Dodaj do ulubionych

Ecco Holiday

27.06.06, 13:34
Witajcie ,

Odradzam, jeszcze nie wyjechałem a już mam złą opinię.
Od momentu rezerwacji wycieczki już dwa razy zmieniali przewoźnika i terminy
wylotu/przylotu.
Efekt - wyjazd krótszy o cały dzień.
Mogłem zrezynować ale co mi z tego jak to zaplanowana podróż poślubna !!!

Jeszcze raz nie polecam !
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarecki Re: Ecco Holiday IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:04
      a gdzie i jaki termin ?
      • Gość: ala Re: Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:13
        mnie pozostaje powiedziec ze to przykre, ale jeszcze mnóstwo wyjazdów przed wami:)
        • Gość: marek Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:47
          Dzięki za pocieszenie

A termin to Santorini 3-go lipca, z trego co widziałem zmaina dotyczy całego
          turnusu. Prawda jest taka że kupują 'przelot'na ostatnią chwilę a klient naiwny
          płaci wcześniej aby być pewnym ...
    • Gość: kakofoniks czemu mnie to nie dziwi IP: *.phoenix.int / *.clientes.euskaltel.es 27.06.06, 22:56
      jakos to biuro nie cieszy sie zbyt pochlebna opinia. O wszystkich mozna znalezc
      bardziej lub mniej pochlebne opinie ale o tym wcale nie trzeba szukac w sezonie
      wakacyjnym zazwyczaj sa na pierwszej stronie forum przez cale wakacje

ale poprawie ci humor:
      www.kakofoniks.friko.pl/eccoholiday.html
      no chyba ze lubbisz karaluchy
    • Gość: bea Re: Ecco Holiday IP: *.met.pl / 217.153.166.* 28.06.06, 15:12
      wymiękasz, albo jesteś histeryczką. biuro OK,byłam rok temu i nie czytałam
      bzdur. Opóżniony wylot oddają na miejscu. polec z Neckwrmanem, zapłacisz dużo i
      też będziesz pisała bzdury.Wakacje są wakacjami, a jak raz wydaje Ci sie ze
      wydasz majatek to sie mylisz. Eko za ta cene jest ok. Pamiętaj tylko nie
      zapomnij szpilek w tropik i wyslij kartke z podróży na wies.
      • Gość: meg Re: Ecco Holiday IP: *.icpnet.pl 12.07.06, 21:37
        ja byłam z Ecco na Sycylii i tez było OK. Nie mam zastrzeżeń. Rezydentka super!!
        lecialam centralwingsem - to świetna linia.
      • Gość: kakofoniks ecco nie nalezy do polskiej izby turystyki IP: 83.175.202.* 29.07.06, 21:42
        nic zreszta dziwnego, szybko by wylecialo.
        I nie ma znaczenia ile place, jest kapitalizm i zwycieza ten kto ma najlepsza
        oferte,
        ale jesli biuro pisze mi ze karaluchy wg nich sa zecza normalna w cieplym
        klimacie to uwazam ze biuro jest niepowazne i osukuje ludzi, bo tego pu nktu nie
        umieszcza w umowie
    • Gość: neveragain Re: Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:25
      biuro-koszmar. płacisz za jedno, dostajesz zupełnie co innego i jeszcze się
      oburzają, że narzekasz. oszustwo ma krótkie nogi i mam nadzieję, że wkrótce
      splajtują.
    • Gość: gucio Re: Ecco Holiday IP: *.tele2.pl 04.07.06, 15:38
      ECCO - DNO!
      • miriam1 Re: Ecco Holiday 01.08.06, 19:50
        Gość portalu: gucio napisał(a):

> ECCO - DNO!
        Ecco dno jaknajbardziej. i cena nie ma tu nic do rzeczy bo oferta zobowiązuje.
        Pomijając fakt ze sa w niej klauzule niedozwolonw Rezydenci maja cie gzies. -
        mnie odpowiedziano na zarzuty co do jedzenia(hotel Panorama Kreta) ze ona tu
        nie jada.Pomijajac fakt ze gdy menadzez(pożal sie Boże) wezwal policje bo
        dokumentowałam poziom usług to staneła po jego stronie ai tylko pomoc ambasady
        sprawiła ze fcet odpuscil Nigdy nikt z Ecco!!!!
    • bettywaw Re: Ecco Holiday 05.07.06, 17:00
      2 lata temu na 2 dni przed planowanym wyjazdem biuro ECCO spokojnie
      poinformowało nas, że hotel nie potwierdził miejsc hotelowych. My natomiast
      wpłacilismy całą sumę miesiąc wcześnie. Biuro jest niepoważne. Życzę, abyscie
      miło w końcu spędzili czas, ja też się wybieram na podróż poślubną 15.07. na
      Dominikanę.
    • Gość: anka Re: Ecco Holiday IP: *.icpnet.pl 12.07.06, 21:35
      A kiedy kupowałas wycieczkę i na jaki termin? Może w styczniu lub lutym?
      • lotoss Re: Ecco Holiday 12.07.06, 22:07
        Czesto spotykam sie z okresleniem OK. Wydaje mi sie, ze OK w przypadku oceny
        czegos znaczy po prostu 'do przyjecia', ale bez fajerwerkow jednoczesnie. Czy
        jak ktos pisze o biurze podrozy i wakacjach OK, to ma na mysli cos innego? Czy
        jest jednak 'just ok'?
        • Gość: bibi Re: Ecco Holiday IP: *.met.pl / 217.153.166.* 19.07.06, 21:23
          ok, to znaczy bez stesu.Ecco ma tak śmiedesznie niskie ceny, że nalezy ich
          ofertę potraktowac w świele cen. Wiesz jak kto do tego podejdzie. Ja mam luksus
          w domu, a skoro za wakacje z przelotem płacę jak za sam przelot rejsówką to
          uważam resztę za bonus i tak to traktuję. Chcą za klime 6E dziennie, spoko, chc
          dopłat, spoko. Ja należe do klientów kochanych prze biuro, do wakacji podchodzę
          z przymrożeniem oka. Jedynego czego nie znoszę na wakacjach to Polskich ,
          drących sie bachorów i Mamusiek z dużym cycem. Tak to obsesja. Jak widzę przed
          lada w recepcji Mamuśke z bachorkim biorącą klucz, to bardzo grzecznie prosze
          Pana lub Panią w recepcji o inne pietro, inny budynek niz polskie bachorki i
          zawsze bez dopłaty dostaje, a osoba w recepcji z konspiracyjnym usmiechem stara
          mi sie pomóc. Jak nie możecie gdzieś czegoś załatwic, to proponuje Wam miec moja
          metodę, prośba do recepcji, bęz polskic mamuisiek i tym bardziej polskich
          drących sie bachorków. TO DZIAŁA.
          • Gość: Betty Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 18:51
            Dokładnie tak samo uważam jak Ty, tzn. kupuję tanio, jak najtaniej i nie żądam
            luksusów i żaden rezydent nie musi się ze mną męczyć ani ja z nim. Nasi rodacy
            lubią narzekać, oj lubią. Co do bachorków- nie przesadzaj, sama
            jestem "mamuśką" (co prawda dzieci już prawie lub całkiem dorosłe) i wierz mi
            to nie od "mamusiowatości" zależy tylko ogólnie od podejścia do życia,
            a niektóre singielki ( młode pary) też potrafią namarudzić zdrowo"))
    • doraka Re: Ecco Holiday 28.07.06, 09:35
      Witam, ja byłam z Ecco 2 razy. Pierwszy raz wybrałam ich dlatego, że mieli
      bardzo niską cenę, leciałam na Majorkę, pomyślałam, że w europejskim kraju
      jakoś sobie poradzę nawet jeśli na miejszcu okaże się, że jest syf. Wszystko
      było ok. Hotel przyzwoity, za tę cenę nawet bardzo. Drugim razem byłam na
      Sycylii, też było ok. Z usług rezydentów staram się korzystać jak najmniej,
      więc nie mogę się wypowiedać. Ja pewnie jeszcze pojadę gdzieś z Ecco, ale mam
      też znajomych, którzy twierdzą, że nigdy więcej ... (byli z EH w Tunezji).
    • kakofoniks Boze co za kraj co za ludzie 30.07.06, 20:48
      cena nie ma znaczenia. Podpisujecie umowe z biurem i decydujecie sie na pewne
      warunki daty hotele itd...
      a jesli biuro je zmienia to biuro jest niewporzadku PROSTE

wiec nie piszcie bez sensu ze skoro malo placisz to mozesz spodziwac sie zmian
      wylotow hotelu i jest to normalne. TO NIE JEST NOREMALNE i w takim wypadku MOZNA
      WYGRAC Z BIUREM a RZECZNIK KONSUMENTA CHETNIE POMOZE
      • Gość: gość Do Kakofoniksa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:23
        Żałosny to ty jesteś z tym swoim wałkowanym od ponad roku tematem karaluchów,
        skończ się ośmieszać tymi swoimi mądrościami i pretensjami. Miałeś pecha
        człowieku, po prostu miałeś pecha. Daj sobie spokój bo słabo się robi jak się
        czyta te twoje bzdury.
        • kakofoniks do goscia 03.08.06, 22:33
          serdecznie ci wspolcyuje ale niestetz komunizm sie juz skonczyl, mamy kapitalizm
          wolny rynek i umowy, podpisujac godzisz sie na pewne warunki. Czasy narzuconego
          wyboru dawno minely rozejrzyje sie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka