e-bieszczady 18.07.05, 15:51 Proszę o refleksje związane z tym programem, jak wam się podobał, czy waszym zdniem wypromował choć troszkę bieszczady?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_motylek Re: Miasto Marzeń??? 22.07.05, 21:17 szczerze powiem że slyszałam tylko jak wiele kontrowersji wzbudzil ten program niestety nie ogladałam i zbyt wiele nie moge o nim powiedziec Odpowiedz Link
e-bieszczady Re: Miasto Marzeń??? 23.07.05, 14:54 tam wielu bohaterów to znajomi przyjaciele i ludzie z którymi pracowałem, mam mieszane uczucia, szczególnie do Krzyska Brossa, znamy się wiele lat i mówiłem mu jak odbiera to otoczenie znających go ludzi. Zresztą nie wierzcie w to co tam pokazują, miałem okazję towarzyszyć ekipie przy kręceniu klku odcinków i śmiech na sali. Odpowiedz Link
zielony_motylek Re: Miasto Marzeń??? 23.07.05, 18:26 to i pewnie znasz mojego kolege z leska :pppp dosc negatywnie wyraza sie o tym programie Odpowiedz Link
e-bieszczady Re: Miasto Marzeń??? 25.07.05, 10:28 możliwe, możliwe nie wiem o kogo chodzi ale mozliwe Odpowiedz Link
iskierka64 Re: Miasto Marzeń??? 25.07.05, 22:18 moze zostawie to w tajemnicy ...bo nie wiem po ktorej stronie stoisz hieeheiheie:)))co by sie nie narazac:pppp Odpowiedz Link
e-bieszczady Re: Miasto Marzeń??? 26.07.05, 11:46 ja nie stoje po żadnej stronie, mam i negatywne odczucia i pozytywne. Program napewno pokazał wielu ciekawych ludzi, miejsc, wypromował Bieszczad. Znam osobiście bez mała połowę bohaterów Miasta Marzeń, całą ekipę X Pająka, Wacka oni na tym napewno wygrali i cieszy mnie to. Jedyne co mi nie pasi to postać Brossa, jak pisaem wcyesniej znamy sie wiele lat, wiele Kryzsytofowi pomagalismy, i nie podoba mi sie w jaki sposob pokayuja jego Odpowiedz Link