igortus 04.06.08, 13:43 Czy w Egipcie można opalać się toples. Jak tubylcy się do tego mają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogna71 Re: Egipt 05.06.08, 21:42 Nad basenem i na plaży widziałm kilka kobiet w toplesie - w hotelu Conrad i Nubian Island w Sharm. Odpowiedz Link Zgłoś
whatever-14 Re: Egipt 05.06.08, 21:55 Nie można, ich kultura tego nie akceptuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Egipt IP: *.chello.pl 05.06.08, 22:18 Jeśli ktoś nie może wytrzymać bez stanika, to może jechać na Ibizę, albo na Majorkę itp. Tam jest to normalne i nikogo nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Egipt 10.07.08, 12:25 Gość portalu: turysta napisał(a): > Jeśli ktoś nie może wytrzymać bez stanika, to może jechać na Ibizę, albo na Majorkę itp. Tam jest to normalne i nikogo nie obchodzi. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Egipt 10.07.08, 15:08 kasia_p45 napisała: > nie mozna! Może jakis cytacik z prawa egipskiego zabraniający , na poparcie tak jednoznacznego stwierdzenia . Egipt jest krajem muzułmańskim , ale nie obowiązuje w nim jak np w Arabii S. prawo koraniczne . Topless na plaży publicznej szerzył by spore zgorszenie . Natomiast na terenie hotelu , nie powinno być problemu , ale obsługa ślinić się będzie . Odpowiedz Link Zgłoś
luizaa2 Re: Egipt 06.06.08, 08:30 W hotelu w którym byłam dużo kobiet opalało sie topless. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poplesik Re: Egipt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 09:18 zasadniczo na plażach hotelowych czy przy basenie to zakazu nie ma. Tubylcy się do tego mają jak to tubylcy: jak jesteś młoda i masz fajne cycki to będą się koło Ciebie krecić żeby se popatrzeć (a to recznik przyniosą, a to będą oferować posmarowanie olejkiem i takie tam) Natomiast na plaży publicznej lepiej sie toples nie opalaj bo możesz do więzienia nawet trafić... Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Egipt 06.06.08, 11:03 Tubylcy się do tego mają jak to tubylcy: jak jesteś młoda i masz fajne cycki to będą się koło Ciebie krecić żeby se popatrzeć (a to recznik przyniosą, a to będą oferować posmarowanie olejkiem i takie tam) Ano chłop jak młody to jak każdy młody chłop czy to katolik czy muzułman .. na plaży se popatrzy w wodzie gołego cycka se pomaca .. czasem Polki daja później jeszcze więcej ... i ok takie prawo młodości ... Natomiast jak cycuszki sa obwisłe i zwisaja do pępka to zamiast topless na plażę w HRG , należy sie zgłosić do Kom-ombo , do Boga Sobka - KROKODYLA !!! on juz odpowiednio takie topless spożytkuje deoand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 13:55 Ja ostatnio wrocilam z Hurghady i na terenie hotelu nie bylo problemu z tym zeby opalac sie toples. Na plazy nie widzialam nikogo toples, wiec wydaje mi sie ze w hotelu bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anilewe Re: Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 11:40 Ja tez na plaży nie opalałam się toples, zresztą na terenie hotelu tez nie, ale widziałam, że opalały się tak kobiety. Byłam rok temu w Sharm w hotelu Regency Plaza Resort z Alfąstar. Świetny wypadzik ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś