IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 10:00
Hi, czy ktos poleca te miejscowosc, konkretnie osrodek "Lesny raj"
Obserwuj wątek
    • Gość: Pablo Re: Boszkowo IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 09.07.05, 16:54
      Witam! Boszkowo to rewelacyjna miejscowosc, szczególnie Pudełkowo. Fajne
      imprezy, las jak nad morzem i swietne miejsce do uprawiania sportów.
    • blue_pea Re: Boszkowo 11.08.05, 21:19
      Boszkowo... jedź i nie pytaj! Byłem tam w tym roku i jestem w 100% zadowolony!
      Wybrałem sie w ciemno i szukałem noclegu na miejscu. Ludzie są świetni a imprez
      nie brakuje. Jeziorko też niczego sobie. Krótko mówiąc - polecam wszystkim!
      • Gość: kaś Re: Boszkowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 00:17
        a jak sie ustawiaja pola namiotowe?
        • Gość: Mk Re: Boszkowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 11:38
          Wypas kutas:> najlepsza miejscowosc dla młodziezy Konkret od 3 lat jestem tam
          co wakacje i wciaz mi mało!!!!
    • Gość: Sara Re: Boszkowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 11:42
      Akurat na tym osrodku nie byłam ale byłam na innych 2 razy pod namiotami i raz
      w domku:> jestem bardzo zadowolona i z pola namiotowego i osrodka:> a tak
      wogole to nie wazne gdzie sie spi bo urok tej miejscowosci zachwyci was od
      pierwszej chwili.Jeziorko wspaniałe czyste z mozliwoscia uprawiania sportow ,a
      w okolicy wspaniałe imprezy jak np.tegoroczna Euforia:))) juz nie moge sie
      doczekac nastepnych wakacji by spedzic tam urlop.Pozdrawiam naprawde polecam:>
      • Gość: gojj Re: Boszkowo IP: *.icpnet.pl 31.08.05, 12:06
        czytam i nie wierzę... za karę nie pojechałabym na wakacje do Boszkowa!
        pracowałam tam przez kilka sezonów, jeździłam na wycieczki szkolne, a nawet z
        braku alternatyw na plażę i nigdy nie mogłam się nadziwić ludziom, którzy
        zostawiają tam ciężkie pieniądze :/

jezioro ładne, ale nie za duże i (tak, tak) nie za czyste, zwłaszcza jeśli jest
        ładna pogoda i dużo ludzi (kilka infekcji wśród rodziny i znajomych)

ale poza tym: tabuny plastikowej młodzieży, rycząca zewsząd muzyka, kopcące auta
        jeżdżące w te i wewte jedyną ulicą z opcją na zimny łokieć...

czy tylko ja mam na takie klimaty odruch wymiotny?

naprawdę, znam w wielkopolsce piękne, zapomniane jeziora, gdzie naprawdę można
        wypocząć i mam nadzieję, że tzw. biznes turystyczny nigdy tam nie dotrze
        • Gość: Maciek Re: Boszkowo IP: *.ssss.gouv.qc.ca 03.10.05, 18:30
          Co prawda jeszcze w Boszkowie nigdy nie bylem, ale slyszalem duzo dobrego na
          temat Boszkowa.
          • Gość: Maciek Re: Boszkowo IP: *.ssss.gouv.qc.ca 31.03.06, 19:30
            Jak zapowiada sie w tym roku sezon w Boszkowie ??????????
    • Gość: sid Re: Boszkowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 12:08
      - brak parkingów, masa dresów, wrzeszczące imprezy, wszędzie śmieci

+ w miarę czysta woda, 2 strona jeziora (zatoka) spokojna, żarcie i noclegi bez
      problemu
      • Gość: Maciek Re: Boszkowo IP: *.ssss.gouv.qc.ca 10.04.06, 18:28
        Dzieki za info. Napewno mi sie przydadza.
      • tomjani Re: Boszkowo 19.04.06, 14:08
        No i Pyta (oraz inne parowozy z Wolsztyna na linii Leszno - Wolsztyn). Jedyna
        taka atrakcja w Europie!
        • Gość: Maciek Re: Boszkowo IP: *.ssss.gouv.qc.ca 25.04.06, 16:41
          Wakacje juz sie zblizaja, a ja nie moge sie juz doczekac na te boszkowskie
          atrakcje, ktore anonsuja tu bywalcy Boszkowa. Mam nadzieje spotkac wszystkich
          forumowych informatorow przy.....zimnym piwku w ktoryms z okolicznych barkow.
          • Gość: Maciek Re: Boszkowo IP: *.ssss.gouv.qc.ca 20.06.06, 20:49
            Czy zanosi sie na to , ze Boszkowo i w tym roku bedzie w modzie ??
            • marex59 Re: Boszkowo 26.06.06, 18:22
              Modne to pojęcie względne wielki hałas pijanych i rozwydrzonych bachorów ,
              brak parkingów , wielka ciasnota i ogólnie nic ciekawgo , jedynie las i
              czysta woda . Jeśli ktoś chce mieć spokój to niech jedzie 2 km dalej do Domienic
              • Gość: Maciek Re: Boszkowo IP: *.ssss.gouv.qc.ca 03.07.06, 18:35
                A jakie sa mozliwosci zakwaterowania w tych Domienicach ??
                • marex59 Re: Boszkowo 04.07.06, 09:18
                  Jeśli się jedzie pod namiot to bez problemu , przy samym jeziorze są pola
                  namiotowe te pierwsze przy wjeździe u sołtysa jest najlepsze bo gó..arzy nie
                  wpuszcza i jest tam spokój , sam tam byłem pięć razy , jeśli na kwaterę to w
                  środku wsi są chaty do wynajęcia , po za tym jest sklep dobrze zaopatrzony i
                  co najważniejsze cisza
                  • Gość: Maciek Re: Boszkowo IP: *.ssss.gouv.qc.ca 17.07.06, 18:43
                    No to do zobaczenia na piwku w Domienicach; mam nadzieje ze mozna tam napic sie
                    gdzies chlodnego piwka, co ??
                    • marex59 Re: Boszkowo 18.07.06, 08:18
                      Pewnie , jest parę miejsc
                      • Gość: kwiemal Re: Boszkowo IP: *.um.dzierzoniow.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 18.07.06, 08:32
                        Czy ktoś się orientuje jak temperatura wody w jeziorze w Boszkowie? PILNE!
    • Gość: Beata Re: Boszkowo IP: *.play-internet.pl 11.07.17, 21:23
      Byłam z rodziną w tamtym roku i jeżeli ktoś chce odpocząć psychicznie to bardzo polecam ow Leśny Raj. W sierpniu znów jadę.
    • krzysiek_mpi Re: Boszkowo 02.09.18, 10:24
      Boszkowo piękne miejsce na wypoczynek. Jezioro położone wśród lasów z wieloma plażami usytuowanymi praktycznie dookoła wiec każdy znajdzie coś dla siebie. Wspomnianego ośrodka nie kojarzę ale jeżdżę co roku do Boszkowa i przerobiłem już troszkę miejsc i serdecznie polecam ośrodek Victoria boszkowo-victoria.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka