blotniarka.stawowa 21.05.04, 22:25 Ubocie, melduje sie jeden kot - i przenosze kocie rozmowy z watku o Blotniarce, bo chociaz sie juz obnazylam w watku "O Stefce, Panku...", to tak jakos byloby nieskromnie... Zapraszam do gadania o niczym... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benia30 Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 22:33 Stara sowa (lekko już śpiącawa) melduje się na posterunku! Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 22:38 Beniu, wyglada na to ze jestesmy tu tylko dwie. Kocurek nasz, jak to kocurek, zaczal tylko i poszedl do innych kociczek, a my se tu same pomiauczymy... A i pan Perla wyrazil chec na nocne rozmowy i tez sie gdzies skrada po kociemu w nocy... Odpowiedz Link
benia30 Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 22:53 No tak, kocurki zawsze dużo miauczą a mało robią... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 22:57 benia30 napisała: > No tak, kocurki zawsze dużo miauczą a mało robią... a moze lepiej ze poszedl, bo jakby byl niegrzeczny to...Beniu, pomoglabys mi wsadzic go do koszyka i zanioslybysmy go na forum Zwierzeta, gdzie to weterynarze...hmm, tego... cos robia kocurkom, podobno dla ich zdrowia! Odpowiedz Link
benia30 Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:00 Ciii, bo się Kocury przestraszą... Trzeba ich tu zwabić jakimś podstępem... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:02 benia30 napisała: > Ciii, bo się Kocury przestraszą... Trzeba ich tu zwabić jakimś podstępem... No to juz - wyprezamy sie ponetnie, przeciagamy... i co? dalej nic Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:20 Beniu, zrezygnujmy wiec z tych niewdziecznych kotow na dzisiejszy wieczor. Idz sobie spac dziecinko, a ja pojde do kuchni upiec placek z rabarbarem. Zapraszam na placek jutro, jak bedzie brzydka pogoda i nie wyjade na weekend. Slodkich snow wszystkim Kociczkom i Kocurom! Dobranoc. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:23 ubott.1 napisał: > No i skusilyscie mnie tym przeciaganiem I nie przestraszyles sie pogrozek weterynaryjnych? Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:25 blotniarka.stawowa napisała: > ubott.1 napisał: > > > No i skusilyscie mnie tym przeciaganiem > > I nie przestraszyles sie pogrozek weterynaryjnych? Alez skad ja jestem odwazny kot. Odpowiedz Link
benia30 Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:27 Ubott, a może ten placek z rabarbarem Cię skusił? Bo ja przyznaję że mnie tak, uwielbiam ciasta, dam się pokroić za kawałek ciastka! Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:29 benia30 napisała: > Ubott, a może ten placek z rabarbarem Cię skusił? Dzieki Beniu za sprowadzenie mnie na ziemie - juz myslam, ze to moje wdzieczne przeciaganie sie, a to ten placek... Odpowiedz Link
benia30 Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:31 Oj szkoda, że nie możesz nas nim poczęstować... Przygotowane mam nocne wspomaganie czyli kubek gorącej kawy, jeszcze jakieś ciasteczko by sie do niej przydało... Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:30 A i owszem lubie ciastka ale i kociaki ktore preza sie i lasza o kolana Odpowiedz Link
benia30 Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:32 A jednak przyciągnęło Cię to prężenie... A to się Błotniarka ucieszy... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:32 ubott.1 napisał: > A i owszem lubie ciastka ale i kociaki ktore preza sie i lasza o kolana A wiesc gminna niesie, ze takich ci nie brakuje, i na Roztoczu, i we Lwowie! Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:35 benia30 napisała: > Ubott to prawdziwy kot salonowy! Nic dziwnego, ze bryluje w tym Roztoczanskim Salonie, a my tu zamiast spac go z rozdziawionymi pyszczkami podziwiamy... Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:35 blotniarka.stawowa napisała: > ubott.1 napisał: > > > A i owszem lubie ciastka ale i kociaki ktore preza sie i lasza o kolana > > A wiesc gminna niesie, ze takich ci nie brakuje, i na Roztoczu, i we Lwowie! A niektore kociaki to jak to koty porozlazily sie gdzies po swiecie. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:37 ubott.1 napisał: > A niektore kociaki to jak to koty porozlazily sie gdzies po swiecie. Po prostu powiekszyly swoje terytorium do nocnych polowow... Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:38 Bo wiecie widzac takie kotki damskiej plci siersc postawilem i chodze dumny w lewo i prawo Odpowiedz Link
benia30 Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:47 Witaj kolejna nocna kociczko... Wybaczcie że tak ciamkam ale spożywam sobie ciastko... Odpowiedz Link
mamix Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:56 benia30 napisała: > Witaj kolejna nocna kociczko... > Wybaczcie że tak ciamkam ale spożywam sobie ciastko... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:55 Zostawiam Was wiec obie piekne kotki, zabawiajcie naszego z najezona sierscia kocurka, a ja juz ide do tego placka, bo jutro nie bedzie czym udomowionego kocura nakarmic... Dobranoc, niech Wam sie przysni wielka rzeka pelna mleka Odpowiedz Link
benia30 Re: Kocie Rozmowy II 21.05.04, 23:57 No piękne dzięki Błotniarko! Zostawiasz nas same z Ubottem ze stojącą sierścią! Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:05 Tak rozgrzalyscie watek, ze az mnie wyrzucilo z gazety.pl Odpowiedz Link
mamix Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:09 ubott.1 napisał: > Tak rozgrzalyscie watek, ze az mnie wyrzucilo z gazety.pl I mnie też wyrzuciło! Ale już jestem Odpowiedz Link
benia30 Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:10 Eee, nie zwalaj winy na nas, to przeciążenie sieci, włśnie zaczęła sie sobota... Nie jedziesz dziś lub jutro z wizytą do naszych wschodnich sąsiadów? Odpowiedz Link
mamix Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:14 Beniu, a ty skąd nadajesz? bo ja ze stolicy. Odpowiedz Link
benia30 Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:21 mamix napisała: > Beniu, a ty skąd nadajesz? bo ja ze stolicy. Ze Śląska... Was wyrzuca z gazety, a mi działa z opóźnieniem... Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:16 Niestety nie jade, w niedziele wypelniam obowiazki chrzestnego na komunii. W srode zas jade ale w druga strone do Wloch na pare dni wiec pisal nie bede. Na marginesie dodam, ze znajomi ktorych oprowadzalem po Lwowie jada znowu tam nawet z sasiadami a tak sie wczesniej bali hihihihi. A minal dopiero tydzien od tamtego wyjazdu. Odpowiedz Link
mamix Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:17 To teraz oni będą przewodnikami dla sąsiadów? Szybko pojęli robotę. A ty bezrobotny zostaniesz. HIhi Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:19 mamix napisała: > To teraz oni będą przewodnikami dla sąsiadów? Szybko pojęli robotę. A ty > bezrobotny zostaniesz. HIhi Moze byc i tak, ale ja na brak zajec nie moge narzekac. Niech wiec teraz oni innych oprowadzaja. Odpowiedz Link
benia30 Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:25 mamix napisała: > Ja byłam tylko 1 raz i tylko 1 dzień No i jak wrażenia? Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:24 W jakis sposob jest to zawsze zagranica, inna kultura i chyba to ze tam stac nas na wiecej. Odpowiedz Link
mamix Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:27 Wrażenia sentymentalne bo to miasto moich przodków Odpowiedz Link
benia30 Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:40 ubott.1 napisał: > W jakis sposob jest to zawsze zagranica, inna kultura i chyba to ze tam stac > nas na wiecej. o, kurcze, coś mi komputer szwankuje... Odnoszę wrażenie, że nasza wschodnia zagranica stanowi wyzwanie dla coraz większej liczby polskich turystów... Może to tylko złudzenie, bo sama zaczęłam się interesować? Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:43 To nie zludzenie, to fakt. A jest tam co ogladac zapuszczajac sie dalej wglab chocby Kijow. Odpowiedz Link
benia30 Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:48 Kijów znam z niewprawnej korespondencji z padrugami iz sowieckiego sajuza... U Was w szkole też była taka akja w ramach lekcji z języka rozyjskiego, korespondowanie z kolegami ze Związku Radzieckiego? (chyba Związek Radziecki to wtedy był?) Odpowiedz Link
mamix Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:51 ja pisałam z chłopakiem ze Lwowa i z dziewczyną z Riazania. Odpowiedz Link
benia30 Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:52 I przetrwały te przyjaźnie? - "przyjaźnie"? Odpowiedz Link
benia30 Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 00:59 A ja chyba ze sześciu padrugich miałam, do jednej dziewczyny, Swietłany byłam tak jakoś szczególnie przywiązana, jakaś przyjaźń między narodami zaczęła się nawet wykluwać, aż pewnego dnia odkryłam straszliwą prawdę związaną z wydarzeniami 17 września 1939 roku i ta przyjaźń z mojej strony całkowicie wygasła... Dzisiaj żałuję, że ta korespondencja została przerwana, bo ta dziewczyna niczemu przecież nie była winna... Odpowiedz Link
mamix Re: Kocie Rozmowy II 22.05.04, 01:28 nie przetrwały, umarły śmiercią naturalną, acz powolną Odpowiedz Link
benia30 Re: Gdzie się podziały wszystkie koty??? 22.05.04, 01:38 Ubocie, poszłeś spać? No jak to tak, bez pożegnania? I nawet dobranoc nam nie powiedziałeś... Chyba że chrapiesz przed komputerem, leżąc gdzieś na klawiaturze... To kolorowych snów! Śpijcie sobie smacznie kotki pół - nocne... - Odpowiedz Link
czuk1 Re: Gdzie się podziały wszystkie koty??? 22.05.04, 10:13 benia30 napisała: > Ubocie, poszłeś spać? No jak to tak, bez pożegnania? > I nawet dobranoc nam nie powiedziałeś... Chyba że chrapiesz przed komputerem, > leżąc gdzieś na klawiaturze... > To kolorowych snów! > Śpijcie sobie smacznie kotki pół - nocne... > > - Odpowiedz Link
misia.m na boczku.........ze śmiechu 22.05.04, 15:52 Ech jak się te koleżanki dorwą po nocy do internetu to boki można zrywać do rana. Szczęka mnie boli od śmiechu jak to wreszcie przeczytałam. Niby nic takiego , a uchachać się można do łez. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: na boczku.........ze śmiechu 22.05.04, 16:07 misia.m napisała: > Ech jak się te koleżanki dorwą po nocy do internetu to boki można zrywać do > rana. > Szczęka mnie boli od śmiechu jak to wreszcie przeczytałam. Misiu, zapraszamy do nocnych rozmow - nawet twoje imie, takie puchate i przytulankowe az sie prosi o przylaczenie do kotow. No, a juz jak Ty sie zaczniesz wyprezac i wabic, to nam zrobisz taka konkurenjce, ze biedne kocurki poglupieja... Odpowiedz Link
misia.m Re: na boczku.........ze śmiechu 22.05.04, 16:10 O ile ich nie przygniotę niechcący...to zaczną mnie obfukiwać i więcej tu nie zajrzą Odpowiedz Link
benia30 Re: Gdzie się podziały wszystkie koty??? 23.05.04, 20:42 czuk1 napisał: > > Macie Kociaki dobre zdrowie. Albo śpicie w dzień. M.. Taki już nocnych marków los, że stają się aktywne i pełne energii późnym wieczorem. A rano niestety trzeba wstać do pracy... wstawanie o 7 rano to dla mnie istna tragedia... Odpowiedz Link