Gość: kaśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:02 co polecacie? mam urlop od 6 stycznia gdzie będzie najwięcej słońca? pozdrawiam wszystkich cieplutko w nowym roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miszka Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:23 Jeśli słoneczko jest twoim głównym czynnikiem decyzyjnym, to Senegal i Egipt polecam cieplutko :) Senegal chyba nawet bardziej, choć byłam tam dopiero w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 10:05 oj kocham słoneczko, tak myślałam, że egipt zwycięży ale przyznam że zaciekawił mnie ten senegal jeżeli możesz to napisz z jakiego biura byłaś może się zdecyduję. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polette Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:02 Egipt, ale koniecznie dobry, sprawdzony hotel i dobre, sprawdzone biuro. Wtedy jedziesz spokojnie relaksować się w promieniach ciepłego słońca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 10:07 dzięki za odpowiedź egipt jest super jeżeli nie wypali senegal to jadę do sfinksa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irka Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:43 A jedziesz na własną rękę, czy z biurem? Też chciałabym się wybrać do Senegalu, ale sama raczej nie mam odwagi, a nikt z moich znajomych nie był na objazdówce w tym kraju. Masz wybraną firmę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:56 myślę o wyjeździe z biurem, a o senegalu wspomniała miszka jak się odezwie to będę coś więcej wiedziała. wiem że można polecieć na wycieczkę do senegalu będąc na wyspach kanaryjskich ale trzeba tam najpierw być.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszka Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 13:52 Przepraszam, że tak późno :) Net mi nawalał. W każdym razie w Senegalu byłam z Alfa Starem w hotelu domane de nianing (skomplikowana nazwa). Jest tam niesamowicie zielono, piękna przyroda i urocza plaża. Jeździliśmy sobie po okolicy i byliśmy w rezerwacie dzikih zwierząt (nie wszystkie powychodziły, ale i tak było fajnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 10:13 Taka wycieczka jest dużo droższa, niż do turystycznie rozwiniętych krajów typu Egipt? Bo jak się chce jechać do czegoś egzotycznego, to nagle wychodzi ok 5 tys na osobę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamelo Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 16:25 Ceny zależą od klasy hotelu, który wybierzesz.Trochę wychodzi, ale wrażenia są nieopisane. Zupełnie inny styl odpoczynku, niż np na Krecie, czy choćby w Egipcie. Jak się złapie jakąś promocje, to cena jest znośna :) Odpowiedz Link Zgłoś