Gość: Bela IP: 192.168.7.* 12.04.02, 10:10 Poradźcie: ile dni spędzić w Pradze. Chciałabym dużo zwiedzić ale też mieć czas na na spokojne spacery i niespokojne puby. A może wiecie też gdzie się zatrzymać,żeby nie było bardzo drogo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kajtek Re: Na ile dni do Pragi ? IP: 212.134.55.* 12.04.02, 10:15 Ja bylam w tamtym roku 7 dni w Pradze. Mysle, ze jest to wystarczajacy czas na zwiedzenie tego pieknego miasta wraz z jego ogrodami i parkami. Mieszkalam niedaleko centrum. Zobacz sobie www.penzion.cz. W tamtym roku nocleg kosztowal 50zł. Miejce OK! Blisko starowki. Na piechte z 15 minut. Jestem caly czas zachwycona samym pobytem w Pradze i szczerze polecam wycieczke wlasnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Na ile dni do Pragi ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 11:49 Dość tanie są akademiki na Lysinie. Dwa razy po tygodniu i mogłem powiedzieć , że zobaczyłem wszystko. Tyle , że zaatakował nas "superszwędacz". Odpowiedz Link Zgłoś