Dodaj do ulubionych

TUI szaleje z cenami!!!!!!!!!!!

03.11.14, 13:56
Obserwuję od pewnego czasu oferty na ferie zimowe na wyspach i jestem w szoku, gdyż co TUI wprowadza promocję to ceny hoteli bardzo idą w górę. Mam nadzieję że to da dobre lasty, bo kto mądry kupi wczasy w słabych hotelach za takie kwoty?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: TUI szaleje z cenami!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.14, 14:36
      Czy ktoś cię zmusza do kupowania wyjazdu w TUI???
      Są inne biura, a ceny w okresie ferii zimowych i wakacji szkolnych zawsze są najwyższe, bo to szczyty sezonów.
      W TUI najlepsze ceny na ferie zimowe były w first minute, czyli w lipcu i sierpniu, wtedy były największe promocje.
      • Gość: colin Re: TUI szaleje z cenami!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.14, 18:52
        Na lato mają świetne ceny szczególnie kanary można polecieć 2+2 w all na dwa tygodnie za 10 tysięcy .
        Np. Eftalia village z Tui kosztuje 8800 zł za 2+2 czerwiec 21 dwa tygodnie ,a to samo z Sun Fun prawie 11 tysięcy i do tego w Tui to hotel 4 **** ,a w Sun Fun 5 *****.
        Do tego Sun Fun jak zawsze ma wykupione najtańsze pokoje i ekonomiczne ,a Tui pokoje rodzinne .
        • tosia-7 Re: TUI szaleje z cenami!!!!!!!!!!! 03.11.14, 20:09
          Nie to miałam na myśli chodziło mi o to że jak jest promocja to cena hotelu ta bez promocji idzie w górę i w sumie hotel jest droższy niż bez promocji. A forum jest po to aby wymieniać poglądy a pracownicy biura niech sami jeżdżą z innych biur a nie mydlą oczy zwykłym turystom. Zgodzę się że ceny są. Przyzwoite do Turcji ale nie na inne kierunki.
        • tosia-7 Re: TUI szaleje z cenami!!!!!!!!!!! 03.11.14, 20:12
          Proszę o nazwę hotelu na kanarach oczywiście w wakacje bo inne terminy odpadają który jest taki tani.
          • Gość: colin Re: TUI szaleje z cenami!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.14, 20:20
            My kupiliśmu Ifa Altamarena ale w dobrych cenach są Ifa interclub Atlantic oraz Orchidea na G.C.
    • Gość: beti Re: TUI szaleje z cenami!!!!!!!!!!! IP: *.alfastar.pl 10.11.14, 14:35
      tui ma bardzo wysokie ceny, nie uważacie/ ?pisze o lecie 2015
      • Gość: Magda Re: TUI szaleje z cenami!!!!!!!!!!! IP: 31.178.189.* 10.11.14, 16:47
        O, pracownica Alfa star robi czarną propagandę???

TUI na wiele hoteli ma bardzo konkurencyjne ceny

• Gość: colin Re: TUI szaleje z cenami!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.14, 17:43
          Alfa Star jeszcze istnieje ? czytałem że już niedługo wykupili gwarancję tylko na 4 miesiące i są zadłużeni.....
          Tui w tym roku ma najtańsze oferty na lato 2015 w większości hoteli do tego mają hotele rodzinne przy czym konkurencja za większą cenę proponuje pokoje ekonomiczne lub standardowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka