wioleta4 05.12.06, 17:47 Niedlugo jade na Malediwy.To podobno raj dla nurkow.Ja nie mam o tym zielonego pojecia.... Czy tydzien czasu wystarczy by pojac sens,i czy warto zapisac sie na nauke,majac na wzgledzie tak krotki pobyt? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nitulina Re: Nurkowanie Malediwy 06.12.06, 22:42 Tydzień na miejscu? Warto zrobić DSD(czyli takie intro z innstruktrem) Kurs gdzieś na wakacjach to 5 dni,szkolenie w basenie, oglądanie filmu... szkoda chyba... Odpowiedz Link
crusader1 Re: Nurkowanie Malediwy 07.12.06, 03:39 Zgadzam sie. Zrob kurs w Polsce. Bo tam dolaczy ci sie zwiedzanie, imrezowanie i czas na plazy. Szkoda czasu na szkolenie i siedzenie nad ksiazka. Odpowiedz Link
wojtek37k Re: Nurkowanie Malediwy 07.12.06, 20:18 Zwłaszcza zwiedzania na Maledivach będzie miał (-a) po pachy . Odpowiedz Link
nitulina Re: Nurkowanie Malediwy 08.12.06, 00:27 No zwiedzania akurat nie za wiele, może jeden wypad do Male. ale szkoda takiej plaży, takiego relaksu i cudownych widoków na robienie basenów i oglądanie filmów. Odpowiedz Link
nurkowania Re: Nurkowanie Malediwy 10.04.07, 22:29 polecam odwiedzic portal www.nurkowanie.travel.pl/ - naprawde maja pojęcie o Malediwach, można sie tam podpytać niekoniecznie rezerwować! Odpowiedz Link
selamat Re: Nurkowanie Malediwy 16.09.07, 21:34 Nurkowanie na Malediwach jest trudne i wymaga doświadczenia. Lepiej kurs zrób w Polsce. Wiecej o nurkowaniu znajdziesz na stronach touroperatorów, tutaj znalazłam ciekawy opis i chyba sie z nimi wybiore do Indonezji: nurkowanie.travel.pl/kraj,9,0,malediwy.html Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link