Dodaj do ulubionych

maroko, egipt, cypr, tunezja

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:02
co polecacie? mam urlop od 6 stycznia gdzie będzie najwięcej słońca?
pozdrawiam wszystkich cieplutko w nowym roku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Miszka Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:23
      Jeśli słoneczko jest twoim głównym czynnikiem decyzyjnym, to Senegal i Egipt
      polecam cieplutko :) Senegal chyba nawet bardziej, choć byłam tam dopiero w marcu.
      • Gość: kaśka Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 10:05
        oj kocham słoneczko, tak myślałam, że egipt zwycięży ale przyznam że zaciekawił
        mnie ten senegal jeżeli możesz to napisz z jakiego biura byłaś może się
        zdecyduję. pozdrawiam
    • Gość: Polette Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:02
      Egipt, ale koniecznie dobry, sprawdzony hotel i dobre, sprawdzone biuro. Wtedy
      jedziesz spokojnie relaksować się w promieniach ciepłego słońca :)
      • Gość: kaśka Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 10:07
        dzięki za odpowiedź egipt jest super jeżeli nie wypali senegal to jadę do
        sfinksa. pozdrawiam
        • Gość: Irka Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:43
          A jedziesz na własną rękę, czy z biurem? Też chciałabym się wybrać do Senegalu,
          ale sama raczej nie mam odwagi, a nikt z moich znajomych nie był na objazdówce
          w tym kraju. Masz wybraną firmę?
          • Gość: kaśka Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:56
            myślę o wyjeździe z biurem, a o senegalu wspomniała miszka jak się odezwie to
            będę coś więcej wiedziała. wiem że można polecieć na wycieczkę do senegalu
            będąc na wyspach kanaryjskich ale trzeba tam najpierw być.pozdr.
            • Gość: Miszka Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 13:52
              Przepraszam, że tak późno :) Net mi nawalał. W każdym razie w Senegalu byłam z
              Alfa Starem w hotelu domane de nianing (skomplikowana nazwa). Jest tam
              niesamowicie zielono, piękna przyroda i urocza plaża. Jeździliśmy sobie po
              okolicy i byliśmy w rezerwacie dzikih zwierząt (nie wszystkie powychodziły, ale
              i tak było fajnie)
              • Gość: Pietrek Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 10:13
                Taka wycieczka jest dużo droższa, niż do turystycznie rozwiniętych krajów typu
                Egipt? Bo jak się chce jechać do czegoś egzotycznego, to nagle wychodzi ok 5 tys
                na osobę...
                • Gość: Pamelo Re: maroko, egipt, cypr, tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 16:25
                  Ceny zależą od klasy hotelu, który wybierzesz.Trochę wychodzi, ale wrażenia są
                  nieopisane. Zupełnie inny styl odpoczynku, niż np na Krecie, czy choćby w
                  Egipcie. Jak się złapie jakąś promocje, to cena jest znośna :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka