Dodaj do ulubionych

Zamki w polsce

IP: *.play-internet.pl 17.09.11, 19:50
Zapraszam do odwiedzenia nowego serwisu zamki.fotoin.net

Fotografie zamków polskich
Obserwuj wątek
    • podroze-pelne-smaku Re: Zamki w polsce 11.10.11, 10:36
      na pewno znajdziecie coś ciekawego on.fb.me/radNvl
      • meluska11 Re: Zamki w polsce 12.10.11, 10:45
        Jeśli chodzi o zamki w Polsce to ja jestem zakochana w zamku Książ:) zamek w pełnej okazałości znanenieznane.pl/zaplanuj-sam/artykuly/uohf4vh093hj0a :)
        • Gość: inga Re: Zamki w polsce IP: *.static.korbank.pl 07.12.11, 15:12
          Istotnie Książ jest fenomenalny ale Zamek w Mosznej też robi ogromne wrażenie. W zasadzie w Polsce jest bardzo dużo pięknych zamków ale trzeba szukać tych prawdziwych perełek!
          • nchyb Re: Zamki w polsce 11.12.11, 16:58
            Zamek z Moszny, to całkiem inna bajka, niż Książ. Ale ogólnie, dolnośląskie ma wiele do zaoferowania w zamkowo-pałacowej dziedzinie. W części zamków urządzono hotele i można tam przenocować. We wspomnianym Książu, a także w Czocha, czy Zamku na Skale w Trzebieszowicach koło Lądka Zdroju.
    • Gość: mimi Re: Zamki w polsce IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.12.11, 15:58
      Jakkolwiek doceniam kazda inicjatywe zarowno internetowa, jak i hobbystyczna, a takze wklad pracy w kazde, nawet nieduze, dzielo, to w tym wypadku nie ma sie czym chwalic. Kilka pojedynczych, choc nienajgorszych, zdjec nie czyni tego "projektu fotograficznego" ani ciekawym, ani milym dla oka. Projekt istnieje kilka miesiecy, ale jest bardzo skromniutki, niewiele sie rozwija, jesli w ogole. Wyglada, jakby autor pomierzyl sily na zamiary. Opisy sa prosciutkie, niemal zalosne, niekonsekwentne, nie pokazuja ani mysli, ani wiedzy autora (no, wiedzy to tu raczej nie ma). No i polszczyzna, jak np. "zamek przebudowany na styl renesansowy", dyskwalifikuje go w moich oczach. Ale zajrze za kilka miesiecy, a nuz... Powodzenia.
    • tanie-latanie.net Re: Zamki w polsce 13.12.11, 10:49
      Ciekawa strona, oby udało się "skompletować" jak najwięcej naszych polskich zamków. Polecam Smoleń - ruiny zamku z XIV, chyba niezbyt popularny na Szlaku Orlich Gniazd... a szkoda!

Tanie linie lotnicze
    • pemo78 Re: Zamki w polsce 16.01.12, 16:51
      Witam ja polecam Zamek Czocha rewelacyjne miejsce.
      Pozdrawiam
    • karaksul Re: Zamki w polsce 27.01.12, 10:26
      A ja poelcam zamek w Gołuchowie (Wielkopolska, powiat pleszewski) - w zamku kręcono parę filmów, piękny park wokół, zagroda żubrów... A na zamku straszy Czarna Dama, z samym zamkiem wiąże się kilka legend, np. o układzie owej damy z diabłem i związku ich z wielkim głazem w goluchowskim lesie... :)
    • sylwana86 Re: Zamki w polsce 20.05.12, 18:38
      Witam, wlasnie znalazlam fajny artykul o nowym zyciu dawnych dworkow i palacow na blogu www.turystykapodroze.blogspot.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka