Dodaj do ulubionych

Ślesin i okolice

IP: 193.151.96.* 11.07.04, 18:47
witam wszystkich. wybieram się na kilka dni do ślesina koło konina. czy ktoś
mógłby udzielić mi informacji, gdzie najlepiej szukać noclegu? co warto
zobaczyć, zwiedzić? będę wdzięczny za każde info.
pozdrawiam wszystkich serdecznie ;)
no i czy czysta woda, tam? ;)))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: asgaard Re: Ślesin i okolice IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.04, 10:31
      W Ślesinie najlepiej mieszkać w ośrodku nad jeziorem - domki i duzy pawilon, nie jest za drogo, blisko miasteczka i w miarę cicho o ile nie natrafi się na gromadę hucznych buhajów z goracymi laskami i umcyumcy w głowie:) Kapać się mozna było w zeszłym roku i pewnie nic się w tej kwestii nie zmieniło. Co do atrakcji w okolicy, to warto zobaczyć Licheń Stary i Nowy, Kruszwica jest też stosunkowo niedaleko no i jesli lubisz wielkie maszyny, to blisko kopalnia, można popatrzeć:) pozdrawiam
    • Gość: konio Re: Ślesin i okolice IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 16.07.04, 20:04
      ja mam bardzo dobre wspomnienia ze ślesina:)
      byliśmy w strasznie obskórnym ośrodku nad jeziorem, ale okolica piękna, jezioro
      czyste...
      a co zwiedzać? można do lichrnia jechać:)
    • Gość: Jacek39 Re: Ślesin i okolice IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.07.04, 21:57
      Koniecznie należy odwiedzić obóz sportów wodnych SKT Płazik. Można popływać na
      nartach wodnych, bananie, tubie, skuterze itp. Gorąco polecam!!!!!
    • Gość: quantas Re: Ślesin i okolice IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 18:57
      Jest miły ośrodek wczasowy o nazwie "Posy Łoks" co oznacza Wielki Bór. Mają
      domki wyremontowane których standart jak na warunki polskich ośrodków
      wypoczynkowych jest bardzo wysoki. W każdym domku łazienka, tv i... rolety
      zawnętrzne na oknach. Ostatnio byłem z 3 lata temu i jeszcze nie wszystkie były
      po remoncie , ale teraz myśle że juz tak.
      • Gość: Dono Re: Ślesin i okolice IP: *.icpnet.pl 22.07.04, 22:21
        Ośrodek Posy Łoks zmieniłnazwę na "Gwarek". Jest to ośrodek Kopalni Węgla
        Brunatnego. Po kapitalnym remoncie. Warunki znakomite.Okolica piękna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka