Gość: lotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 20:11 Podobno reaktywował się Fischer i ma super ofertę na zimę min Kenię czy ktoś wie gdzie mają siedzibę i gdzie można wykupić wycieczkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Re: super oferta Fischera IP: *.milaty.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 21:53 Słyszałem że robią Kenię i jeżeli ktoś teraz zaplanuje to będzie miał 15 proc rabatu ale z tego co wiem to nie jest all tylko hb Odpowiedz Link Zgłoś
alibaba355 akurat fischer nie na najlepszej oferty 07.10.05, 08:33 na Kenię... sprawdź lepiej Rainbow Tours albo Neckermanna... maja Kenię czarterem z Warszawy na 2 tygodnie... zarówno sam wypoczynek (nie polecam) jak i safari i wypoczynek (polecam szczególnie połączenie safari Kenia + Tanzania + troche plazy) pozdro dr alibaba psychiatra turysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaWa Re: akurat fischer nie na najlepszej oferty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 20:42 Fischer ma podobne a nawet lepsze ceny na Kenię niż Rainbow czy Neckermann. Latają tym samym samolotem co Fischer (FischerAir Polska). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaDwaO Re: super oferta Fischera IP: *.crowley.pl 07.10.05, 09:25 polecam www.fischer.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Wit Re: super oferta Fischera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 09:59 ja mam zalatwiona Kenie na 29.11 (hotel Kaskazi Beach) z all, organizowana wlasnie przez Fischera. Wycieczke wykupilam u ich agenta w Krakowie na Zwierzynieckiej 34 (Sunny Holiday). Podam Ci adres ich stronki: www.sunny-holiday.pl - są w porządku, sprawdzeni juz przez znajomych kilkakrotnie:) wiec bez obaw mozna u nich kupic. pozdrawiam wszystkich wybierajacych sie do Keni:))) moze na 29.11 sa tu juz jacys chetni? Odpowiedz Link Zgłoś