sufler2006 11.05.07, 08:58 Mam 27 i nadal mam ochote podróżować stopem.Ale nachodzą mnie myśli że może już nie wypada?:) Sufler2006 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: Wiek... 12.05.07, 16:14 Czemu nie wypada? Ostatnio wiozlem przez Szkocje 40-letniego Irlandczyka :-) Wszystko zalezy od tego, czy jestes mlody duchem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
socin Re: Wiek... 14.05.07, 23:02 w tym roku kończę 27 lat i ciagle jeżdże na stopa, litości, czemu ma nie wypadać? Odpowiedz Link Zgłoś
sufler2006 Re: Wiek... 15.05.07, 10:29 Takie poprostu moje wewnętrze odczucie że może ludzie sie bedą krzywo patrzeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Wiek... 15.05.07, 15:34 Weź jakąś młodszą dziewczynę pod pachę i na pewno nikt nie będzie robił problemów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
socin Re: Wiek... 20.05.07, 11:34 nikt na mnie krzywo nie patrzy, jak łapię stopa, więc spokojnie:). a w mniejszych miejscowościach jeszcze starsi łapią stopa, bo np. pksy nie kursują lub trzeba długo czekać. na trasie wrocław-brno i brno-wrocław spotkałam w zasadzie samych starszych od siebie autostopowiczów, więc nie jest źle chyba?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzisssabel Re: Wiek... 20.05.07, 18:01 Ależ wcale nie jesteś stary, nie dopuszczaj do siebie takich myśli...! Co do ludzi, to owszem, w naturze tak jakoś mają, że często krzywo się patrzą ;], nie tylko na bardzo starych autostopowiczów, niektórzy na młodych także. ;] Spokojnie możesz jeszcze jeździć, nie rezygnuj! :) I pamiętaj, że młoda młodzież potrzebuje stopowych, dojrzałych autorytetów! =) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d e tam..ja mam 33:) 01.06.07, 17:01 i jak mi odbije to jade stopem:) ostatnio jechalem na odcinku :)) tomaszow maz - lodz ..hehehhe na 3 zmiany:) a przedostatnio warszawa - berlin:) Odpowiedz Link Zgłoś