potrzebni, ale zgadzam się z Tobą są sytuacje kiedy kompetentny rezydent jest niezbędny (i to nie tylko przy zmianie długości pobytu czy hotelu, ale np. przy poważnych problemach zdrowotnych).
    • Gość: Jee Re: Neckermann - też olewa klientów IP: 82.210.158.* 24.07.12, 15:14
      Z Neckermannem to chyba byłeś palcem po mapie. Oni nie przyznają i nie przyznawali żadnych punktów. Po trzech wyjazdach możesz sobie SAMODZIELNIE wyrobić kartę stałego klienta za która to dostajesz, teoretycznie, zniżki np, na fakultety.
      I dopiero tu zaczynają Cię, jako klienta, rąbać sprzedając fakultety po cenach o 10-20% wyższy niż ten dla innych nacji. Wystarczy porównać katalogi z ofertami na miejscu.
      • Gość: zdziwiony Re: Neckermann - też olewa klientów IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.12, 20:53
        Ty czytasz czasem posty na które odpowiadasz?? A o czym ja pisałem? Właśnie o takiej karcie.
        Dla Twojej - karta jest żółta z palemką,na odwrocie numer itd.
        Wisi mi co myślisz o moich wyjazdach.A punkty otrzymujesz po zgłoszeniu nr. rezerwacji i weryfikacji.Ale Ty wiesz lepiej,taki już ten świat.
        • Gość: Joanna Re: Neckermann - też olewa klientów IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.12, 22:23
          Ja co roku wyjeżdżam z Neckermanna.Wysłałam tylko zgłoszenie o kartę stałego klienta-za 2 tyg.miałam ją w domu.Dodawałam każdy wyjazd,jak punkty nie były dodane to wysyłałam na adres klubowy maila z prośbą o dodanie punktów za parę dni punkty były dodane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka