Dodaj do ulubionych

Spa drEris we Wzgórzach - pytania.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 13:38
Witam wszystkich,
mam bardzo konkretne pytania do osób, które już tam były - jak jest z obłożeniem (na początku września, raczej w środku tygodnia)?
Jakie są ceny w restauracjach?
Szukam czegoś na mini podróż poślubną, zainteresował nas pakiet dla nowożeńców. Jednak jest on dość drogi i niekoniecznie wszystkie zabiegi nas interesują, dlatego zastanawiamy się czy nie wyjdzie nam taniej i lepiej dla nas zapłacić za nocleg i osobno wybierać zabiegi.
Cena bodajże 6500zł za 5 dni, ale z całodziennym wyżywniem.
Myślicie,że za 200 zł dziennie damy radę się tam wyżywić i wyskoczyć na jakiegoś drinka wieczorem? No i zależy nam na tym, żeby było kameralnie - rozwrzeszczane dzieci i tłum w basenie to nie nasz target.

Serdecznie pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Spa drEris we Wzgórzach - pytania. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 23:41
      Witaj,
      też miałam taki pomysł na podróż poślubną, dlatego orientuję się w cenach i
      prawdę mówiąc bardzo mnie zaskoczyły - szczególnie wyżywienie
      obiad - 70zł
      kolacja - 90zł
      albo oba w pakiecie 145zł
      Są to ceny oczywiście od osoby.

Z tego powodu zdecydowaliśmy się na Gołębiewski :))
      • Gość: Abradapka Re: Spa drEris we Wzgórzach - pytania. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 14:38
        Bardzo fajny weekendowy pobyt w salonie spa można znaleźć tutaj
        www.scaliano.com.pl/ chyba najlepsze spa na całym dolnym śląsku,a Kudowa
        Zdrój jest malowniczo położona,wiec atrakcji z pewnoscią nie zabraknie.
        • Gość: Hania Re: Spa drEris we Wzgórzach - pytania. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 17:36
          Jeżeli miałabym polecić dobry pensjonat na weekendowy wypad to mimo wszystko www.scaliano.com.pl/ luksusowe wnętrze,duże i komfortowe pokoje.
    • Gość: stały bywalec Re: Spa drEris we Wzgórzach - pytania. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 16:19
      Koniecznie pilnujcie rachunku!!! nagminnie dopisują zabiegi,
      dodatkowe napoje!!! Rachunek końcowy jest bardzo nieczytelny.
      Najlepiej brac za każdym razem ksero rachunku (tego na pokój). pzdr.
    • Gość: Mariola Re: Spa drEris we Wzgórzach - pytania. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 22:43
      Jeżeli o mnie chodzi to mogę polecić bardzo fajne miejsce na
      wypoczynek,połączony z zabiegami w salonie spa. www.scaliano.com.pl/
      byliśmy tam kilka razy i zawsze wracamy bardzo zadowoleni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka