Gość: cygareta1 IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 12.04.06, 10:45 Poradżcie mi jakie miasto wybrać jadąc do Turcji, dodam, że nie zależy mi na dużej ilości dyskotek itp raczej na pięknej plaży i krajobrazach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izalub Re: Turcja!!!!!!!Jakie misto wybrać 12.04.06, 13:22 Słyszałam, że najładniejsze plaże są w Side (ale osobiście tam nie byłam). Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Turcja!!!!!!!Jakie misto wybrać 12.04.06, 14:42 Gość portalu: cygareta1 napisał(a): > Poradżcie mi jakie miasto Radzę Alanya pięknie położona z atrakcjami jak chcesz z możliwością wypadów w interior bo centralnie położona z dobrą komunikacją i plażą Kleopatry.Wszędzie dojedziesz lokalną komunikacja.Druga miejscowośc to Antalya ale dla hazardzistów i nowobogackich z komunikacją nawet lotniczą.Side to dziura w porównaniu z nimi.Dotyczy tylko riwiery anatolijskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Turcja!!!!!!!Jakie misto wybrać IP: *.elb.vectranet.pl 12.04.06, 17:18 a ja słyszałem że Fethye/Calis jest ładnie i zielono...nie pisze dlatego że tam jadę ale tak czytałem od ludzików którzy byli....pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Turcja!!!!!!!Jakie misto wybrać IP: *.ip.fastwebnet.it 12.04.06, 18:22 hej,ja 3lata temu bylam w okolicach antalyi(antalya,nie wiem jak odmienic :-) a dokladnie w miejscowosci kemer,sliczne miejsce,ladne plaze itd.Ale jesli chcesz jak najwiecej zwiedzic to lepiej wynajac autko.Odradzam tez wycieczki organizowane przez tour operator bo drogo a naprawde nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
barwa00 Re: Turcja!!!!!!!Jakie misto wybrać 14.04.06, 15:54 zdecydowanie polecam okolice Side-Kumkoy, bardzo długa, piaszczysta plaża, idealna do spacerowania, do tego perfekcyjnie czysta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
o_da_m Re: Turcja!!!!!!!Jakie misto wybrać 14.04.06, 16:14 Polecam Side. Oprócz ładnej plaży , rzeczywiście nadającej się do dugich spacerów, ma ciekawe stare miasto , zachowany teatr antyczny, kawiarnie, gdzie za stolik słuzy częśc kolumny z II wieku , atmosferę duzo przyjemniejsza niż Alanya. Alanya jest bardziej kosmmopolityczna no i jest więcej Polaków , co nie każdy lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konmon Re: Turcja!!!!!!!Jakie misto wybrać IP: *.net.autocom.pl 21.04.06, 22:13 Jak nie zależy Ci na tłoku i gwarze, to rzeczywiście unikaj takich miast jak Alanya i Antalya. Ja byłam tam na wycieczkach (nawiasem mówiąc Alanyę można sobie darować). Mieszkałam w Side - rzeczywiście urokliwe i z piękną plażą. Ale byłam też w okolicach Marmaris - cudnie i w miejscowości Didima, tyle,że to jest nad morzem Egejskim - ale to były niezapomniane wakacje z możliwością wielu wycieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Turcja!!!!!!!Jakie misto wybrać 21.04.06, 22:37 Turcja też ma swoje oddzielne forum. Ja osobiście byłem i w Side i w Alanya'i. Zależy co kto lubi. Side jest fajne.Piasek na plaży w Side przypomina mi trochę taką naszą ubitą ziemię,jest drobny i ciemny, niźle się po nim chodzi. My chodziliśmy sobie plażą z Kumkoy do Side, to miłe było. Odpowiedz Link Zgłoś