Dodaj do ulubionych

Kazimierz Dolny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 23:39
Czy ma ktoś sprawdzone miejsce na nocleg w Kazimierzu Dolnym. Interesuje mnie weekendowy wypad w przyzwoitych warunkach. Chce miec miłe wspomnienie z urokliwego miejsca. Za opinie z góry bardzo dziekuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: MISIA Re: Kazimierz Dolny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 22:40
      No, jak musisz, w Kazimierzu nie znam, drogo i tłoczno.
      A czy nie ma innych urokliwszych miejsc już w naszym kraju? Pomyśl... proszę.
      W razie czego to jest skromna kwaterka kawał za Kazimierzem, jeżeli lubisz
      jazdę konną to.... w sam raz :
      Łąki 12 państwo Szewczyk gmina Wąwolnica
    • kasia.marciniewicz Re: Kazimierz Dolny 25.04.04, 11:55
      urokliwe miejsce, które znaleźliśmy niedawno www.lipowa-dolina.pl 5 km od
      rynku, świetna kuchnia i piękne, zaciszne tereny, a gospodarze bardzo mili i
      chętni do opowiadania o okolicach i atrakcjach
      • Gość: bzz Re: Kazimierz Dolny IP: *.dtcentrum.pl 08.07.04, 15:05
        a strona jest design by Kasia Marciniewicz .... grunt to pozutywna samoocena
    • Gość: zacisze Re: Kazimierz Dolny IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 16:11
      zapraszamy www.zacisze.kazimierzdolny.pl
      • Gość: tekisk Re: Kazimierz Dolny IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.07.04, 17:55
        Byłam tam w zeszłym roku . Coś pięknego . Kazimierz , Puławy , Kozłówka .....
        • Gość: marian tak a propos IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 11:43
          Tak, zwłaszcza Puławy.
          Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
          Na Dolnym i Opolskim Śląku co drugie małe miasteczko jest do porównania z
          Kazimierzem, jeśli chodzi o urok i klimat (Bolków, Paczków, Bystrzyca) Nie wiem
          dlaczego to Kazimierz został mianowany najładniejszym małym miasteczkiem
          (przez Warszawiaków oczywiście).
          A czy ktoś z Wawy był jeszcze gdzieś indziej?
          w TVP (warszawskiej) zauważyli tylko to jedno miasto, położone zresztą w
          ohydnym i zaniedbanym regionie.
    • Gość: mn Re: Kazimierz Dolny IP: *.plonsk.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 12:24
      Bardzo proszę o polecenie noclegów (pokój 3-osobowy z łazienką) w Kazimierzu
      lub w okolicach. Może są jeszcze inne miejsca do polecenia poza Lipową Doliną,
      bo tam nie ma miejsc?
      Pozdrawiam
    • Gość: aga Re: Kazimierz Dolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 13:25
      Bardzo polecam miejsce, w którym trzy tygodnie temtu spędzuiłąm weekend razem
      ze znajomymi. To miejsce to Wiatrakowo. Oddalnone o kilkaset metró od
      Kazimierza. Rewelacyjna miejscóka. Caly dom do dyspozycji. Jest kominek w domu.
      A na zewnątrz miejsce na ognisko, ale dla fascynató grilowania jest też grill.
      Dom jest piekny i ma duszę. To cudne miejsce ma swoją stronę internetową a
      mianowicie www.wiatrakowo.pl

To super miejscówka i ludzie cudowni.
      • Gość: myszka2628 Re: Kazimierz Dolny IP: 95.160.114.* 28.05.14, 16:02
        Ja polecam nocleg w Villa Bohema Bohema bo niezwykle urokliwe miejsce, ja żałuję że mam tam troszkę daleko i że nie miałam tam przyjęcia weselnego bo przyjaciółka ostatnio była na weselu kuzynki i oglądając zdjęcia oraz słuchając jej opowiadania tak jej zazdrościłam, że wybrałyśmy się tam po 3 tyg na wypad do SPA :) i oczywiście na zwiedzanie pięknego Kazimierza który jest tak samo piękny jak kilka lat temu gdy byłam tam z jeszcze nie mężem :).
    • Gość: aga www.wiatrakowow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 13:27
      Polecam będzie łatwiej odszukać i samemu oceni. Na stronie są zdjęcia.
      Propozycje tras spacerowo-rowerowych
    • Gość: A Kazimierz - www.wiatrakowo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 13:32
      To jest poprawny adres. przepraszam za zamieszanie.
      • foxy21 Re: Kazimierz - www.wiatrakowo.pl 05.08.04, 15:00
        Wyglada super, a jak ceny sie ksztaltuja?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka