Gość: rimini74 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 21:45 Witam wszystkich, czy ktoś był na wycieczce objazdowej w Paryżu z biurem rainbow tours? czy polecacie to biuro? Serdecznie dziękuje za wszystkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma65 Re: rainbow i paryż objazdowo 16.05.08, 11:29 Polecam samodzielny wyjazd. Byłam raz z biurem i 2 razy sama, różnica kolosalna. Polecam kupno biletu lotniczego w tanich liniach(np. wizzair), zarezerwowanie pokoju (np. przez www.booking.com). Cała informacja o mieście, zabytkach, komunikacji jest w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
magda72b Re: rainbow i paryż objazdowo 26.05.08, 21:00 Byłam w zeszłym roku z tym biurem na wycieczce 6 dniowej. Podróż koszmar. Paryż piękny, zobaczyliśmy naprawdę dużo!, pani przewodnik REWELACJA, nie żałujemy że pojechaliśmy. Wyjazd z biurem podróży ma dużo plusów, wszędzie mieliśmy zarezerwowane wejścia, zostaliśmy dowiezieni na miejsce, a oprócz tego pani przewodnik opisała nam chyba całą historię Francji. Nie wykupiliśmy kolacji (koszt ok. 11 euro od osoby - stanowczo za drogo) żywiliśmy się sami co kosztowało ok. 3-5 euro. Następnym razem pojedziemy jednak sami - ale teraz już wiemy co, jak i gdzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: rainbow i paryż objazdowo IP: *.171.20.194.edial.pl 27.05.08, 19:39 podzielcie sie proszę informacjami i radami na temat zorgnizowania samemu takiego wyjazdu. planujemy z koleżanką taki studencki wypad na 6 dni i zależy nam na tym aby przelot był jak najtańszy i hotel też-byle było łóżko i łazienka:-)prosze o wszelkie rady i informacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
emma65 Re: rainbow i paryż objazdowo 28.05.08, 10:03 Na wrzesień widziałam w wizzair bilety po niecałe 350 zl w obie strony, a tanie łóżko to należy szukać na www.hostelparis.com/ Odpowiedz Link Zgłoś