mala_nicki Re: najlepszy jest start ... 26.08.05, 23:30 Bo lądowanie najgorsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anuskasz Re: najlepszy jest start ... 27.08.05, 13:05 zgadzam sie:) mala nicki juz Cie lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
talencja Re: najlepszy jest start ... 27.08.05, 15:40 ja startu nie cierpie i zawsze sie zle czuje, to jak on nabira okropnie predkosci jak trzesie i dziwnie halasuje jest dla mnie okropne,juz wole z tego wszystkiego ladowanie bo juz zawsze blizej ziemi ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: najlepszy jest start ... 27.08.05, 17:13 Wszystko zależy od tego jakim samolotem lecisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
anuskasz Re: najlepszy jest start ... 27.08.05, 21:22 hehe:) chcialabym kiedys z Toba poleciec :P ale bede Ci marudzic :P Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: najlepszy jest start ... 28.08.05, 07:55 Na pewno nie bardziej niż wczorajsi pasażerowie. Młodzież z Solidarności leciała, już dawno tak się nie użerałam z pasażerami. Nie dośc, ze nietrzeźwi to jeszcze agresywni, rejs był opóźniany co chwile z innego powodu. Dobrze, że ten rejs trwał tylko godzinę, bo jak bym miała gdzies dalej się z takimi męczyc to byłby problem. Zostałam nazwana wredną stewardesą :D:D bo nie pozwoliłam pic piwa na pokładzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
anuskasz Re: najlepszy jest start ... 28.08.05, 12:11 powiem Ci, ze jak lecialam czarterem CW z Hiszpanii do PL. Na wiesc, ze kapitanem jest kobieta, mezczyzni zaczeli pic wszystko co tylko mieli. Nikt nie zaragowal ! Wiec moze dlatego samolot wewnatrz wygladal okropnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: najlepszy jest start ... 28.08.05, 16:27 ładnie, ja az takich akcji jeszcze nie miałam, ale może za krótko pracuje. Choć mam nadzieję, ze nigdy nie bede miała :) Odpowiedz Link Zgłoś
anuskasz Re: najlepszy jest start ... 28.08.05, 18:30 zaluje, ze na karcie nie mialam juz miejsca. Napewno porobilabym pare fotek :P dla pokolen :D Odpowiedz Link Zgłoś
go-2k Re: najlepszy jest start ... 30.08.05, 12:23 hey! sorki ze sie wtrace, ale wybieram sie niedlugo i mam pytanie, czy przed/na pokładzie można pić? Pytanie może głupie, ale nie chodzi mi o picie non-stop, tylko jak to się mowi "jednego dla odwagi" bo chyba bez tego nie wsiade.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: najlepszy jest start ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:42 ja zawsze pije. ostatnio przelalam sobie wodke z sokiem do butelki plastkowej i popojalam wlasnie dla oidwagi. mialm ja schowana do podrecznego bagazu.tak robi co drugi Odpowiedz Link Zgłoś
go-2k Re: najlepszy jest start ... 30.08.05, 13:44 Sadze, ze masz chyba racje :) Wodki nie lubie, ale zrobie sobie duzego drinka zubrowki z sokiem jablkowym :p Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: najlepszy jest start ... 30.08.05, 20:11 Uważajcie tylko, bo jeśli stewa zorientuje się, ze to alkohol to moga byc problemy. Poza tym w powietrzu, działa on o wiele szybciej i mocniej na orgaznizm, a ludzie czasami są nieobliczalni po alkoholu. Przez to własnie jest najwięcej problemów na pokładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anuskasz Re: najlepszy jest start ... 04.09.05, 00:09 zubrowka najlepsza :) hehehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
lotawiec Re: najlepszy jest start ... 01.09.05, 18:49 TY niedobra:D:D:D:D Jestem ciekawy jak im to oznajmilas...czy: -przepraszam Panstwa,ale spozywanie alkoholu w samolocie jest zabronione... ...czy.... -AAAALEEE PROOOSZE TO SCHOOOOOWACCC!!!!!!! (identycznie jak pani w okienku biletowym w filmie Miś) ----------------------- mam nadzieje,ze to drugie:DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: najlepszy jest start ... 02.09.05, 21:03 Na początku byłam bardzo grzeczna i tłumaczyłam panu spokojnie, ale potem poprosiłam pana z obsługi żeby to zrobił, albo wycofamy pana z rejsu i pomogło :) Odpowiedz Link Zgłoś
aircrew Re: najlepszy jest start ... 02.09.05, 19:41 Mala a ile razy zdarza sie u nas na rejsach w LOT ze pax pije kupiona wodke na duty pod tzw fotelem?? Multum. A potem problemy. Rzucanie sie z piesciami na nas, glaskanie nas po pupie, nachalne przystawianie sie etc. A potem sluzby bezpieczenstwa. Ostatnio lecialam na trasie ORD-WAW prywatnie i jeden pax sie tak upil, ze trzeba bylo go uspokoic sila. A zdazaly sie przypadki ze samolot zawracal do portu wylotowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: najlepszy jest start ... 02.09.05, 21:03 Wszystko dlatego, ze nie latamy na tak długoch trasach. A swoją droga to chciałabym zobaczyc ATRka nad atlantykiem :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
quetendre Re: najlepszy jest start ... 02.09.05, 22:09 Niedoczekanie twe:D:D:D mala_nicki napisała: > Wszystko dlatego, ze nie latamy na tak długoch trasach. A swoją droga to > chciałabym zobaczyc ATRka nad atlantykiem :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
aircrew Re: najlepszy jest start ... 02.09.05, 22:40 Też tak myśle wole Benki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadomo kto Re: najlepszy jest start ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:54 ale suuuper,qrde...ile by sie lecialo:D:D:D Jak ELO wprowadzi takie polaczenia to dajta znac:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: najlepszy jest start ... 04.09.05, 22:53 Ale komu mamy dac znać??:> Odpowiedz Link Zgłoś
aircrew Re: najlepszy jest start ... 05.09.05, 08:29 po humorze można by było powiedzieć, że to nasz stary dobry znajomy Odpowiedz Link Zgłoś
lotawiec Re: najlepszy jest start ... 05.09.05, 11:57 nie taki stary,nie taki stary;-) oczywiscie-trafione;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: najlepszy jest start ... 05.09.05, 16:04 Ale Wy to jesteście :P ja tu robię podchody a Wy tak bez pardonu :P Odpowiedz Link Zgłoś
lotawiec Re: najlepszy jest start ... 05.09.05, 21:23 yyy....bo my prosci ludzie,ze wsi jestemy:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: najlepszy jest start ... 05.09.05, 21:26 Jasne, a ja z tej największej :D Odpowiedz Link Zgłoś
aircrew Re: najlepszy jest start ... 05.09.05, 22:29 Ino ja podobno mieszkam w jeszcze wiekszej :D Odpowiedz Link Zgłoś
lotawiec Re: najlepszy jest start ... 06.09.05, 01:44 aaa....no widzicie..bo ja to mieszkam miescie:D:D:D:D:D:D:D:D: Odpowiedz Link Zgłoś
iwciaczek Re: najlepszy jest start ... 01.09.05, 16:52 Start i lądowanie i wszystko co sie wiaze z lataniem... Odpowiedz Link Zgłoś
anuskasz Re: najlepszy jest start ... 02.09.05, 18:19 ZGADZAM SIE:) absolutnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: najlepszy jest start ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:01 start jest super..wbija w fotel, ale ladowanie to tragedia poprostu..wlasnie dzisiaj wrocilam z Bułgarii i po tym ladowaniu jestem przerazona...mialam wrazenie ze spadamy...A teraz tak z innej beczki....widzieliscie kiedys mijajcy was samolot tam w powietrzu??? ale widok...mmmm Odpowiedz Link Zgłoś
anuskasz Re: najlepszy jest start ... 07.09.05, 20:06 widok, widok :D ale i tak wole ogladac obloczki podczas startow :D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: najlepszy jest start ... 07.09.05, 21:12 Super widok jeśli jeszcze to jest samolot z tej samej linii :) Mieliśmy tak przy ladowaniu w Monachium :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: najlepszy jest start ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:48 jaka linia, lufthansa? Odpowiedz Link Zgłoś
aircrew Re: najlepszy jest start ... 08.09.05, 08:53 Start Chicago wieczorem. WAW o 21.35 a KRK 21.55 jezeli sie nie myle. Ostatnio LO 004 startowal z jednego pasa a LO 008 z pasa obok. To jest dopiero widok :D:D Aparatu nie mialam :( Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: najlepszy jest start ... 08.09.05, 15:08 Niestety tylko nasza rodzima linia... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: najlepszy jest start ... 11.09.05, 19:31 Szkoda tylko, ze z miesiąca na miesiąc mniej płaci :-/ Odpowiedz Link Zgłoś