Dodaj do ulubionych

Pensjonaty i obiekty noclegowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 13:38
W jaki sposób poszukujecie miejsc noclegowych? Czym się przy tym kierujecie. Korzystacie z jakiś portali, czy macie inny sposób na znalezienie, tego, czego szukacie? Jest to coś, co jest naprawdę godne polecenia?
Obserwuj wątek
    • karola4444 Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe 13.11.12, 22:35
      gorskiraj.com/ polecam sprawdzony obiekt !
      • Gość: ustronny.pl Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.12, 22:49
        polecam apartament ustronny
    • Gość: Qwerty Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 15:33
      W sumie chodzi mi o konkretne portale, w których szukacie miejsc noclegowych. Te konkretne miejsca noclegowe już sama znajdę, bo każdy ma inne upodobania i lubi wyjeżdżać do różnych miejscowości, ale dziękuję za te dwie propozycje.
      • Gość: zenonx Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe IP: *.idev.pl 22.11.12, 16:37
        Ja ostatnio szukam noclegów na 4holiday.pl/ Pozdrawiam
        • majeczka_7 Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe 22.11.12, 17:26
          Najlepiej wpisać w google
      • Gość: kazek Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe IP: *.inet.rev.km-net.pl 06.01.13, 11:41
        nie wiem dlaczego ale wszyscy wybierają góry lub je polecają ,a przecież tyle jest małych miejscowości dużo tańszych gdzie można spokojnie i w ciszy odpocząć na łonie natury .
        duże kurorty to niczym nie różnią się od miast tyle tam zgiełku
    • Gość: wojtek Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe IP: *.satkol.pl 23.11.12, 13:26
      ja mogę ci polecić od znajomych taka stronę www.zakopedia.pl/,na pewno coś znajdziesz:)
    • arozwado www.paprotki.pl Stanica pod Zadzierną 29.11.12, 12:40
      Domki całoroczne i letniskowe w górach nad jeziorem. Gwarantujemy odpoczynek dla całej rodziny. Dla dzieci :plac zabaw, boisko do siatkówki , koszykówki, trampolina, piłkarzyki, miejsce na ognisko grilla, ścieżki rowerowe, piesze. W okolicy wiele atrakcji turystycznych. Zwierzęta mile widziane. Zapraszamy
    • majeczka_7 Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe 05.01.13, 19:58
      A może tu tanie noclegi
    • Gość: Łukasz Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 21:08
      Przede wszystkim poleceniami znajomych, rodziny w dalszej kolejności forumowiczów:P W internecie wszystko może wyglądać pięknie na zdjęciach ale życie czasem weryfikuje. Jak już nikt nie był gdzieś gdzie się wybieram to dopiero wtedy przeszukuje portale turystyczne. Chociaż już sporadycznie bo mam sprawdzone obiekty w paru miastach wypoczynkowych które odwiedzam w zależności od pory roku!
    • Gość: fajnepobierowo.pl Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.13, 22:18
      --------------------------Polecamy
      ---------------------------------------www.fajnepobierowo.pl
      --------------------------------------------------------------------Godne Uwagi
    • polityk432 Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe 22.03.13, 12:13
      No wiesz generalnie zależy to od wielu czynników. Pytanie co lubisz robić, czy spędzać czas aktywnie, czy nie, czy jesteś sam, czy z dziećmi itd, jakie dzieci, no i najważniejsze pytanie: Jakim budżetem dysponujesz? :) niestety wszystko kręci się wokoło kasy.

Pozdrawiam
      www.karpacz.net/noclegi/weekend_majowy-907
    • villaverdileba Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe 22.03.13, 14:48
      Po co szukać skoro jest Villa Verdi :) A tak na poważnie, to często szuka się noclegów na portalach światowych, takich jak np. Booking.com czy HRS . Jest tam duży wybór noclegów w danej okolicy.

Jeśli szukasz noclegu blisko morza w Łebie, to mamy coś dla Ciebie! www.villaverdi.pl

Wakacje nad morzem
    • dreamywind Willa Arletta 22.03.13, 23:23
      ja z reguly szukalam na jakichs portalach z ofertami, ale jest tego tak duzo... glownie kierowalam sie placem zabaw, szukalam kwater prywatnych, gdzies w ciszy i spokoju.

W koncu znajoma polecila mi pensjonat spelniajacy powyzsze kryteria: Willa Arletta (okolice wladyslawowa) to bardzo fajne miejsce dla rodzin z dziecmi, super plac zabaw, duze podworko. Kiedy dotarlismy na miejsce dzieci byly zachwycone. Ja tez, szczegolnie czystoscia w pokojach. Tak jak chcialam - cisza, spokoj, ptaszki cwierkaja, piekne zachody slonca, do morza 20 min spacerkiem. Mila atmosfera, goscinni wlasciciele.
      Polecam to miejsce szczegolnie rodzinom z dziecmi, tam jest co robic :)

fantastyczne zdjecia: facebook.com/WillaArletta
    • Gość: Wigwam Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe IP: *.icpnet.pl 23.03.13, 10:08
      Witam serdecznie.
      Tak skromnie, to zapraszam do siebie do agroturystyki Wigwam.
      Mieścimy się w bliskich okolicach Poznania (17km od granic), w malutkiej wsi Jankowo-Młyn wśród otaczającej przyrody Doliny Cybiny z daleka od sąsiedztwa, zgiełku i hałasu codziennych zatłoczonych miast.
      Serdecznie zapraszamy www.wigwam.agro.pl do wypoczynku w okolicach Poznania.
    • domekwrabce Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe 24.03.13, 17:47
      Zapraszamy do pieknej i spokojnej miejscowosci gdzie mozna wynajac nasz domek w Rabce.
      Dom w Rabce, który Państwu oferujemy jest piętrowym, drewnianym domkiem z dużym tarasem oraz przepięknym widokiem na góry.
      Oczywiście na czas pobytu domek w Rabce jest wyłącznie do Państwa dyspozycji.
      Cały dom w Rabce wynajmujemy już od 8 osób z możliwością nawet do 20 osób.
      Dużym atutem jest fakt, iż znajduje się z dala od głównej drogi, a zarazem niedaleko centrum.
      Nasz domek w Rabce posiada na parterze kuchnie ( całkowicie wyposażona zarówno w sprzęty AGD jak i naczynia),jadalnia, świetlica oraz dwa duże pokoje cztero osobowe. Dodatkowo na parterze są 2 łazienki.
      Natomiast na piętrze jest 5 pokoi, od dwu osobowych do cztero osobowych oraz łazienka.
      Dom w Rabce posiada także duży ogrodzony ogród z altanką idealnie nadającą się na grillowanie. Dodatkowo do państwa dyspozycji jest grill, stół do tenisa stołowego oraz parking. Cały obiekt jest ogrodzony i monitorowany.

W pobliżu znajduje się kilka wyciągów narciarski – osobiście polecam Polczakówkę oraz Maciejowa. Ponadto Rabka oferuje liczne atrakcje zarówno dla dzieci jak i osób starszych m.in. lodowisko, Rabkoland, bardzo dużo ścieżek rowerowych oraz pieszych, tężnia, wieża widokowa oraz wiele innych.
      Rabka jest to malownicze i piękne miejsce, idealne dla ludzi którzy szukają relaksu, z dala od zgiełku i szybkiego tępa życia. Nasza miejscowość jest jednocześnie znakomitą „bazą wypadową" do dalszych wycieczek.
      Zapraszamy do zapoznania sie z oferta na naszej stronie.

www.domekwrabce.com.pl
    • czarodziejka20 Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe 17.05.16, 19:35
      Sprawdzone portale:

www.nocowanie.pl
      www.fajnewczasy.pl
      www.ruszajwpolske.pl

A sprawdzone domy letniskowe przez moją rodzinę to:

www.zagrodaczarnia.pl - dom letniskowy w całości do wynajęcia , agroturystyka , leśniczówka

www.domekletniskowy24.pl
    • czarodziejka20 Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe 17.05.16, 19:38
      Sprawdzone portale:

www.nocowanie.pl
      www.fajnewczasy.pl
      www.ruszajwpolske.pl

A sprawdzone domy letniskowe przez moją rodzinę to:

www.zagrodaczarnia.pl/ - dom letniskowy w całości do wynajęcia , agroturystyka , leśniczówka

www.domekletniskowy24.pl/
    • gab.ii Re: Pensjonaty i obiekty noclegowe 24.05.16, 10:20
      Ciszą, zielenią, spokojem, jeziorem, dobrym jedzeniem, rekomendacjami :) www.rozmaitosci.eu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka