Gość: pece IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 04.02.03, 20:23 Poradźcie !!! Po kilku latach jezdzenia z Neckermannem i TUI chce zaryzykowac Egipt z Triada. WARTO ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 23:15 jesli jezdziles z TUI i NEC to jesli nie chcesz sie rozczarowac standardem uslug to nie ryzukuj wyjazdu z Triada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pece Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 05.02.03, 10:49 Dzieki aga. Ale chodzi mi o konkretne dwa hotele: aida resort i verdi resort i o ile mnie pamiec nie myli czytalem twoja opinie o aidzie i byla pozytywna. Moglabys cos konkretniej? Bede wdzieczny za odpowiedz.W zamian sluze opinia o kilku innych hotelach w Hurghadzie i Makadi Bay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: proxy / 194.73.231.* 05.02.03, 12:00 bylem raz z triada na sylwestra w hiszpani... mieszane wspomnienia... to bylo 3 lata temu moze sie poprawili Odpowiedz Link Zgłoś
b.c1 Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? 05.02.03, 17:44 Witaj Pece sprawdz info. o hotelach na www.travelforum.pl - forum turystycznym dla właścicieli i pracowników biur podróży. Niestety do najciekawszych tematów nie będziesz miał dostępu bo nie pracujesz w biurze - ale info o hotelach jest ogólnie dostępne ;-) Swoją drogą nie wiem czy nie popełniasz błędu mówiąc odzielnie o hotelach aida i verdi chociaż może i nie ... tak czy inaczej zapraszam na ww. forum. Szukaj w dziale : Egipt - informacje o hotelach. Pozdrawiam, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: 213.17.165.* 06.02.03, 12:47 Z Triada podróżowałam już dwa razy..... Pierwszy i ostatni. W zeszłym roku byłam z nimi w Grecji. Stanowczo odradzam jeżdżenie gdziekolwiek z Triadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travel Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.lodz-polnoc.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 14:53 Triada to dziwne i oszukancze biuro. Nie korzystaj z ich uslug - bardzo marna oferta, tragiczna obsluga i rezydenci ktorzy maja klientow w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 12:56 Witam wszystkich!!! Zdecydowanie polecam wyjazd z Triadą na imprezę typu 7+7 bądż sam pobyt w Egipcie, rewelacja, BARDZO miła obsługa w biurze, a ten kto ma 500zł w portfelu niech się nie wychyla i nie oczekuje niewiadomo czego.Oczywiście tylko tacy ludzie krytykują biura podróży ZABIEDZENI-MILIONERZY!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travel Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.lodz-polnoc.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 14:54 Triada to dziwne i oszukancze biuro. Nie korzystaj z ich uslug - bardzo marna oferta, tragiczna obsluga i rezydenci ktorzy maja klientow w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baz12 Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.03, 13:56 Moi znajomi byli w listopadzie na objazdówce w Egipcie z Triady i byli bardzo zadowoleni. A są to ludzie b.wymagający , którzy zawsze jeżdżą z TUI. Nie narzekajcie więc tak na tą Triade, bo to nie jest złe biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pece Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.toya.net.pl 07.02.03, 16:23 Gość portalu: baz12 napisał(a): > Moi znajomi byli w listopadzie na objazdówce w Egipcie z Triady i byli bardzo > zadowoleni. A są to ludzie b.wymagający , którzy zawsze jeżdżą z TUI. Nie > narzekajcie więc tak na tą Triade, bo to nie jest złe biuro. Dzieki za info baz12. Wreszcie cos na plus. Wierze, ze nie jestes pracownikiem Triady. Odpowiedz Link Zgłoś
anubistota Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? 10.02.03, 23:18 Gość portalu: pece napisał(a): > Gość portalu: baz12 napisał(a): > > > Moi znajomi byli w listopadzie na objazdówce w Egipcie z Triady i byli > bardzo > > zadowoleni. A są to ludzie b.wymagający , którzy zawsze jeżdżą z TUI. Nie > > narzekajcie więc tak na tą Triade, bo to nie jest złe biuro. > > Dzieki za info baz12. Wreszcie cos na plus. Wierze, ze nie jestes pracownikiem > Triady. Byłem z Triadą w Tunezji na pobycie w zeszłym roku, rzeczywiście standart ich hoteli pozostawia wiele do życzenia, ale jest to również zależne od zasobności naszego portfela, wyjeżdżając w ramach jakiejś promocji nie można oczekiwać cudów. Rezydenci faktycznie nie przejmują się zbytnio klientami i to jest duża wada,podobnie było w Hiszpanii gdzie też z nimi byłem. Egipt też zwiedziłem ale z innym biurem i było świetnie, należy wiedzieć co chce się obejrzeć i bardzo uważnie czytać katalogi i oferty, co i za ile. Ja osobiście uważam że Triada specjalizuje się w pobytach, ale w Tunezji wykupiłem u nich wycieczkę po oazach = El Jem,Matmata,Douz, + oazy górskie i byłem zadowolony, przewodnikami byli tunezyjczycy mówiący świetnie po polsku z zabawnym akcentem, posiadający ogromną wiedzę zwłaszcza pan Mucha - tak kazał się nazywać. Oczywiście biuro jest potężnym potentatem na naszym rynku i jakieś przypadki nie wywiązania się z oferty nie wchodzą w grę. Odpowiedz Link Zgłoś
stekk Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? 11.02.03, 09:28 Bardzo trafna opinia.Mam dokładnie takie samo zdanie."Pece" mniej istotne jest z jakim biurem udajesz sie do Egiptu( oczywiście jeżeli bierzesz pod uwage duże firmy,ale zastanawiając się miedzy TUI ,Neckermannem,Triadą tak robisz) Istotniejsze jest abyśbyła świadoma obiektu , który kupujesz.Duże biura nie pozwolą sobie na wpadkę.Dlatego skup się bardziej na weryfikacji obiektu ,który wybierasz.Uwierz mi ,bo sprzedaje wycieczki wielu touroperatorów,skargi są na wszystkie, bo np. rezydenta jeden potrzebuje jak niańkę czytaj: codziennie nawet do kupowania znaczków,drugi tylko do sytuacji nagłych i nawet do zakwaterowania Go nie potrzebuje.To jest b. indywidualna sprawa.Ważne natomiast jest to ,abyś dostała obiekt , który wybrałaś-kupiłaś, no i oczywiście było słońce.To gwarantuje ci każde z tych biur(no może poza słońcem,ale zapytaj z ciekawości)Powtarzam postaw tylko na dużego operatora wtedy unikniesz przykrej niespodzianki. Udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolit Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 14:08 Gość portalu: pece napisał(a): > Gość portalu: baz12 napisał(a): > > > Moi znajomi byli w listopadzie na objazdówce w Egipcie z Triady i byli > bardzo > > zadowoleni. A są to ludzie b.wymagający , którzy zawsze jeżdżą z TUI. Nie > > narzekajcie więc tak na tą Triade, bo to nie jest złe biuro. > > Dzieki za info baz12. Wreszcie cos na plus. Wierze, ze nie jestes pracownikiem > Triady. Nie wierz nigdy kobiecie ............... (zwłaszcza jak wypełnia swoje służbowe obowiązki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baz12 Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.03, 15:58 Nie jestem pracownikiem Triady, i jakby znajomi nie byli zadowoleni to nie pisałabym tego, bo i po co !! Przecież nie tylko Triada organizuje Egipt. Odpowiedz Link Zgłoś