Gość: lukasm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 09:55 Przypadkowo weszłam na stronę Biura Caritas Diecezji Włocławskiej - bardzo interesujące programy i bardzo dobre ceny! Czy ktoś z Państwa był z tym biurem lub słyszał opinie o wyjazdach z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrongder Re: Biuro Pielgrzymkowo-Turystyczne Caritas 01.09.08, 10:20 Jaaasne, opinia o tej firmie jest znana wszystkim, szczególnie ofiarom zawalenia pewnej hali na które to w/w firma zbierała kasę... Odpowiedz Link Zgłoś
basia9981 Re: Biuro Pielgrzymkowo-Turystyczne Caritas 01.09.08, 13:20 według mnie - ceny porównywalne do cen innych biur podróży. Co do oferty - podobnie. Czy jest to reklama tego biura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasm Re: Biuro Pielgrzymkowo-Turystyczne Caritas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 20:21 Nie znam opinii o firmie Caritas i nie ona jest przedmiotem mojego zainteresowania. Ja pytałam o biuro podróży. I prośba do basi 9981: bądź tak miła i podpowiedz, kto ma jeszcze (tj które biuro) autokarową objazdówkę Korsyka - Sardynia - Sycylia? Odpowiedz Link Zgłoś