Gość: Zollerki IP: *.aster.pl 21.02.05, 23:49 Witam! Szukam jakiegos fajnego i czystego apartamnetu do wynajecia w Krakowie w okresie 21-25.03. Nie musi byc w centrum. Czy mozecie mi cos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jjj Re: Apartament w Krakowie na okres Wielkanocny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:19 www.inturs.net/m/index.php?osoby=4&id=320&lang=pl&idw=2&idk=1 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrys2012 Inturs - brudno nie polecam 30.10.13, 15:39 Odradzam, wynajmowałam mieszkanie za pomocą tej firmy w Krakowie i w Poznaniu. W Krakowie było strasznie brudno w apartamencie, który miał być super. Myślałam, że to tylko wpadka i za pośrednictwem tej firmy wynajęliśmy mieszkanie w Poznaniu i to był błąd. W Poznaniu okazało się jak przyjechaliśmy że cały budynek jest w remoncie i od 7 rano do 16 włączone były młoty pneumatyczne oraz skuwano elewację. W mieszkaniu nie sprzątane chyba od roku, brudne podłogi, po interwencji posprzątano kabinę prysznicową i wc ale niedokładnie. Smutne jest to, że oni wiedzieli że będzie z nami dziecko a brud był straszny, tylko z racji braku innego noclegu zostaliśmy w tym miejscu. Korzystaliśmy z ich usług 2 razy i za każdym razem zarówno w Krakowie jak i Poznaniu strasznie brudno, nie rozumiem jak można wynajmować mieszkanie i nawet nie posprzątać. Odradzam, omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Po wszystkim umywają ręce i twerdzą że to właściciel odpowiada za porządek a oni nie ponoszą żadnej odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś