Gość: Mallwa Re: Gdzie spędzić urlop w Polsce IP: *.sprintdatacenter.net 24.07.14, 07:23 My w tym roku byliśmy już na 4 dni nad jeziorkiem, a za tydzień ruszamy nad morze. Może jak się uda w połowie sierpnia to i góry zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: Gdzie spędzić urlop w Polsce IP: *.inet.rev.km-net.pl 03.11.14, 21:36 oferta na stronie www.ukazka.fojnespanie.pl więcej tel po 20 godz Odpowiedz Link Zgłoś
stat7 Re: Gdzie spędzić urlop w Polsce 13.11.14, 18:32 ja uwielbiam sopot www.life.style.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranczo Re: Gdzie spędzić urlop w Polsce IP: *.internetia.net.pl 17.11.14, 09:24 Wszystko zalezy od atrakcji jakie Państwo oczekujecie. Co innego młode osoby, co innego starsze. Jest to mało sprecyzowane pytanie. Pzdr Ranczo Jagłowo Odpowiedz Link Zgłoś
wronska91 Re: Gdzie spędzić urlop w Polsce 18.07.16, 20:13 e tam woda. ja ci powiem, ze tez szalalam za mazurami, morzem, a koniec koncow bylismy w gorach :D w swieradowie ;) i bardzo mi sie podobalo, moze to tez kwestia noclegu- w hotelu Kaja, wlasciwie to jest dom wypoczynkowy, bo mają tam tez uslugi rehabilitacyjne dla gosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dnexter Re: Gdzie spędzić urlop w Polsce 19.07.16, 08:41 Jeśli urlop spędzać w Polsce to najlepiej z browarem w ręku, przed telewizorem oglądając Ferdynanda Kiepskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1400 Re: Gdzie spędzić urlop w Polsce 22.07.16, 23:30 Często jest tak, że w obrębie 100 km mamy to, co lubimy, nigdy nie widzieliśmy, a wyjeżdżamy 500 km dalej. Sam tego doświadczyłem, mieszkając na skraju Żuław, w ogóle ich nie znając przez tyyyyle lat :) Oczywiście południowcom polecam północ, północny-wschód, ale nie tylko Mazury, lecz i tu- bliżej Gdańska i Malborka :) Odpowiedz Link Zgłoś