Dodaj do ulubionych

Restauracje na minus

IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.11, 17:48
Ostatni byłem w Żywcu. Trafiłem do Restauracji Stary Dwór i niestety mocno się zawiodłem. Z dworem nie ma nic wspólnego, jedzenie przeciętne, a ceny wyższe jak na Rynku Głównym w Krakowie. Dodatkowo całą restaurację obsługuje jeden kelner. Totalna porażka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość 2014 Re: Restauracje na minus IP: *.telico.pl 17.07.14, 07:13
      Chyba byłeś w jakimś innym miejscu. Ja byłem z rodziną w tym roku 2014 i rewelacja. Jedzenie bardzo dobre (kuchnia polska) obsługa przemiła, wystrój przytulny. Jest miejsce dla dzieci i plac zabaw. Ceny chyba od Twojego pobytu są takie same, bo jak na dzisiejsze to chyba nawet są za niskie. Jedyna wada to okolica, ludzie muszą się napracować, żeby do nich dotrzeć, ale opłaca się. POLECAM !!!
    • Gość: ena Re: Restauracje na minus IP: *.telico.pl 15.02.15, 18:18
      Zgadzam sie z przedmowcą!
      Poszliśmy na szumnie nazwana , imprezę WALENTYNKOWĄ.
      Czego się spodziewać po takiej restauracji! Sztuczne płatki kwiatów na stole, tandetne nakrycia, beznadziejny wystrój. Udałam, że się dobrze bawię i przymknęłam oko. Uszu się nie dało. DJ, bo tak w ogłoszeniu było napisane. serwował kawałki disco polo lub stare marne kawałki, przeplatane z nie nadającymi się do tańca huśtańcami, Totalne zero! To nie wszystko. Dopełnieniem okazało się że właściciel robi sobie w Walentynkach prywatną imprezę. (NIKT nas przy rezerwacji i płaceniu o tym nie poinformował!) każe wszystkim wstawać, śpiewać 100 lat komuś kogo nie znam, potem zaprasza góralską kapelę i robi prywatny pokaz, z przemowami, góralskimi tańcami dla własnej świty, mając totalnie w "d..e" pozostałych uczestników WALENTYNEK! Odradzam jakiekolwiek imprezy w tej marnej, instytucji. Pan właściciel jak widać jest zwykłym DZIADEM , którego nie stać na prywatną imprezę i kosztem pozostałych uczestników zapłacił za marnego DJ i kapele. Buractwo!!! Walentynki i impreza ma być dla wszystkich, gdybym chciała iść na góralska imprezę, to poszłabym do karczmy góralskiej. Traktowanie gości przez właściciela jest w tym przypadku nie wybaczalne. Pan właściciel powinien zmienić profesje bo do prowadzenia restauracji się nie nadaje!
    • klient510 Re: Restauracje na minus 03.01.16, 12:59
      Chyba jakaś pomyłka, bo ja byłem w Starym Dworze w Żywcu i moje wrażenie jest bardzo pozytywne. Ceny niskie, jak na taką jakość i ilość jedzenia. Zabawa Sylwestrowa wspaniała, bawiliśmy się do rana. Polecamy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka