anetkarobert 19.09.04, 14:01 poradzcie mi gdzie sie wybrac na weekend do 200 km od Wawy w każdym kierunku. Dziecko 5 m-cy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: weekend IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.09.04, 20:27 jak może być troszkę dalej niż 200km ok 300 to polecam pensjonat pod krakowem 20km 5 km od Ojcowa www.halinagzyl.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: weekend IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.09.04, 20:47 POMYLIŁAM SIĘ PODAJĘ WŁASCIWĄ STRONĘ www.halinagzyl.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscc Re: weekend IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.04, 22:25 to jaies subiektywne odczucia. ja od tego roku zajmuje sie agroturystyka i nie jezt to moje glowne zajecie, ale chce zeby inni cieszyli sie wspaniala okolica w jakiej zamieszkalem. narazie goscie , ktorzy u mie goscili byli zadowoleni i raczej zrobie wszystko zeby umilic im czas www.goszen.vip.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscc Re: weekend IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.04, 22:27 sorry pomyl;olemstrony to post do innego tematu . ale zapraszam na strone www.goszen.vip.interia.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś