julka912 03.07.07, 19:50 poproszę o opinie na temat biura selectours Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszczaneczka Re: selectours-proszę o opinie 04.07.07, 22:19 selectours już wałkowaliśmy na forum i to całkiem niedawno. poszukaj ostatnich postów. generalnie - biura nie polecam.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Laura selectours-proszę o opinie IP: *.acn.waw.pl 16.07.07, 14:42 Ja wykupiłam wyjazd pod koniec lipca i zaczynaja się schody - nie są w stanie przesłać mi dokumentu, w którym figorowałaby informacja na temat tego, ze opłaciłam cały wyjazd. To jakaś paranoja - jadę za swoje własne ciężko zarobione pieniądze a biuro podróży nie jest w stanie przedstawic mi dokumentu na podstawie którego mam dostać się na urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mili Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:46 chciałam wykupić u nich dzień przed wylotem wycieczkę i okazało się , ze mieli o 150zł droższa cenę niż przez inne biuro... Odpowiedz Link Zgłoś
julka912 Re: selectours-proszę o opinie 03.08.07, 16:11 jakoś twoje opinie mieszczaneczko się nie sprawdzają. Byłam z biurem Selectours, wczoraj wróciłam a że wcześniej czytałam twoje opinie na temat tego biura to byłam przestraszona, proszę cię nie siej paniki bo twoje "dziwne opinie" mogą tylko popsuć komuś wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M Re: selectours-proszę o opinie IP: 217.153.244.* 03.08.07, 21:35 Super biuro,wywiazuje sie z umowy i nie ma zadnych niespodzianek z tym biurem.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewa Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 11:24 Polecam byLam z tm biurem na wczasach bez problemów.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ana Re: selectours-proszę o opinie IP: *.chello.pl 04.08.07, 16:05 polecam bylam z selecturem rok temu w Tunnezji,jedyna uwaga to tunezyjski rezydent-ale i to mialo swoj urok:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ksssss Re: selectours-proszę o opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.08, 13:16 nie polecam... potrafią zepsuć wakacje! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marzena Re: selectours-proszę o opinie IP: *.pronet.lublin.pl 25.08.08, 18:14 Ale czego konkretnie nie polecasz???bo ja wróciłam z Izrael i Jordania i polecam z czystym sercem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ada Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 14:06 Śmieszą mnie takie wypowiedzi, zero konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: edie7 Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 20:38 bylam w tunezji na wakacjach wlasnie z biura selectours i wszystko przebieglo sprawnie wycieczka byla dobrze zorganizowana wiec w przyszlym roku tez wybiore to biuro nie bylo zadnych problemow opieka rezydenta byla wdobra wiec nawet moja babcie wyslalabym na wczasy ogolnie bylo pieknie w tunezji i juz tesknie samoloty czarterowe wygladaja na podniszczone ale dolecialam i wrocilam bez problemu dla tunezyjskich pilotow takie loty to jak rzut beretem niecale 4 godzinki lotu ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
perfect-holidays Re: selectours-proszę o opinie 08.06.09, 12:23 Dokładnie, nie można im nic zarzucić! Wywiązuja się z warunków i umów - klienci sa zadowoleni ! Dobrze by było gdyby było wiecej takich organizatorówBiuro Odpowiedz Link Zgłoś
a.m-skurska selectours-proszę o opinie -proszę - 08.06.09, 21:34 Klauzula biura podróży Selectours & Telemac sp. z o.o. (Warszawa) w rejestrze klauzul niedozwolonych maj 20, 2009 · Brak komentarzy Do rejestru klauzul niedozwolonych prowadzonego w oparciu o wyroki Sądu Ochrony Konkurencji i Konsumentów wpisane zostało następujące postanowienie: Numer wpisu: 1580 Data wpisu: 2009-03-25 Data wydania wyroku: 2009-01-08 Sygnatura akt: Sygn. akt XVII AmC 55/08 Nazwa i siedziba sądu: Sąd Okręgowy w Warszawie – Sąd Ochrony Konkurencji i Konsumentów Oznaczenie powoda: Prezes Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów Oznaczenie pozwanego: Selectours & Telemac Sp. z o.o. w Warszawie Postanowienie uznane za niedozwolone: “Organizator nie ponosi odpowiedzialności za przejściowe niedogodności w hotelach związane z niesprawnością klimatyzacji, prądu lub innych urządzeń (…) których Organizator nie mógł przewidzieć w dniu rozpoczęcia imprezy.” Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ramm Re: selectours-proszę o opinie -proszę - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 09:33 ja wróciłam z Emiratów Z Selectoursem i było rewelacyjnie. Hotele super obydwa 5 wysokich gwiazdek i nie było nic do zarzucenia.Rezydentki super, dostaliśmy od Selectoursa 1 wycieczkę gratis. Za odpowiedni standard trzeba po prostu zapłacić odpowiednio a nie wymagać cudów za 1000zł i potem obwiniać biuro. POLECAM biuri i Emiraty oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basia Re: selectours-proszę o opinie -proszę - IP: *.ghnet.pl 12.09.09, 17:14 Ramm zgadzam się z Tobą w pełni. To już chyba taka nasza mentalność, że płacimy mało a oczekujemy dużo. Ja też nie mam nic do zarzucenia temu biuru. Zapłaciłam ponad 2 tys. i dostałam to co było w umowie. Nie miałam bóg wie jakich oczekiwań to i wróciłam zadowolona. Ale to jest kwestia nastawienia. To już ciężko zmienić. Jak ktoś ma taklie nastawienie wobec życia to i wycieczki nie doceni. Odpowiedz Link Zgłoś
stasklimek Re: selectours-proszę o opinie -proszę - 12.09.09, 19:24 Mnie również takie atakujące, pełne oskarżeń i pomówień wypowiedzi bardzo się nie podobają. No niektórzy cywilną odwagę mają tylko w internecie jak widać, ciekawe czy tak twarzą w twarz byliby tak wylewni. To szokujące jak ludzie wiele mają w sobie negatywnej energii. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Bytom Re: selectours-proszę o opinie -proszę - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 20:02 Jak dla mnie Selectours to biuro godne polecenia: obsługa szybka jak błyskawica, ceny dogodne a warunki kożystne Zdjęcia z obrazków w katalogach nie odzwierciedlają prawdziwej natury miejsc w które pojechałam, jest o wiele wiel piękniej. Ja byłam w autentycznym szoku! Pokoje czyste, przestronne – dokładnie sprzątane każdego dnia. Chcąc poleżeć plackiem i poopalać się mamy dwie opcje: iść nad morze – jedyne 200m (a taki spacerek to czysta przyjemność!) albo poleżeć na leżaku nad basenem koloru lazurowego. Jedzenie wyśmienite! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Blanka Re: selectours-proszę o opinie IP: 62.87.160.* 11.07.09, 16:29 A ja nie miałam żadnych problemów z tym biurem. Mają super przewoźników i rezydentów w Egipcie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam usługi tego biura. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sylwienka Re: selectours-proszę o opinie IP: *.toya.net.pl 12.11.09, 13:01 jestem zadowolona, leciałam do Tunezji z tym buirem w tym roku i wszystko było dopiete na ostatni guzik, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Roxana Re: selectours-proszę o opinie IP: *.ghnet.pl 15.11.09, 17:30 Niewielu, ale jednak, pisało tu, że zmorą hoteli jest niby brud czy beznadziejną obsługa. Ciekawi mnie to, bo sama byłam na wycieczce biura Selectours i nic takiego nie rzuciło mi się w oczy. To, że na przykład pod recepcją leżał jakiś papierek to chyba nie oznacza, że był brud prawda?Mój pokój był codziennie sprzątany i doglądany przez pokojówki. Wyznaje zasadę: bądź miły dla innych a oni odpłacą ci tym samym. Może zamiast tak narzekać na obsługę hotelową można było ładniej poprosić albo zapytać? A co do zrzędzenia – w takim razie po tak traumatycznych przejściach radzę następnym razem wybrać działkę – wyjdzie na zdrowie i pani i potencjalnej obsłudze hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Perfumowana Re: selectours-proszę o opinie IP: *.ghnet.pl 17.11.09, 12:22 Podzielam zdanie Roxany! Więcej dystansu, luzu i uprzejmości. Jak sobie pościelesz tak się wyśpisz, szczególnie w obcym kraju i z obcymi ludźmi. Wyluzujmy się, bądźmy mili, a na pewno inni nam odpłacą tym samym. Zresztą dużo postów komplementuje te wycieczki, wiec nie jest najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolczykowie Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 20:47 Biuro ma bardzo fajną ofertę, ciekawe destynacje, duży wybór hoteli i profesjonalnych rezydentów. Nie dziwię się, że dostali nagrodę polskiej izby turystyki. Dla nas (mnie i mojej rodziny) wyjazd był dużym zaskoczeniem, spodziewaliśmy się o wiele mniej. W pełni podzielamy inne opinie pozytywne. Może jakieś tam niedociągnięcia się zdarzały, no ale w końcu nie ma co się czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak1983 Re: selectours-proszę o opinie 15.09.10, 13:20 Twoje nawoływanie do "niestraszenia" wielu ludziom nie tylko zepsuło wakacje, ale także pozbawiło pieniędzy. Więc jeśli już 3 lata wcześniej były sygnały, że coś jest nie halo, to trzeba było się temu przyjrzeć, a nie mówić "nie strasz" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paweł Re: selectours-proszę o opinie IP: *.chello.pl 18.07.09, 22:53 to porownaj ceny orbisu z innymi touroperatorami idioto nie bedziesz taki zdziwiony Odpowiedz Link Zgłoś
elik46 Re: selectours-proszę o opinie 19.07.09, 13:13 Wróciłam z Egiptu tydzień temu,gdzie spędziłam z rodziną wspaniałe 2 tygodnie.Biuro wywiązało się ze swoich zobowiązań znakomicie.Rezydentka Sara wspaniała,najlepsza ze wszystkich jakie do tej pory spotkałam, dostępna i dyspozycyjna 24h/dobę.Hotel Sindbad BEZ WIĘKSZYCH ZARZUTÓW.Trochę kuleje animacja w języku polskim ale ogólnie spoko.Polecam to biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
ellateper Re: selectours-proszę o opinie 28.08.09, 10:55 :) 150 pln?? no to nie jest porażająca różnica. Zresztą czy oferty można między sobą w ogóle porównać, czy dokładnie był ten sam standard zapewniony, hotel, przelot, wyżywienie, obsługa rezydenta etc. etc.??? Przecież tego w sumie nie da się porównać. Ja jak wykupuję wycieczkę oceniam czy za daną kwotę mam to czego oczekuję i za co jestem w stanie zapłacić. Porównując oferty nie patrzę tylko na cenę. Zresztą wkurza mnie to polskie myślenie: ludzie jak chce się wygód trzeba zapłacić i już. Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtek Re: selectours-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 12:08 SELECTOURS w mojej opinii bardzo dobre biuro, na pewno posiadające dobre hotele, bogatą ich ofertę i profesjonalnych rezydentów. Szacunek do klienta to myślę ich duży plus. Ja byłem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
travistravis Re: selectours-proszę o opinie 18.09.09, 12:28 Rezydenci rzeczywiście dobrzy. Do hotelu też nic nie miałem. Ogólnie biuro bardzo dobre. Warunki akomodacji takie jak w opisie i za te kasę to nie ma na co narzekać. Gość portalu: wojtek napisał(a): > SELECTOURS w mojej opinii bardzo dobre biuro, na pewno posiadające dobre hotele > , > bogatą ich ofertę i profesjonalnych rezydentów. Szacunek do klienta to myślę ic > h > duży plus. Ja byłem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ramm Re: selectours-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.09, 12:37 a gdzie Wojtku z nimi byłeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teczowa Re: selectours-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 19:00 Ja byłam, zobaczyłam i się mile zaskoczyłam! Byłam z Selectours w Tunezji, pojechałam tam razem z rodzicami. Dzięki wspaniałym wycieczkom fakultatywnym poznali�my bliżej historię i kulturę tego kraju, podanš w przystępny sposób przez rezydenta. Pokoje były czyste, pachnšce i l�nišce. Dojazd zarówno do i na lotnisko przebiegał bez problemów. Generalnie polecam to biuro, dobrze wydane pienišdze! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: turysta Re: selectours-proszę o opinie IP: *.ingbank.pl 31.07.09, 13:51 Byłem z selectours w Egipcie w Shams Safaga -totalna porażka - hotel miał być cztro gwiazdkowy (pierwszy pokój w standarcie hotelu robotniczego z lat 80, firma ztrudnia rezydentów którzy jedynie chcą z nas zedrzeć jak najwięcej dolarów sprzedjąc wycieczki z włsną marżą (10-20 dlo od osoby) brak zainteresowania klientem od momentu zapłacenia za wyjazd, totalna ignorancja. Ofeta przygotwana w sposób kłamliwy tak aby nas wprowadzić w błąd. Kto chce odpocząć na urlopie niech poszuka innej oferty. To biuro to dwa tygodnie wysokiej adrenaliny i walki o podstawowe rzeczy takie jak, woda do picia, zakwaterowanie zgodnie z podpisaną umową, ubezpieczenie zdrowotne nie obejmuje podstawowej opieki ambulatoryjnej trzeba najpierw zapłacić 100 zł a potem domagać się zwrotu o kosztów powyżej tej kwoty, Omijajcie tą ofertę szerokim łukiem, a będziecie szczęśliwsi i spokojniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katastrofa Opinia czytajcie ! IP: 217.98.41.* 20.06.08, 12:19 najgorsze biuro jakie tylko istnieje nie polecam tragedia i jeszcze raz tragedia rezydentka taka okropna ze szok wogle nic nie pomagała pani Bernadetka nie bierzcie tego biura oszukali nas placilismy za 8 dni a bylismy 6dni inni ludzie nie mieli gdzie spac bo ich wczesniej o dwa dni wygonili z hotelu i biuro nie zapewniło noclegu cos strasznego wszystkie biura tylko nie to naprawde nie polecam oszuklai PRECZ Z SELECTOURS Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Witosław Re: Opinia czytajcie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 23:37 Witaj - chciałbym się dowiedzieć kilku szczegółów odnosnie opisywanej przez Ciebie wycieczki, bo szczerze powiedziawszy nie chce mi się wierzyć że było aż tak źle - z własnego doświadczenia wiem że Selectours starannie dobiera swych rezydentów i na ogół (bo czasem wszystko przecież może się zdarzyć) nie powoduje problemów lokalowych, dlatego też trochę mnie dziwi i ciekaw Twój post. Napisz coś więcej - i przede wszystkim, gdzie pojechałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ed. Re: selectours-proszę o opinie IP: *.centertel.pl 10.08.09, 15:24 Byłam z biurem Selecturs w lipcu w Egipcie.Nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko było okey, rezydentka p. Małgosia bardzo miła i kompetentna. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basia Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 18:46 Wróciłyśmy z córką 4 września z Tunezji (Tergoui Club), a organizatorem był Selectours. Nie wiem czego spodziewają się wszyscy Ci którzy wybrali właśnie ten hotel. Myślę, że ludzie którzy nigdy z niczego nie są zadowoleni (również z samych siebie)narzekają najbardziej (mam na myśli snobów). Warunki - ogólnie dobre, ręczniki i pościel faktycznie mogłyby byc bielsze. Jedzenie - inne niż u nas. Skoro nie miałyśmy sensacji żołądkowych to uważam, że było dobrze. M Jestesmy bardzo zadowolone. Bliskosc morza, pięknej plaży, Dobra organizacja lotu, wycieczek, dobra opieka rezydenta. Jadąc na wakacje nastawmy się na przeżycia duchowe - są piękne. Nigdzy nie opowiadam znajomym co jadłam, ale co wspaniałego widziałam i przezyłam. Tunezja sama w sobie jest piękna, polecam szczgólnie 2-dniową wycieczkę na Saharę. Uważam że opieka ze strony biura jest Bardzo dobra. Natomiast będąc na miejscu wiele skarg słyszałam ze strony korzystających z usług biura VIVA, przed którym mnie przestrzegano. Ja polecam biuro Selectours, mam nadzieję wybrac się w niejedną podróż jako klientka tego biura (mam również nadzieję, że nie zmienię zdania). Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WCZASOWICZ Ostrzeżenie - nie dajcie się oszukać IP: *.ingbank.pl 31.07.09, 14:53 Biuro pobiera opłatę za wyjazd i na tym sie kończy jego rola, Wakacje jakie przezyłem w tym roku (czerwiec 2009) to pasmo awantur o podstawowe nalezne mi swiadczenia oraz poszarpane nerwy. Pokoje poniżej standardu ** w hotelu ****, wyzywienie bardzo przeciętne, brak podstawowych elementów higieny jakie powinny być zachowane przez obsługę, rezydent zainteresowany jedynie sobą, brak opieki medycznej w ramach ubezpieczenia (obowiazkowe w cenie imprezy).NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abetta Re: selectours-proszę o opinie IP: *.netcontrol.pl 26.08.07, 00:00 polecam w 100 %-żadnych problemów-20.08 wróciłam z tygodniowego pobytu w Egipcie-wszystko zorganizowane jak potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: selectours-proszę o opinie IP: *.194.c70.petrotel.pl 26.08.07, 08:39 Potwierdzam biuro ok. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Malga Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 22:26 Biuro jak inne , ale lata fatalnymi liniami Koral Blue. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Turysta Re: selectours-proszę o opinie IP: 194.39.141.* 01.08.08, 10:24 Nie kłam abetta!! Było beznadziejnie NIKOMU NIE POLECAM TEGO BIURA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abetta Re: selectours-proszę o opinie IP: *.devs.futuro.pl 13.08.08, 23:00 a też byłeś w tym samym miejscu i w tm samym terminie co ja? nie mam powodów, żeby kłamać w tym roku wyjeżdżam z nową itaką-opinie są różne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kostek Re: selectours-proszę o opinie IP: *.centertel.pl 26.12.08, 09:16 Od roku 1992 mogę powiedzieć ,że b. dużo podróżuję.Korzystałem z wielu biur podróży .Od czterech lat korzystam tylko z selecturs . proszę mi wierzyć to jest naprawdę profesjonalnie działające biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basia Oświęcim Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 20:08 Warto! Warto! Warto! Obsługa hotelu była bardzo miła, dużo zwiedziliśmy z naszym przewodnikiem a pogodę chyba też dla nas specjalnie zamówili! Pani rezydent była bardzo kontaktową osobą i pomocną, odpowiadała na wszystkie nasze pytania i podawała wskazówki na temat pobytu, kultury i zabytków które warto zobaczyć i sfotografować. Poleciła nam nawet niektóre dania z hotelowej restauracji godne spróbowania, z pełnym szacunkiem uznaję podniebienie pani Kasi! Mam nadzieję, że poziom prezentowany przez to biuro nadal będzie taki wysoki, tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
szisza74 Re: selectours-proszę o opinie 05.09.07, 11:21 Witam. Wrociłam z Egiptu, wyjazd zorganizowany przez Selectours. Obsługa od momentu zakupu wycieczki do transferu powrotnego na lotnisko suuuuper. Lot liniami AMC o czasie, hotel Sindbad Aqua Park wszystko wg oferty, stała opieka polskich i egipskich rezydentów, wycieczki fakultatywne dobrze zorganizowane. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sun Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 17:33 Biuro sprawdza się w krytycznych sytuacjach, dobre biuro, i nie drogie ceny, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikab72 Re: selectours-proszę o opinie 25.01.08, 18:34 Proszę o potwierdzenie Pani/Pana pozytywnej opinie o biurze podróży Selectours. Wykupiłam w tym biurze 2-tyg. wczasy z dwójką dzieci w hotelu Tropicana Grand Azur w Sharm i tak na prawdę to zaczynam żałować, po przeczytaniu wielu negatywnych opini o tym biurze.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
hanec-zka7 Re: selectours-proszę o opinie 16.03.09, 14:03 Witam! W lipcu wybieram się do Egiptu Sindbad Club z Selectoursem. Proszę o opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lui2326 Re: selectours-proszę o opinie 03.06.09, 20:49 do hanec-zka7 ja tez lece w lipcu do tego hotelu ja 23 a ty Odpowiedz Link Zgłoś
monikab72 Re: selectours-proszę o opinie 25.01.08, 18:37 Proszę o poinformowanie mnie, czy uzyskała Pani opinie o tym biurze a może sama się przekonała jadąc z nim na wczasy.Gorąco proszę o opisanie tego biura, w lipcu 2008 jadę z 2 dzieci z tego biura do Egiptu do Sharm, do hotelu LTI GRAND AZUR i już się denerwuję po przeczytaniu wielu opini. Dziękuję Monika jacekb72@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
werzyk Re: selectours-proszę o opinie 25.01.08, 18:41 Generalnie kazdemu moga przytrafic sie wpadki. Głowa do góry - przy pozytywnym nastawieniu wszystko może być ok :) A ludzie są jacy są - czasem niektórym nie można dogodzić, więc im nawet 5* hotel nie przypasi... Odpowiedz Link Zgłoś
kris7109 Do:monikab72 02.02.08, 09:23 Też mam taki sam metlik w głowie jak Ty bo zamówiliśmy ten sam hotel w lipcu ale w SUN&FUN .Nasze biuro podobnie jak Twoje ma bardzo negatywne opinie w necie i już mam obawy co do tego czy aby na pewno znajdziemy się w tym hotelu (a podobno jest super).Może kotoś napisze czy można sprawdzić rezerwacje w hotelu niezależnie od ,,zapewnień biura podróży'' . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 15:23 właśnie wróciliśmy z Hurgady w Egipcie; zakwaterowani byliśmy w hotelu Hilton Long Beach****; było naprawdę super, bardzo czysto, wyżywienie w wersji all incl. do oporu, rezydentka bez zastrzeżeń, pokoje bardzo ładne, przepiękna długa plaża i sporo basenów. Samolot linii Central wings wyleciał z godzinnym opóźnieniem zarówno w jedą jak i w drugą stronę, ale to nie wiele w stosunku do tego co się słyszało z opowieści. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z organizacji, możemy polecić Selectours (był to nasz pierwszy wyjazd z tego biura i myślę, że nie ostatni). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia1985 Re: selectours-proszę o opinie IP: *.acn.waw.pl 16.05.08, 13:41 Właśnie wróciłam z pobytu w Egipcie z biurem podróży Selectours, zakwaterowana byłam w hotelu Hilton Long Beach****, i polecam, zarówno hotel jak i biuro podróży. Wszystko było dopięte na ostatni "guzik", rezydentka bardzo rzeczowa i pomocna, plaża najdłuższa w Hurghadzie, czysto, przyjemnie i cisza, ponieważ hotel usytuowany jest ok 20 km od centrum miasta. Oczywiście zdarzyły się osoby które narzekały na biuro już w trakcie pobytu, ponieważ okazało się ze samolot powrotny mamy o 3:45 w nocy, a doba trwa tylko do 12 w południe, więc należało wykupić dodatkowe pół doby. Nie jest to wina biura Selectours, że ludzie o tym nie wiedzieli, tylko wina przedstawicieli, którzy nie poinformowali o wszystkim swoich klientów. Ja osobiście, wykupiłam wycieczkę u bardzo rzetelnego przedstawiciela i o wszystkich zmianach byłam informowana na bieżąco. I do ludzi którzy piszą negatywne komentarze: Czego się spodziewacie jeżeli wybieracie hotele 3*, żeby tylko było taniej. Jak wszystkim pewnie wiadomo w Egipcie, standard minimum jaki powinien mieć hotel to 4*. Jeżeli wybierze się dobry hotel to wakacje też będą udane. Polecam biuro Selectours. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rose Re: selectours-proszę o opinie IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.07.08, 23:13 niech Pani się na zapas nie denerwuje, na opinie trzeba troche przymrużyc oko, wszak jesteśmy tylko ludźmi i mamy rózne charaktery i różne opinie, ja byłam w Turcji i o swoim hotelu przeczytałam dopiero po przylocie, było dużo negatywnych opinii ale tez i dobre, a my osobiście bylismy bardzo zadowoleni, wycieczka i wszystko super! więc prosze brac trochę poprawkę, pojedzie Pani i się przekona, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: travelasystent.pl [...] IP: 195.69.82.* 02.02.08, 15:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kk Re: selectours-proszę o opinie IP: 83.142.185.* 12.02.08, 16:00 bardzo proszę o opinię hotelu PRICE w Tunezji Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kk Re: selectours-proszę o opinie IP: 83.142.185.* 12.02.08, 16:00 sorki hotel PRINCE Odpowiedz Link Zgłoś
762mm Hotel Le Prince 25.03.08, 12:37 www.holidaycheck.pl/detail-ch_ub-id_1155978871-ebene_hid.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: d Re: selectours-proszę o opinie IP: *.chello.pl 27.03.08, 13:04 zaczyna sie sezon turystyczny, wiec ku przestrodze będzie długo wybaczcie :) awaria samolotu już na okeciu, brak jakiegokolwiek zainteresowania biura, oczekiwanie bez pomocy przez 18 godzin na okeciu po strasznych awanturach obsługa lotniska NIE!!!!!!!!! biuro SELECTOURS przeniosła nas do hotelu zrywanie ludzi co 2 godziny i obiecywanie ze zaraz będzie odlot przedstawicielka biura pojawiła sie o godz. 22:00 czyli po 13 godz od planowanego odlotu!!!!!!!!!!!!! mówiąc ze nic nie wie i nic nie może i ze nikt nie może zrezygnować bo nie!!!!! planowany odlot miał nastąpić o 9 rano odlecieliśmy o 3:30 nad ranem następnego dnia na miejscu czyli w Tunezji okropne warunki, all inclusive składający sie z wody,soku robionego z rozcieńczanego woda z kranu koncentratu pomarańczowego,ciepłego piwa i coli, bo w barze nie było lodówki, ew, kostki lodu z kranówki, 1 butelka miejscowego alkoholu na tydzień dla całego hotelu ( ja nie pije ale sam fakt przechodzi wszelkie pojecie!!!) naleśniki na podwieczorek tylko z 1 pojemnika ciasta kto sie nie załapał jego strata, więcej zrobić nie można bo szef kuchni nie pozwala ( to autentyczne tłumaczenie smażącego !!!) choć hotel w ofercie był przedstawiony jako 3+ to w rozsądnym pojęciu nie zasługiwał nawet na 2 w części w której na początkowo zakwaterowano niedziałająca klimatyzacja!!! podkreślam w Tunezji w połowie sierpnia!!!!! sprzęty sprzed co najmniej 30 lat łózka krzywe i zniszczone, zatkany odpływ w łazience, prysznic to kratka w podłodze i słuchawka na ścianie, nawet nie odgrodzone kafelkami od reszty podłogi (jedynie dzięki uprzejmości szefowej recepcjonistów, nie chwaląc sie ma podejście do ludzi, zostaliśmy przekwaterowani do innego skrzydła hotelu (tego pokazywanego w katalogach) wybudowanego 4 lata temu, czyściutkiego i bardzo ładnego, wyjazd z hotelu o 1 dzień wcześniej, czyli w sumie zabrano nam 2 dni z 14 dniowego pobytu (a co maja powiedzieć ci którzy polecieli na 7 dni??) dość powiedzieć ze z całego samolotu którym wracaliśmy nikt nie by zadowolony po powrocie nawet słowa przepraszam, po złożeniu pisemnej reklamacji nie dostaliśmy nawet odpowiedzi a za 3 osoby za 2 dni skróconego pobytu dostaliśmy zwrot 160pln (a wykupiliśmy 14 dniowy pobyt all inclusive wiec nie była to tania oferta) a rezydentka to już lepiej nie wspominać, jedyne co miała wszystkim do powiedzenia to ze ona nic nie może jest jak jest i trzeba sie z tym pogodzić zainteresowana była jedynie tym żeby jak największą liczbę osób namówić na wyjazdy na wycieczki bo z tego ma prowizje a kiedy jedna z osób chciała żeby podpisała skargę na warunki panujące w hotelu to odpowiedziała ze takiego cyt."śmiecia" to ona nie podpisze!!! wnioski jakie wyciągnęłam z tego wyjazdu są następujące w tym roku zanim wykupie wycieczkę sformułuje na piśmie listę pytań do biura podroży odnośnie hotelu, jego standardu, wyżywienia, działania urządzeń ect jeśli na miejscu okaże sie ze stan zastany nie zgadza sie z opisem to podejmę bardzo zdecydowane działania jeszcze raz odradzam SELECTOURS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kicia Re: selectours-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 13:04 Tunezyjskie 3 gwiazdki to naprawdę niski poziom. Wykupując takie wczasy sama skazałaś się na niezadowolenie. Ja byłam w 4 gwiazdkowym i wrażenia estetyczne również ciekawe nie są ... Tunezja zawyża standard ... także najlepiej standard przeliczyć odejmując 1,5 gwiazdki. Teraz kwestia przelotu: biuro turystyczne nie bierze odpowiedzialności za awarie samolotu, opóźnienia itp. Podobnie wygląda sprawa z bagażem. Jak się coś zgubi, opóźni, zepsuje, wybuchnie, spadnie to piszemy odpowiedni protokół i na wszelkie nasze roszczenia odpowiedzieć musi lotnisko tudzież linia lotnicza. To chyba oczywiste? Wystarczy wykupić dodatkowe ubezpieczenie np. w PZU lub Warcie (o tym oczywiście biuro turystyczne nie informuje) i mamy gwarancję zwrotu kosztów w razie rezygnacji i innych nieplanowanych zmian w planach ... takie ubezpieczenie to koszt rzędu około 100 zł. Także warto Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.osmol Re: selectours-proszę o opinie 10.09.08, 12:41 Miałem te same problemy co państwo. Aby dochodzić swoich praw zwrotu kosztów wycieczki za zmarnowany urlop musieliśmy wystąpić na postępowanie sądowe. Dlatego zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc. Czy nie zechcieli by Państwo poświadczyć w sądzie jakie zastaliście niedogodności w miejscu przeznaczenia? Bardzo proszę o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gg Re: selectours-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 17:16 czy ktoś byl może z tego biura w tunezji w hotelu KHEOPS bo wybieram się tam w czerwcu i nie wiem czego się spodziewać? prosze o kontakt... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasiu Re: selectours-proszę o opinie IP: *.lanet.net.pl 16.05.08, 13:39 Nie dajcie się wpuścić w maliny. Biuro zupełnie niewiarygodne. Zarezerwowałem wczasy w Egipcie 13.01.2008 na termin wylotu 20.05. 14 maja dostałem informację, że zmieniają mi zakwaterowanie z hotelu 5* na stary hotel 4* w tej samej cenie. Na last minute taka oferta to 1700 zł, a ja w zapłaciłem prawie 5.300 (za 2 osoby). Podróżuję, ale z takim dziadostwem się nie spotkałem. Uważajcie na swoje pieniądze. Pozdo Jasiu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Arek Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 20:41 ja bylem z dziewczyna na Djerbie 1-7.02.2008 w hotelu Ksar Djerba ;) I generalnie jestem bardzo zadowolony, hotel byl 3*** wiec moze super luksusow nie bylo, ale czysto i schludnie... poza tym to bylo last minute za 740zł/os. Rezydentka jak i biuro sie wywiazalo w pelni z organizacji wyjazdu, wiec my jestesmy zadowoleni z wyjazdu z tym biurem :) Arek i Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tanahoe Re: selectours-proszę o opinie IP: *.e-wro.net.pl 21.05.08, 13:18 Ja też byłam z nimi jakiś czas temu na Krecie i nie narzekam. Wszystko było OK. I polecam czytać opinie o hotelach zanim się je wykupi. Przecież wiadomo, że ten co sprzedaje nie będzie mówił, że jest syf. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: j.g. Re: selectours-proszę o opinie IP: 93.89.192.* 21.06.08, 13:58 Selectours biuro okropne!Właśnie wróciłam z Egiptu.Nic nie było na czas, wycieczki spóźnione, a przewodnicy-tragedia (szczególnie Pani Jowita i Karolina).Dodatkowo brak jakichkolwiek informacji odnośnie wylotu do kraju (samolot był spóźniony a ludzie nie poinformowani).Urlop udał mi się tylko dlatego, że mieszkałam we wspaniałym hotelu i dobrze znam angielski, więc bez problemu sama załatwiałam wszelkie sprawy. Biura nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta Re: selectours-proszę o opinie IP: *.4web.pl 20.06.08, 14:20 Byłam z Selectoursem na dwóch wycieczkach w Egipcie i Jordanii i nigdy więcej! Pewnie powiecie, że to subiektywna ocena czy oferta zgadzała się z rzeczywistością czy nie. Fakt. Ale biuro miało szansę się bronić po złożeniu reklamacji, a tymczasem Selectours nie odpowiada na reklamacje złożone przez klientów!!!! Więc uwaga: jeśli coś Wam się nie spodoba oni zlekceważą Waszą opinię i nawet nie odpowiedzą jakie mają argumenty na swoją obronę! To działanie niezgodne z prawem, ale Wam, tak jak i mnie, pozostanie jedynie kosztowna i długotrwała droga sądowa! Inne biura podróży potrafią załatwić reklamację klienta polubownie, więc radzę się zastanowić. Pozdrawiam i życzę samych udanych wycieczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda900 Re: selectours-proszę o opinie IP: *.chello.pl 21.06.08, 20:57 Własnie wróciliśmy z Egiptu (SSH. Sultan Garden). Jesteśmy bardzo zadowoleni z wakacji. Wszystko odbyło się punktualnie i bez najmniejszej wpadki. Wracaliśmy do Polski samolotem linii AMC, mimo iż planowo miały to być linie Centralwings, ale z tego akurat się cieszyliśmy, bo lot był o wiele bardziej komfortowy. Polecamy to biuro! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marzena Re: selectours-proszę o opinie IP: *.dnb.com.pl 24.06.08, 16:44 Właśnie wróciłam z Tunezji, hotel super, rezydentka z biura rewelacja, wszystko jak najbardziej ok. także polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ja Re: selectours-proszę o opinie IP: *.aster.pl 26.06.08, 11:25 a ja właśnie wróciłem dziś rano z Tunezji, z hotelu Chams El Hana, w ofercie ****, Dramat, ohydne jedzenie, jak dla świn, rybie łby i drobiowe kości do ogryzania, fatalna obsługa - kelner na moją uwagę, że na nożu jest wczorajszy szpinak, zdrapał resztki paznokciem i z uśmiechem podał mi ten nóż. Brudne, niedomyte talerze z rozmazanymi resztkami jedzenia. Niewydolna infrastruktura hotelu, na 240 pokoi JEDNA winda, przez tydzień ani razu nie czyszczono basenu, plywałem w towarzystwie martwych much i czyichś włosów. A znam inne, fantastyczne hotele - Marhaba Club i ten hotel polecam.Ma ***, ale oferuje bardzo przywzoity serwis, smaczną urozmaiconą kuchnię. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kg Re: selectours-proszę o opinie IP: 77.253.245.* 05.09.08, 19:33 w tym momencie oceniłeś hotel a nie biuro podróży... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aneta Re: selectours-proszę o opinie IP: *.toya.net.pl 28.06.08, 14:34 nie polecam tego biura byłam na wycieczce w egipcie organizowanej przez to biuro i opieka rezydentki pani ani t. to istna kpina nie pomogla zalatwic wielu rzeczy lekcewazacy sposob rozmowy itp.biuro odebralo nam 2darmowe wizyty w restauracjach zmiana godzin wylotu dodatkowo miedzyladowanie trgedia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: majka Re: pozytyw-wakacje 2008!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 12:36 Byłam z selectours na wakacjach w Tunezji w czerwcu 2008 i wszytsko było SUPER!!!z Mężem mieszkaliśmy w hotelu Tour Khalef (Sousse). Polecam ten hotel a nie oblegany przez wszytskich El Chana Beach!!! Tour Khalef jest o wiele ładniejszy i nie jest przy ulicy- ma za to piękny ogród i plaże :) Mieliśmy piękny pokój z widokiem na morze (bez żadnej dopłaty!), rezydentka była bardzo miła, a wycieczka 2- dniowe safari bardzo dobrze przygotowana. Jechaliśmy w odwrotnym kierunku niz wszyscy, wyjechaliśmy wcześniej niż inne wycieczki i w każdym miejscu byliśmy pierwsi- także można było w spokoju zwiedzać i podziwiac. Także bardzo polecam Selectours!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ,,, plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 09:00 niedawno wróciłam z Tunezji, jeśli chodzi o biuro to spełniło nasze oczekiwania (było jedno małe niedomówienie ale jakie biuro ich nie ma!!! powiecmy sobie wprost nie ma idealnego biura!), obsługa bardzo miła, pokoje sprzątane codziennie, hotel stary ale widac ze dbaja o niego, odnawiaja itp., basen -poprostu rewelacja! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
maladetta Re: plus 04.07.08, 21:57 02.07.2008 wróciłam z Sharm. Pobyt w hotelu Sonesta Club - OK. Rezydent - OK. Wycieczka do Jerozolimy - pilotka zapewne zazdrośnie strzegła swojej wiedzy na temat zwiedzanych obiektów, bo niewiele mówiła /: Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: betii_b@o2.pl Re: plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 23:17 JA BYLAM Z BIUREM SELECTOURS W HURGHADZIE W HOTELU HILTON LONG BEACH. POLECAM TE BIURO I TEN HOTEL. GDYBY NIE REZYDENT (CUDOWNY CZLOWIEK) TO NIE WIEM JAK BYM WRÓCILA DO POLSKI. W TYM TOKU TEZ SIE WYBIERAM DO TEGO SAMEGO HOTELU. W RAZIE PYTAN PISZCIE NA ADRES MEILA. Odpowiedz Link Zgłoś
beatawr1 Re: pozytyw-wakacje 2008!!! 10.08.08, 21:22 A ile placiliscie za pokoj ? A jak tam wycieczka na sahare? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uxi Re: selectours-proszę o opinie IP: *.toya.net.pl 12.07.08, 16:19 biuro jako samo biuro to tragedia , nie polecam. rezydenci są tam chyba zatrudniani albo "zeby był" albo po znajomości, zagubieni są bardziej niż turyści Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dziadekk Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 17:21 Rezydenci w Sharm El Sheikh są super,bardzo uprzejmi,doradzają,informują,transfery punktualne.Jesteśmy bardzo zadowoleni z całej imprezy [Jordania+Egipt]na objeżdzie bardzo dobrze,pan Jan super przewodnik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marzena Re: selectours-proszę o opinie IP: *.pronet.lublin.pl 13.07.08, 10:39 Wróciłam z córką dwa dni temu z objazdówki Jordania plus Izrael,przewodnikiem był wspomniany wcześniej pan Jan,świetny,niebanalny,wspaniały przewodnik,wycieczka świetna,mnóstwo wrażeń,Petra, Ziemia Święta,jeździliśmy osimioosobową grupą busikiem,dobra organizacja,naczytałam się różnych opinii,nam to biuro odpowiada,nie mamy żadnych większych zastrzeżeń,ja biuro na ten konkretny wyjazd gorąco polecam,chętnie odpowiem na pytania:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 11:25 biuro polecam w 100% , byłam w hotelu 4*, all incl. wszystko superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andrzej65 Re: selectours-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 16:23 Byłem na wycieczce w Jordanii i Izraelu. Było ok. Hotele w Jordanii słabe- ale z tego co się dowiedziałem to wynika z braku bazy . Inne biura maja ten sam problem. Myślę że mogę zarekomendować. Wszystko sprawnie było zorganizowane i baaardzo intensywnie. Co lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: selectours-proszę o opinie IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.08, 23:49 witam.mam pytanie czy znacie hotel kilma??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga32 Re: selectours-proszę o opinie IP: *.softpro2.pl 17.07.08, 18:24 ja też bardzo proszę o aktualne opinie na temat tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Belcia Re: selectours-proszę o opinie IP: *.chello.pl 18.07.08, 19:59 Kochani nie jedzcie do tego hotelu !!! To jest jakies nieporozumienie. Ponizej link ze zdjeciami. Aktualnymi zdjeciami !!! iza mam link !!!!!!!!!!!! przyjemnego oglądania picasaweb.google.com/A.Gzubicki/ZdjeciaHotelKilmaSELECTOURS Przerazajace. Pierwsi turysci polecieli do tego hotelu wlasnie 11 lipca, kiedy byly zrobione zdjecia. Nie bede tego komentowac. Zdjecia mowia same za siebie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: selectours-proszę o opinie IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.08, 19:58 witam,czegos tutaj nie rozumiem ludzie ktorzy byli w czerwci i lipcu tego roku,nic o remancie nie pisza!?podaje link z opiniami www.easygo.pl/opinie/tunezja/kilma-1i1.html.co na te zdjecia biuro podrozy?????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: !!!! Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 11:20 Właśnie dzisiaj wróciłam z Kilmy z Selectours, znajomi ostrzegali mnie przed tym biurem i słusznie. gdy zajechaliśmy do hotelu Kilma (obecnie hotel Plus) w hotelu trwał remont, a Selectours nawet nie poczuł się do odpowiedzialności, przez 2 tygodnie byliśmy bez fachowej opieki rezydenta, a obecna "rezydentka" Małgorzała Kajdańska sprawiała wrażenie jakby była na wakacjach, a nie w pracy, zero profesjonalizmu, ale czego w końcu można oczekiwać od osoby, która pracuje w takim "biurze". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Select Re: selectours-proszę o opinie IP: 194.39.141.* 01.08.08, 10:35 Nasze Biuro jest w pełni profesjonalne i zapewnia 100% satysfakcje Klijenta. zapraszamy do nowo wyremontowanego Hotelu w Egipcie Plus :) Gwarantujemy świetną zabawę i relaksacyjny wypoczynek za przystępna cenę. Jesteśmy pewni, że będzieci Państwo w pełni usatysfakcjowani atrakcjami, które dla Was starannie przygotowaliśmy. Gwarantujemy pełną opiekę pozdrawiamy i zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: selectours-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 13:48 takze wczoraj wrocilam z placu budowy kilma, i dziwnw te posty z czerwca bo bylismy 1 tegorocznym turnusem w tymze "hotelu" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anka Re: selectours-proszę o opinie IP: *.pronet.jaslo.pl 27.07.09, 14:47 hotel Kilma bardzo fajny i szczerze polecam, animatorzy wspaniali, fajnie zorganizowany dzien, rozne atrakcje, wieczorne wystepy, bingo, jedzenie tez niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wujek Re: selectours-proszę o opinie IP: *.chello.pl 25.07.08, 17:45 selectours.tnb.pl/index.php Mówi samo za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lordzik Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 22:23 Płaci 1000pln za osobe i luksusów mu sie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kilma Killer Re: selectours-proszę o opinie IP: *.wroclaw.mm.pl 30.07.08, 11:58 Nie 1000 zl, tylko prawie 2.000 pln, nie chodzi o luksusy, a o stosunek do klienta, wiec jesli nie wiesz, co znaczy byc przez 2 tygodnie na walizach, zamiast spedzac urlop, przenosic sie od hotelu do hotelu, to sie nie wypowiadaj, bo szkoda znakow w necie.... Nie polecam Selectours, ani hotelu Kilma, tragedia, masakra i brak zwyczajnej odpowiedzialnosci!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tanahoe Re: selectours-proszę o opinie 30.07.08, 21:21 Jakbyście sprawdzili wcześniej do jakiego hotelu jedziecie to by nie było problemu. Biuro tylko sprzedaje hotele a co Wy wybierzecie i zakupicie to wasza sprawa. Ja właśnie wróciłam z Sharm i nie mam zastrzeżeń co do opieki rezydentów i organizacji biura. Wszystkie rzeczy nie działające w pokoju zostały natychmiastowo naprawione po interwencji rezydenta :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wujek Re: selectours-proszę o opinie IP: *.chello.pl 31.07.08, 13:04 Czy ty jesteś upośledzona jakoś umysłowo czy nie wiesz co piszesz. Jak ja miałem sprawdzić hotel jak biuro które wycieczkę sprzedawało zapewniało mnie i innych że hotel dopiero co został oddany do użytku i wszystko jest wspaniale. I proszę Cie co do wakacji sie nie wypowiadaj bo zwiedziłem napewno więcej miejsc niż ty i czegoś takiego nigdy nie widziałem. A co do kasy to było to u niektórych nawet 2500. A jak nie wierzysz jak tam było to masz link i sobie zobacz ! tiny.pl/21dg <- Wakacje z Selectours(Polska)-Tunezja! Mocne ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tanahoe Re: selectours-proszę o opinie IP: *.chello.pl 04.08.08, 11:20 Zapewniam Cię, że nie jestem upośledzona i dlatego jeśli wybieram jakiś hotel to sprawdzam na portalach niezależnych opinie innych turystów o nim. Tam ludzie wstawiają swoje zdjęcia i opinie. Przecież to jasne, że w folderach są lukrowane opisy. Często ściągnięte po prostu ze strony hotelu. Potem nie mam do biura pretensji, o hotel. Przecież to Ty go wybierasz i kupujesz. Nie wiedzę więc winy ze strony biura. Przecież hotel nie jest własnością biura. Choćby na tej stronie www.holidaycheck.pl/. Nawet zdjęcia urwanych klamek znajdziesz. Tylko weź pod uwagę, że ile opinii tylu ludzi. To co jednemu się podoba to inny uzna za totalną porażkę. I proszę nie wypowiadaj się o ograniczeniu skoro wybierając się w podróż swój wybór opierasz tylko na zdjęciach i opisie z folderów............. Odnośnie Selectours Wróciła w środę z Sharm i jestem bardzo zadowolona z organizacji. Nie było żadnych niedociągnięć ze strony biura podróży. Byliśmy w hotelu Tropicana Grand Oasis. Wszelkie usterki w pokoju zostały natychmiast usunięte po interwencji rezydentki, której zostały zgłoszone. Wymienialiśmy dostawkę w pokoju bo była tragiczna. Jak po zgłoszeniu w recepcji przez rezydentkę nie została wymieniona wystarczył sms do przedstawiciela biura reakcja ze strony hotelu była natychmiastowa. Wszystko o hotelu wiedziałam wcześniej więc nie mam pretensji o połamane kafelki ani o inne rzeczy w hotelu bo wiedziałam co wybieram :) Zresztą hotelik przyzwoity, pyszne jedzenie, cudowna rafa więc polecam ale tym co nie oczekują frytek, schabowych itp. rzeczy. No i nie mają rozdmuchanych wyobrażeń bo hotelikowi przydał by się lifting :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tanahoe Re: selectours-proszę o opinie IP: *.chello.pl 04.08.08, 11:27 Nie no proszę. Wykupiłeś jakiś fakultet w biurze pod tytułem zarzynanie byka ??? Co ma z tym Selectours wspólnego ? Przecież wszędzie zabijają jakoś zwierzęta. Myślicie, że takie kawałki schabowego rosną na drzewach? Nie chciałabym tego oglądać w hotelu ale widać tam takie zwyczaje. Masz pretensje do hotelu to napisz swoją opinię dla innych na stronie, którą Ci wcześniej podałam i na www. wakacje.pl ale nie obrzucaj Selectoursa bo co on jest temu winien, że hotel jest do dupy. Przynajmniej jakoś innym w wyborze pomożesz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomasz Re: selectours-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 19:41 widze ze dosc intensywna dyskusja na temat tego biura sie pojawiaja ja jedynie powiem ze takiej kiepskiej obslugi i zgraji oszustow jeszcze nie spotkalem, wrocilem z egiptu gdzie niestety mialem nieszczescie wykupic wycieczke w wyzej wymienionej firmie i dawno sie tak nie zawiodlem hotel byl zupelnie nie ten na ktory byla umowa, rezydenta widzialem w dniu przyjazdu i jeden dzien przed wyjazdem, oprucz tego firma sprzedala mi wycieczke gdzie mialem widok z hotelowego okna na budowe!! jesli ktos ma watpliwosci co do mojej opinii podaje moj email grubascukiernik@wp.pl chetnie wysle dokumenty oraz zdjecia tego luksusu za ktory zaplacilem ponad 8 tysiecy zlotych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Re: selectours-proszę o opinie IP: *.pronet.lublin.pl 05.08.08, 20:19 Eeeee?8tys. co ty? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ban Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 18:12 Nie rozśmieszaj mnie, 8 tysięcy zapłaciłeś?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda Re: selectours-proszę o opinie IP: 196.205.213.* 10.08.08, 14:32 8 tys za 6 osobowa rodzine tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: majka Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 12:34 zgadzam sie w 100% biuro podróży Selectours to zgraja oszustów, kiepscy rezydenci (nic nie mogący i wręcz bezczelni) nigdy już nie skorzystam z tego biura! jeżdżę sporo, ale takiego zawodu jak w tym roku jeszcvze z żadnym biurem nie miałam:-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ada Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 19:02 Może jaśniej, jakieś konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marzena Re: selectours-proszę o opinie IP: *.pronet.lublin.pl 15.08.08, 20:01 WłaŚNIE...gdzie ta zgraja rezyduje,bo tak ogólnie to zbyt krzywdząca opinia,ja znam jednego który nie podchodzi pod ten zarzut-Jan Partyka,świetny przewodnik w Jordanii i Izraelu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tanahoe Re: selectours-proszę o opinie 17.08.08, 22:56 Dajcie spokój. Gdybym czytała to forum i się przejmowała to bym pojechała do Pcimia Dolnego. Póki co jeżdżę z różnymi biurami i nigdy na rezydentów nie narzekam. W tym roku to nawet szczęka mi z lekka opadła bo myślałam, że w Egipcie 5 minut trwa z 5 godzin i zgłoszone rezydentce selecturs usterki zostaną mniej więcej w tym terminie usunięte tymczasem wszystko zostało natychmiast po zgłoszeniu zrobione. Zresztą ja osobiście nie gustuję w codziennym widywaniu rezydenta jeśli to nie jest potrzebne. Gdybym gustowała to pewnie jakieś kolonie bym wybrała :P Odpowiedz Link Zgłoś
beatawr1 Re: selectours-proszę o opinie 26.08.08, 17:40 Wlasnie wrocilam z Tunezji. Wszystko naprawde fajnie , przewodnik po prostu rewelacja, ale rezydencii tragedia!! Zatrudniaja mlode laski, ktore o niczym kompletnie nie maja pojecia, jedyne co ich interesuje to Arabi . Do reszty zupelnie nie mam an ni krztyny do przyczepienia sie Odpowiedz Link Zgłoś
pitibulek Re: selectours-proszę o opinie 14.09.08, 18:26 mam pytanie gdzie byłas w Egipcie ja jadę do hurgady do hotelu king tut . jak opieka rezydatna podczas transferu lotnisko -hotel- lotnisko. jak organizacja podczas wycieczek np. do kairu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Zbyl Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 23:42 Otóż to - niema nic gorszego na forach niz komentaże bez pokrycia. Chciałabym się dowiedzieć jak to faktycznie jest z Selectours - wszyscy z tych moich znajomych którzy mieli okazję wykupic u nich wczasy (egipt, emiraty) są bardzo zadowoleni z wakacji a krytyką biura obarczają konkurencję. Więc jak to jest naprawde? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wojtek Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 20:16 Uważam, że komentarze niepochlebne na temat tego biura (głównie a propos standardu hoteli) są wyolbrzymione i to mocno. Należy zdać sobie sprawę że jesteśmy tylko ludzmi i musimy mieć dla sebie odrobinę zrozumienia. Każdy bowiem popełnia błędy i myli się. Mój ostatni pobyt w Grecji dzięki temu biuru podróży oceniam na szkolną piątkę! Jedzenie było świeże i smaczne, pokoje ciche i posprzątane, basen który mieliśmy do dyspozycji był czysty, zadbany a nad bezpieczeństwem naszych pociech czuwał wykwalifikowany ratownik. Bardzo dogodna lokalizacja, sąsiedztwo bezpieczne i spokojne. Ja gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bezpieczne_wakacje Re: selectours-proszę o opinie IP: *.piekary.net 15.09.10, 21:13 teraz dyskusja upadnie tak jak samo biuro. Poszkodowanych zapraszam na profil na NK- Bezpieczne_wakacje- Łącze się w złości i oburzeniu z wszystkimi. Sam jestem poszkodowanym w zaszłym roku przez Kopernik Travel. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kg Re: selectours-proszę o opinie IP: 77.253.245.* 05.09.08, 19:48 Właśnie wróciłam z wczasów w Tunezji z tym biurem (hotel Le Prince) i nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń. Pełna organizacja. Nie bylo momentu żeby turyści byli bez opieki opiekuna z Selectours (oczywiście oprócz przelotu).Przed wylotem czytając te komentarze byłam przerażona co za biuro wybrałam a jak się okazało nie było najmniejszych problemów,wszystko zgodne z oferta.Miałam bardzo udane wakacje. Polecam te biuro z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: selectours-proszę o opinie IP: *.elb.vectranet.pl 09.09.08, 00:16 Jestem w trakcie wyboru właśnie tego biura i hotelu Le Prince i zastanawiam się bardzo ponieważ będzie to moja pierwsza wycieczka zagraniczna czy nie wybrać czegoś innego.Będę tam leciała sama z 8 letnią córką i mam poprostu wiele obaw.Proszę o poradę:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ada Re: selectours-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 14:47 W przypadku Tunezji na Twoim miejscu wybrałabym hotel 4*. Standard hoteli w tym kraju zazwyczaj nie odpowiada ilości gwiazdek, które posiadają. Ja właśnie wróciłam z hotelu Skanes El Hana, luksusów tam nie ma, ale miło wspominam pobyt, wszystko bez zarzutów - zarówno hotel, jak i biuro Selectours. To był mój drugi pobyt w Tunezji, pierwszy z Selectours i nie zawiodłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.osmol Re: selectours-proszę o opinie 10.09.08, 13:00 To biuro nie wiem dlaczego w ogóle istnieje.Już nawet odechciewa mi sie wypowiadać nazwy tego czegoś. Wróciłem z La Prince w lipcu, to był koszmar. Nie przespane noce(nie działająca klimatyzacja),syf, pokoje z epoki gomułki. Po zapewnieniach biura ochrony konsumenta i konkurencji mogę dochodzić roszczeń poprzez reklamację. Co się okazało: po wielu moich reklamacji, pismach od pełnomocników i biura ochrony konsumenta ... zupełnie biuro sel. lekceważy to. A co najlepsze odpowiedz na reklamacje jest nie zgodne z prawem gdyż powołują się na klauzury zakazane. Pozostało mi postępowanie sądowe(tak mi doradza biuro ochrony konsumenta i ...) jeśli ktoś ma podobne problemy służę poradą bądź jęsli by ktoś zechciał być świadkiem na mojej rozprawie sądowej proszę o kontakt. GG 2181388 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Klon Re: selectours-proszę o opinie IP: 89.100.178.* 12.09.08, 20:25 czasem sie zastanawiam skąd takie skrajne opinie? czy to naprawde zalezy od biura podróży? Srawdziem chyba WSZYSTKIE biura podróży i dosłownie każde ma tak skrajne opinie. Chyba podstawa to wybór hotelu i troche szczescia, tudzież 20 $ w paszporcie. Sam niewiem strasznie to utrudniające tak naprawde. Zanim zaczolem czytać wszystkie opinie itp, bylem zdecydowany a teraz to już niewiem >_< Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ada Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 20:35 Ja tez nie wiem skąd te skrajne opinie, miałam sporo obaw jadąc z Selectours po tym, co wyczytałam na forum, ale w moim wypadku wszystko zagrało tak, jak trzeba i śmiało mogę to biuro polecić znajomym. Może miałam szczęście? Nie wiem. Wyjeżdżałam już wiele razy, najczęściej z Itaką i oni tez mnie nie zawiedli (a jest mnóstwo ludzi, którzy mają bardzo złe opinie o tym biurze). Na wszystkie wyjazdy trafiła mi się tylko 1 wpadka - nieważne, które to było biuro... Odpowiedz Link Zgłoś
pitibulek Re: selectours-proszę o opinie 14.09.08, 18:11 czy ktoś potrafi mi powiedziec jak ocena opiekę rezydenta w hurgadzie hotel king tut - wyjeżdzam na za kilka dni . nigdy nie wyjeżdzałam z tym biurem. czy sa problemy z transferem lotnisko - hotel- lotnisko. jak opieka i organizacja podczas wycieczek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanka Re: selectours-proszę o opinie IP: *.acn.waw.pl 17.09.08, 07:16 mam wrażenie, że skrajne opinie wynikają między innymi z ceny jaką zapłaciliśmy :) korzystam z usług Selectours kilka razy w roku i zawsze z super last minute, płacąc średnio połowę ceny wycieczki ; wniosek: 12 września wróciłam z Hurghady (koszt 7 dni 1200zł All **** os)praktycznie bezproblemowo, bo i czego czepiać się za takie pieniądze... moi znajomi wykupili tę samą imprezę w lutym (7 dni 2099zł All**** os)no i wymagania im wzrosły :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 10:31 Biuro Podróży Selectours jest super. Rezydent jest rano i wieczorem. Wróciłam z Tunezji 04 września. Byłam w Hotelu Le Prince. Jestem bardzo zadowolona i uważam, że jeśli ktoś ma duże wymagania to powinien brać hotel *****. Polecam wyjazdy z tego biura. Rezydenci udzielają szczegółowych informacji i opiekują się wczasowiczami już od dnia wylotu na lotnisku, aż do samego przylotu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Turysta z hotelu M Re: selectours-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 03:02 witam eszystkich kometarz Pani Joanny to oszustwo - to ona wtym biurze pracuje, Udaje słodką idiotkę i zacheca do wycieczek a pózniej jak sie zapłaci , wszystkich OLEWA !!1 - razem z tym PASTUCHEM ARABSKIM , Męzuś złodziej !!! i ona oszustka !!! Mieli biuro swoje tu jest link>>> www.travelforum.pl/egipt/551-hany-alibaba-skandal.html a oszukiwali ludzi teraz wkrecili się do tego biura gdzie jej mąz Arab pracuje !!! - KUPA ŚMIECIA !!! Hany !!!! Teraz tutaj sami sobie biuro i rezydentka Joanna wpisuja komentarz. Oszusci i krętacze !!!! tylko splunąć. Turysta z hotelu Menaville, pokój nr 233 Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: do turysta z hotelu M 28.09.08, 14:29 Zapewniam Cie że to nie ta Joanna ( nie jednemu psu burek) a wyleciałeś/as z ty hanym i joanna ni z gruchy i z piertuchy!! Obydwoje sa przewodnikami!!!! Miałam przyjemność ich poznać i to fanastyczni ludzie przez duże F!!!!!! Nigdy sie na nich nie zawiodłam zawsze dla grup robili więcej niż powinni ( jeszcze wtedy dgy mieli własne ) a teraz już od jakiegos czasu nie organizuja saodzielnie wycieczek tylko pracują jako przewodnicy zresztą ZNAKOMICI!! Nadmieniam ze nie pracuje dla biura Selectours, nie jestem rezydentem itp bo zaraz mi tu zaczniesz sypać mądrościami pewnie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SV Re: selectours-proszę o opinie IP: *.as.kn.pl 28.09.08, 11:35 kit do kwadratu. Byłem w Egipcie z Selectour w sierpniu i o ile z wyjazdu jestem bardzo zadowolony, to do rezydenta (Mahhamed Abdul Gawad - przepraszam za ewentualne błędy, każe na siebie mówić MIDO) mam masę poważnych zastrzeżeń: - zrobił bardzo dobre wrażenie przy powitaniu na lotnisku, zaprezentował się jako dbający o grupę i tłumaczący najważniejsze sprawy szybko i sprawnie. Potem było już tylko znacznie gorzej - prawda jest taka, że jeśli chce się coś załatwić z obsługą hotelu a już nie daj Boże z lekarzem, to można liczyć tylko na siebie. Mido jest mocno przepracowany i albo pomóc nie może albo ma coś lepszego do roboty i potrafi przez dwa dni zbywać każdego, że załatwi to "od ręki" albo "że się odezwie" co niestety nie następuje. W ciągu jednego dnia dzwoniłem do niego kilka razy i dwa razy widziałem się z nim twarzą w twarz a ten za każdym razem mówił, że mnie nie zna i żebym dokładnie powiedział kim jestem i o co chodzi. Tymczasem tydzień później, jak nic od niego nie potrzebowałem kojarzył mnie znakomicie i zaczepiał na korytarzu, mając tupet prosić o wpisanie komentarza po przyjeździe... To samo przy odlocie, odstawiono nas autokarem na lotnisko a dalej radźcie sobie sami. Bez znajomości angielskiego kiepsko się widzę na tym wyjeździe, bo na rezydentów liczyć NIE MOŻNA. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ada Re: selectours-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 08:50 Rezydent nie jest od "trzymania Cię za rękę i głaskania po głowie". Kiedy w końcu tacy jak Ty to zrozumieją??? Odpowiedz Link Zgłoś
free-limonka Re: selectours-proszę o opinie 06.01.09, 23:30 Tu nie chodzi o to że rezydent ma trzymać za rękę...my również mieliśmy problemy w Egipcie z tym rezydentem Mido z Selectours...a dokładniej jeden duży problem...poinformował nas o dniu i godzinie zbiórki do wylotu i były to godziny popołudniowe.Wszyscy zaplanowali poranne pakowanie,wydawanie resztę kasy oraz żegnanie się z innymi,bo przecież mieliśmy jeszcze pół dnia...a tu ni z gruchy ni z pietruchy zbudzili nas o 3 w nocy i kazali się wynosić...okazało się że mamy zmienioną godzinę lotu na wczesno-poranną i rezydent nawet nie śmiał nas o tym poinformować,mimo iż wiedział o tej zmianie dużo wcześnie,ponieważ sam to powiedział gdy go o to zapytaliśmy!Mieliśmy 10minut na spakowanie się i zejście do autokaru!A po przylocie na lotnisko nie było dla nas gotowych biletów!...Więc nie chodzi o głaskanie czy trzymanie za rękę ale o jego kompetentność!.......Co do biura podróży to nie mam zastrzeżeń- samoloty bez opóźnień,wycieczki fakultatywne zorganizowane w porządku,nie narzekamy....Tylko ten rezydent.... Odpowiedz Link Zgłoś
mg-82 Re: selectours-proszę o opinie 10.10.08, 14:52 Bardzo Polecam Biuro podrózy SELECTOURS - właśnie wróciłam z Egiptu i naprawde jestem zadowolona z tego biura. świetna organizacja od początku do końca naszego pobytu. Bardzo miła i profesjonalna rezydentka Pani MałgorzataWycieczki fkultatywne w przystępnych cenach , bardzo dobrze zorganizowane, zawsze z polskojęzycznym przewodnikiem. w przyszłym roku na pewno wybiorę to biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: turysta Re: selectours-proszę o opinie IP: *.ingbank.pl 31.07.09, 13:58 Opinia jest nieprawdziwa, rezydencji ignorują klientów selectours, mówią że to nie Europa tu każdy chce zarobić, naciągają na drogie wyjazdy gdzie do biletów dowalają własną marżę po 10 do 20 $ od osoby co dla 4 osobowej rodziny stanowi dość konktretną kwotę. Po za tym rezydent to facet, który cały dzień i wieczór rezyduje na basenie i przy bufecie adorując europejskie dziewczyny, nie dba o klientów biura, jak masz problem to go sam sobie rozwiąż dając w łapę obsłudze nie licz na rezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sid Re: selectours-proszę o opinie IP: 195.116.144.* 14.10.08, 09:34 Byłem na Cyprze. tylko zamiast ALL inc. miałem HB ,ale udało się wyjaśnić . Biuro jest raczej ok. Nie polecam rezydenta nastawiony na sprzedaż wycieczek . Wiecznie spóżniony, nie interesuje się urlopowiczem. Widziałem go raz - może to i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ada Re: selectours-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 10:38 A po co widzieć częściej rezydenta? On nie jest w hotelu w celu umilania nam czasu i trzymania za rękę. Wystarczy, że masz do niego numer na wypadek, gdyby coś ze zdrowiem było nie tak lub gdyby zaistniały jakieś poważne problemy w hotelu. Mnie na wakacjach rezydent najmniej obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KiN Re: selectours-proszę o opinie IP: 217.98.12.* 18.11.08, 09:23 Witam, Byliśmy w październiku 2008 z Selectours w Tunezji w Hammamet- Yasmine, hotel El Mouradi El Menzah. Z wczasów jesteśmy zadowoleni. Hotel zgodny z opisem w folderze, jedzenie dobre i dużo, dirnki nie oszukane, obsługa uśmiechnięta, jedynie animacje nie za bardzo, ale może na koniec sezonu po prostu byli zmęczeni. W hotelu przewaga turystów z Niemiec, zwłaszcza po 70-tce. Minusem dla nas było to, że transfer z i na lotnisko był bez opieki polskiego rezydenta. Kierowca autokaru znający tylko swój język, nie można się z nim nic dogadać. Autokar spóźnił się na odprawę godzinę. Acha i z 8 dni pobytu zrobiło sie 7 bo samolot miał wylecieć do Tunezji o 23.55 a odleciał 0.55, ale to standard. To jest tzw. czepianie się jak mówią pracownicy biur podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pajacyk Re: selectours-proszę o opinie IP: *.ghnet.pl 18.11.08, 21:45 Suuuuuuuuuuuuuper. Powiem tak - biuro WYPAS. Wszystko tak jak było w ofercie a nawet więcej - kilka miłych niespodzianek nas spotkało. Byliśmy z tym biurem na wczasach w Egipcie. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystko co gwarantowało biuro (All-Inclusive hotelowe tzn. napoje, parasole, posiłki, bary, restauracje na terenie resortu za darmo, do tego darmowe gry i zabawy (biladr, piłka wodna, siatkówka itp) czego się nie spodziewaliśmy. Byliśmy bardzo zadowoleni z obsługi - wszystko szybko i sprawnie, zarówno podczas przylotu jak i odlotu. Z czystym sumieniem możemy polecić to biuro. Poza tym mają rewelacyjne ceny. P.S. Troszkę śmieszą mnie opinie ludzi, którzy starają się tutaj pisać różnego rodzaju pierdoły i odradzać biuro. Tak naprawdę, to jeśli wybiera się hotel za 1000 zł to przepraszam, ale nie należy spodziewać się, że ktoś będzie wam wycierał tyłek - chcesz jeden z drugim mądry to zapłać 10 tysięcy i jedź do Dubaju na wczasy, wtedy pewnie nie będziecie narzekać... ludzie trochę pokory. Wieś, co tańczy i śpiewa, jedzie do Egiptu za 1200 zł, a potem wypisuje farmazony. Kolejna sprawa - rezydentki - wiecie co? Dajcie sobie na wstrzymanie... "Nic nie umie załatwić!", "Nie kompetentna!", "Nie miła!", no przepraszam, ale jak pierwsze co się robi to wyjeżdża na rezydentkę z mordą, że samolot się spóźnił, albo arabowie grzebali się z wydawaniem bagażu, gdzie ona Bogu ducha winna, to przepraszam, ale każdy mógłby się zdenerwować. Niestety, ale ludzie myślą, że rezydent jest od prowadzania każdego za rączkę i załatwiania wszystkiego wszystkim... Bo żarówka nie działa, bo klima za słabo dmucha, bo w łazience są mrówki, bo to, bo tamto, bo sramto... ludzie! trochę zaradności - tym zajmuje się obsługa hotelu i na niektóre fakty recepcja nie ma wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamizel Re: selectours-proszę o opinie IP: *.centertel.pl 01.03.09, 16:23 Zgadzam się w 100% z tym co napisał Pajacyk.Wylatyję 10-03.09.z SELECTURS po raz piąty rok po roku,nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Jest tylko jeden problem jesli ktoś myśli ze komfort będzie miał płacąc za wczasy 1200-2000zł to jest w błedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamizel Re: selectours-proszę o opinie IP: *.centertel.pl 01.03.09, 16:35 Zgadzam się w 100% z tym co napisał Pajacyk.Wylatyję 10-03.09.z SELECTURS po raz piąty rok po roku,nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Jest tylko jeden problem jesli ktoś myśli ze komfort będzie miał płacąc za wczasy 1200-2000zł to jest w błedzie.Ceny proponowane przez biuro we wcześniejszych rezerwacjach sa bardzo korzystne.Ja rezerwuje wczasy w m-u listopad-grudzień natomiast wyjeżdzam przeważnie w marcu. Przykład:hotel 5* All-Inclusive Egipt płaciłem 2139zł od osoby (7dni) obecnie trzeba zapłacic prawie 3000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosiaczek Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 16:19 Uważam, że negatywne oceny są w dużej mierze przesadzone. Ja wróciłam tydzień temu z Emiratów Arabskich, gdzie spędziłam fantastyczne dwa tygodnie. Wycieczka była kupiona z szeregu ofert "Last Minute" - po pierwsze są sporo tańsze a po drugie mniej turystów czyli mniejszy tłum. Czytając niektóre opinie zamieszczone na forach na temat tego biura mieliśmy lekkie obawy, okazały się one jednak zbędne i w naszym przypadku nieprawdziwe. Hotel był czysty i zadbany, w każdym kącie pięknie pachniało i nie znaleźliśmy większych uchybień przeszkadzających nam w delektowaniu się tym zakątkiem świata. Obsługa hotelowa była na wysokim poziomie, porozumiewali się w języku ojczystym a także angielskim i niemieckim. Nasza rezydentka dbała o nas, była otwarta na każde nasze pytanie i prośbę. Na przykład kiedy kolejnego dnia pobytu, nie mieliśmy już pomysłów jak spędzić dzień, przyszła nam z pomocą i wydrukowała dla nas mapki z krótkimi opisami miejsc które warto zobaczyć. Jeśli mam powiedzieć szczerze, to chętnie wróciłabym tam jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ilona Rzeszów Re: selectours-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 19:37 Witam Byliśmy z narzeczonym. Realia przerosły nasze oczekiwania! Elegancko wykończone pokoje - co ważne, wyciszone i klimatyzowane więc nawet, jak za ścianą mamy imprezujących sąsiadów - to sami możemy w romantycznym nastroju pooglądać film ;) Albo popatrzeć na piękny zachód słońca, albo iść na cudowny spacer na palaże, to dobrze, że hotele nie są tuż przy nich, bo nie byłoby tych pięknych wieczorów we dwoje, spacerów... ehh rozmarzyłam się POLECAMY! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna.depert Re: selectours-proszę o opinie 22.12.08, 14:34 Hej, byłam z Selectoursem (kupiłam w cititravel.pl) na wycieczce Jordania + Egipt. Jak dla mnie rewelacja. Przewodnik super (Maciej Przybylski) a w Jordanii Janek. Świetnie uzupełniali się swoją wiedzą. Nie mogę powiedzieć złego słowa. Cała grupa szybko się zgrała, wiec co wieczór była super impreza :) Wyjazd w pełni spełnił moje oczekiwania :) Odpowiedz Link Zgłoś
emma65 A ja należę do zadowolonych 23.12.08, 15:56 Byłam na objazdówce Joradnia/Izrael od 4 do 11 października. Bardzo dobra organizacja, znakomity, wręcz genialny Przewodnik, kameralna grupa. Czego więcej chcieć ? Wróciłam niezmiernie zadowolona. Pozdrawiam uczestników i przede wszystkim Pana Przewodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pelagia Re: A ja należę do zadowolonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 15:58 Polecam w stu procentach to biuro! W zeszłym tygodniu wróciliśmy z urlopu, który spędziliśmy w Maroku. Biuro w 100% wywiązało się z zawartej umowy. Zdjęcia zamieszczone w katalogach nie oddały w całości urody tego miejsca. Piękne widoki z balkonów, muzyczne wieczory i piękne kobiety. Hotel utrzymany w czystości, panie sprzątaczki codziennie doglądały naszego pokoju a ręczniki były zmieniane każdego dnia. Pracownicy bardzo pomocni, pewnego wieczoru zrobiło nam się chłodno siedząc nad basenem - kiedy zwróciliśmy się do recepcji, w przeciągu kilku minut mieliśmy już pachnące i czyste koce, dzięki którym mogliśmy dalej delektować się urokiem tego miejsca. Naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomasz Re: selectours-proszę o opinie IP: 195.136.244.* 27.12.08, 00:48 he he he no niezle musze powiedziec nie bylo mnie tutaj pare miesiecy (moj post z 05.08.08) i nawet sporo sie tu pisze a ja musze wam powiedziec iz po zlozeniu skargi do rzecznika praw konsumenta oraz jego interwencji okazalo sie iz biuro jednak widzi niedociagniecia w zorganizowanej przez nich imprezie i proponuje 20% zwrotu kosztow gdzie wczesniej dostawalem smieszne pisemka z jakiejs marnej kancelarii adwokackiej ze impreza byla zorganizowana w 100^ prawidlowo!!! tylko po czasie niestety bo zdazyli tak mnie w..... ze postanowilem wejsc na droge sadowa i starac sie o zwrot 100% kosztow!!! jesli natomiast chcial bym ocenic osoby ktore tu pisza to mam dziwne przeswiadczenie ze niejaka ada ktora tu sie rozpisuje jest lekko jakby stronnicza!!! pozdrawiam i obiecuje napisac co udalo mi sie wywalczyc, jedno wiem napewno nie dam im spokoju!!! Odpowiedz Link Zgłoś