Gość: krysia IP: 195.205.199.* 13.12.08, 17:03 Planuję wyjazd do tych krajów i bardzo proszę o radę z kim mogłabym pleciec bez obawy ,że zostanę wykołowana. Interesuje mnie wyjazd dla 2 osób do 2 tys. od osoby -pobyt tygodniowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwzd Re: egipt lub maroko 19.12.08, 19:42 Witaj! Wyjazd na święta lub Sylwestra. Proszę o kontakt(kiwzd@gazeta,pl) Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: egipt lub maroko 20.12.08, 13:36 2000 na osobę na tydzień to spokojnie znajdziesz ofertę w TUI czy Neckermanie i przynajmniej będziesz miał/a/ pewnośc , że nie zmienia ci hotelu - hotel oczywiście z All . w pozostałych biurach ze sredniej półki jak Allach da !!! Proponuje jednak Egipt bo tam mozliwości jest wiele .. czy Hurghada i okolice czy Sharm na to pytanie nalezy sobie najpierw odpowiedzieć a potem dobrac hotel Maroko to własciwie tylko Agadir czyli mozliwo.ści hotelowych jest mało w porównaniu z Egiptem Odpowiedz Link Zgłoś
urlopowicz74 Re: egipt lub maroko 20.12.08, 14:22 Z doswiadczen moich i moich znajomych warto wybrac neckermann, tui, ecco, rainbow a lepiej omijać z daleka triade, itake czy exim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: egipt lub maroko IP: *.icpnet.pl 21.12.08, 16:20 Ja byłem z ecco w Maroku w hotelu Tivoli, zmiescisz się w cenie 2 tys. od osoby i mozesz smiało leciec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glob Re: egipt lub maroko IP: *.softpro2.pl 21.12.08, 23:43 Co do Maroka byłem ze Sky Ckubem,hotel TAFOUKT BEACH,polecam,super wypoczynek,świetna organizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeslaw666 Re: egipt lub maroko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 21:16 Z czystym sumieniem polecam wyjazd do Maroko z Ecco. Byłem 2 lata temu i wróciłem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś