Dodaj do ulubionych

Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ?

IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 04.02.03, 20:23
Poradźcie !!! Po kilku latach jezdzenia z Neckermannem i TUI chce
zaryzykowac Egipt z Triada. WARTO ???
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 23:15
      jesli jezdziles z TUI i NEC to jesli nie chcesz sie rozczarowac standardem
      uslug to nie ryzukuj wyjazdu z Triada.
      • Gość: pece Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 05.02.03, 10:49
        Dzieki aga. Ale chodzi mi o konkretne dwa hotele: aida resort i verdi resort i
        o ile mnie pamiec nie myli czytalem twoja opinie o aidzie i byla pozytywna.
        Moglabys cos konkretniej? Bede wdzieczny za odpowiedz.W zamian sluze opinia o
        kilku innych hotelach w Hurghadzie i Makadi Bay.
    • Gość: krzysiek Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: proxy / 194.73.231.* 05.02.03, 12:00
      bylem raz z triada na sylwestra w hiszpani... mieszane wspomnienia... to bylo
      3 lata temu moze sie poprawili
    • b.c1 Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? 05.02.03, 17:44
      Witaj Pece
      sprawdz info. o hotelach na www.travelforum.pl - forum turystycznym dla
      właścicieli i pracowników biur podróży. Niestety do najciekawszych tematów nie
      będziesz miał dostępu bo nie pracujesz w biurze - ale info o hotelach jest
      ogólnie dostępne ;-)
      Swoją drogą nie wiem czy nie popełniasz błędu mówiąc odzielnie o hotelach aida
      i verdi chociaż może i nie ... tak czy inaczej zapraszam na ww. forum.
      Szukaj w dziale : Egipt - informacje o hotelach.
      Pozdrawiam,

Bartek

• Gość: Ani Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: 213.17.165.* 06.02.03, 12:47
      Z Triada podróżowałam już dwa razy..... Pierwszy i ostatni. W zeszłym roku
      byłam z nimi w Grecji. Stanowczo odradzam jeżdżenie gdziekolwiek z Triadą.
    • Gość: travel Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.lodz-polnoc.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 14:53
      Triada to dziwne i oszukancze biuro. Nie korzystaj z ich uslug - bardzo marna oferta, tragiczna obsluga i rezydenci
      ktorzy maja klientow w d...
      • Gość: alex Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 12:56
        Witam wszystkich!!!
        Zdecydowanie polecam wyjazd z Triadą na imprezę typu 7+7 bądż sam pobyt w
        Egipcie, rewelacja, BARDZO miła obsługa w biurze, a ten kto ma 500zł w portfelu
        niech się nie wychyla i nie oczekuje niewiadomo czego.Oczywiście tylko tacy
        ludzie krytykują biura podróży ZABIEDZENI-MILIONERZY!!! pozdrawiam
    • Gość: travel Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.lodz-polnoc.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 14:54
      Triada to dziwne i oszukancze biuro. Nie korzystaj z ich uslug - bardzo marna oferta, tragiczna obsluga i rezydenci
      ktorzy maja klientow w d...
      • Gość: baz12 Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.03, 13:56
        Moi znajomi byli w listopadzie na objazdówce w Egipcie z Triady i byli bardzo
        zadowoleni. A są to ludzie b.wymagający , którzy zawsze jeżdżą z TUI. Nie
        narzekajcie więc tak na tą Triade, bo to nie jest złe biuro.
        • Gość: pece Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.toya.net.pl 07.02.03, 16:23
          Gość portalu: baz12 napisał(a):

> Moi znajomi byli w listopadzie na objazdówce w Egipcie z Triady i byli
          bardzo
          > zadowoleni. A są to ludzie b.wymagający , którzy zawsze jeżdżą z TUI. Nie
          > narzekajcie więc tak na tą Triade, bo to nie jest złe biuro.

Dzieki za info baz12. Wreszcie cos na plus. Wierze, ze nie jestes pracownikiem
          Triady.
          • anubistota Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? 10.02.03, 23:18
            Gość portalu: pece napisał(a):

> Gość portalu: baz12 napisał(a):
            >
            > > Moi znajomi byli w listopadzie na objazdówce w Egipcie z Triady i byli
            > bardzo
            > > zadowoleni. A są to ludzie b.wymagający , którzy zawsze jeżdżą z TUI. Nie
            > > narzekajcie więc tak na tą Triade, bo to nie jest złe biuro.
            >
            > Dzieki za info baz12. Wreszcie cos na plus. Wierze, ze nie jestes
            pracownikiem
            > Triady.
            Byłem z Triadą w Tunezji na pobycie w zeszłym roku, rzeczywiście standart ich
            hoteli pozostawia wiele do życzenia, ale jest to również zależne od zasobności
            naszego portfela, wyjeżdżając w ramach jakiejś promocji nie można oczekiwać
            cudów. Rezydenci faktycznie nie przejmują się zbytnio klientami i to jest duża
            wada,podobnie było w Hiszpanii gdzie też z nimi byłem.
            Egipt też zwiedziłem ale z innym biurem i było świetnie, należy wiedzieć co
            chce się obejrzeć i bardzo uważnie czytać katalogi i oferty, co i za ile.
            Ja osobiście uważam że Triada specjalizuje się w pobytach, ale w Tunezji
            wykupiłem u nich wycieczkę po oazach = El Jem,Matmata,Douz, + oazy górskie i
            byłem zadowolony, przewodnikami byli tunezyjczycy mówiący świetnie po polsku z
            zabawnym akcentem, posiadający ogromną wiedzę zwłaszcza pan Mucha - tak kazał
            się nazywać. Oczywiście biuro jest potężnym potentatem na naszym rynku i jakieś
            przypadki nie wywiązania się z oferty nie wchodzą w grę.
            • stekk Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? 11.02.03, 09:28
              Bardzo trafna opinia.Mam dokładnie takie samo zdanie."Pece" mniej istotne jest
              z jakim biurem udajesz sie do Egiptu( oczywiście jeżeli bierzesz pod uwage duże
              firmy,ale zastanawiając się miedzy TUI ,Neckermannem,Triadą tak robisz)
              Istotniejsze jest abyśbyła świadoma obiektu , który kupujesz.Duże biura nie
              pozwolą sobie na wpadkę.Dlatego skup się bardziej na weryfikacji obiektu ,który
              wybierasz.Uwierz mi ,bo sprzedaje wycieczki wielu touroperatorów,skargi są na
              wszystkie, bo np. rezydenta jeden potrzebuje jak niańkę czytaj: codziennie
              nawet do kupowania znaczków,drugi tylko do sytuacji nagłych i nawet do
              zakwaterowania Go nie potrzebuje.To jest b. indywidualna sprawa.Ważne natomiast
              jest to ,abyś dostała obiekt , który wybrałaś-kupiłaś, no i oczywiście było
              słońce.To gwarantuje ci każde z tych biur(no może poza słońcem,ale zapytaj z
              ciekawości)Powtarzam postaw tylko na dużego operatora wtedy unikniesz przykrej
              niespodzianki.

Udanego urlopu
          • Gość: kolit Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 14:08
            Gość portalu: pece napisał(a):

> Gość portalu: baz12 napisał(a):
            >
            > > Moi znajomi byli w listopadzie na objazdówce w Egipcie z Triady i byli
            > bardzo
            > > zadowoleni. A są to ludzie b.wymagający , którzy zawsze jeżdżą z TUI. Nie
            > > narzekajcie więc tak na tą Triade, bo to nie jest złe biuro.
            >
            > Dzieki za info baz12. Wreszcie cos na plus. Wierze, ze nie jestes
            pracownikiem
            > Triady.
            Nie wierz nigdy kobiecie ...............
            (zwłaszcza jak wypełnia swoje służbowe obowiązki)
            • Gość: baz12 Re: Z TRIADĄ DO EGIPTU: TAK CZY NIE ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.03, 15:58
              Nie jestem pracownikiem Triady, i jakby znajomi nie byli zadowoleni to nie
              pisałabym tego, bo i po co !! Przecież nie tylko Triada organizuje Egipt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka