Dodaj do ulubionych

Miasto Marzeń???

18.07.05, 15:51
Proszę o refleksje związane z tym programem, jak wam się podobał, czy waszym
zdniem wypromował choć troszkę bieszczady??
Obserwuj wątek
    • zielony_motylek Re: Miasto Marzeń??? 22.07.05, 21:17
      szczerze powiem że slyszałam tylko jak wiele kontrowersji wzbudzil ten program
      niestety nie ogladałam i zbyt wiele nie moge o nim powiedziec
      • e-bieszczady Re: Miasto Marzeń??? 23.07.05, 14:54
        tam wielu bohaterów to znajomi przyjaciele i ludzie z którymi pracowałem, mam
        mieszane uczucia, szczególnie do Krzyska Brossa, znamy się wiele lat i mówiłem
        mu jak odbiera to otoczenie znających go ludzi. Zresztą nie wierzcie w to co
        tam pokazują, miałem okazję towarzyszyć ekipie przy kręceniu klku odcinków i
        śmiech na sali.
        • zielony_motylek Re: Miasto Marzeń??? 23.07.05, 18:26
          to i pewnie znasz mojego kolege z leska :pppp dosc negatywnie wyraza sie o tym
          programie
          • e-bieszczady Re: Miasto Marzeń??? 25.07.05, 10:28
            możliwe, możliwe nie wiem o kogo chodzi ale mozliwe
            • iskierka64 Re: Miasto Marzeń??? 25.07.05, 22:18
              moze zostawie to w tajemnicy ...bo nie wiem po ktorej stronie stoisz
              hieeheiheie:)))co by sie nie narazac:pppp
              • e-bieszczady Re: Miasto Marzeń??? 26.07.05, 11:46
                ja nie stoje po żadnej stronie, mam i negatywne odczucia i pozytywne. Program
                napewno pokazał wielu ciekawych ludzi, miejsc, wypromował Bieszczad. Znam
                osobiście bez mała połowę bohaterów Miasta Marzeń, całą ekipę X Pająka, Wacka
                oni na tym napewno wygrali i cieszy mnie to. Jedyne co mi nie pasi to postać
                Brossa, jak pisaem wcyesniej znamy sie wiele lat, wiele Kryzsytofowi
                pomagalismy, i nie podoba mi sie w jaki sposob pokayuja jego

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka