Dodaj do ulubionych

NIE Polecam!2006

07.04.06, 17:10
Sezon jeszcze sie nie zaczął, a juz zdązylam sie naciąć! Właścicielom kwater
przy zatoce w Jastarni chyba za dobrze sie juz powodzi!Klientem sie nie
przejmują!Wystrój pamiętajacy czasy PRL-u, brudno, zimno, prysznic jeden na
kilka osób i jeszcze bez drzwi!
Miałam jechać do Jastarni na weekend w maju, ale juz chyba nie mam ochoty....
Proponuje stworzyc ranking NIE POLECAM!2006
kwatery przy zatoce na początek!
Obserwuj wątek
    • Gość: sylaba Re: NIE Polecam!2006 - Krynica Górska Słotwiny IP: 217.153.206.* 17.05.06, 17:05
      No to ja gorąco NIE POLECAM tej kwatery:"ARKA" Danuta Semla
      ul. Słotwińska 62/1
      33-380 Krynica-Zdrój
      tel. +48 18 471 31 47

Pojechalismy tam w marcu na narty.Kwatera znaleziona przez internet ze strony
      Krynicy. Umówiłam sie z właścicielką na 2 pokoje z łazienkami i za takie
      częściowo zapłaciłam zaliczką.Po przyjeździe okazało sie, że pokoje łazienek
      nie mają, dodatkowo były nieposprzątane po poprzednich mieszkańcach (włosy w
      łazience, ale też na prześcieradle, wnioek - pościel NIE PRANA!!!).Z
      obrzydzeniem przespaliśmy jedną noc a rano znalexliśmy inną kwaterę (ta sama
      cena i super warunki).A, dodam, że jak w nocy zwróciłam uwage właścicielom, że
      nie tak sie umawiałam, a poza tym brudno to usłyszałam, ze jak sie nam nie
      podoba, to mozemy sie wynosić.Jako ze była juz 2 w nocy, zrobiliśmy to
      rano.Rada:OMIJAĆ Z DALEKA!!!!!

• rebella Re: NIE Polecam!2006 17.05.06, 19:19
      Nie polecam hotelu Orzechowski w Hajnówce/k. Białowieży na Podlasiu. Byliśmy
      tam ze znajomymi w ub. roku - było strasznie. Tam jest taka jakby "restauracja"
      czy coś w stylu stołówki - jedzenie jakies odgrzewane, stare, polecili nam
      pierogi - dostalismy spalone... W dodatku bardzo opryskliwa obsługa rodem z PRL
      (taki wąsaty kelner, który był po prostu arogancki i żałosny jakiś taki stary
      sfrustrowany dziad - nie wiem, skąd oni go wzięli tam). Aha, no i na koniec
      były różne perturbacje finansowe. Nie moglismy normalnie zapłacić, bo nam
      podoliczali jakieś wydumane kwoty, a prym wiodła żona właściciela hotelu -
      jakaś taka prymitywna wieśniaczka, niezrównowazona psychicznie chyba. Cos
      strasznego.
      Nie wiem, czy tam mozna znaleźć jakieś inne miejsce do spania. Na pewno jakies
      prywatne kwatery, albo jakiś hotel w samej Białowieży. Sama Białowieża i
      Hajnówka - super. Jak w bajce momentami:) Ale hotel Orzechowski radzę omijać z
      daleka.
    • malin7 Re: NIE Polecam!2006 19.01.07, 18:04
      Zdecydowanie nie polecam -Pensjonat Topór- Murzasichle ul.Budzowa 2
      Ostrzegam przed tym pensjonatem, bo mają dość ciekawą strone i reklamują się wszędzie. Pokoje są bardzo małe, nie ma żadnych półeczek, a szafa maleńka. Górne oświetlenie bardzo słabe, nie było też żadnych lampek, więc jeśli ktoś chciał poczytać to niestety nie mógł. TO jescze byłoby do przeżycia ale stan łazienek już nie. Łazienka była SKANDALICZNA- wiecznie zatykający się i śmierdzący sedes, prysznic bez zasłonki i z rozpadającą sie ścianką, permanentny brak ciepłej wody. Nie było gdzie położyć przyborów toaletowych-żadnych półeczek i krzywa umywalka, z której wszystko zjeżdżało, nie mówiąc o tym, że miejsca było tyle, że z ledwością można było sie obrócić. Jedzenie było oszczędnościowe- na cztery śniadania tylko raz była wędlina; gdy był twarożek to nie było wtedy mleka z płatkami. Głownie podawano stary, zeschły ser żółty i dżem. Jeśli chodzi o obiadokolację to tak chudego rosołu w życiu nie jadłam. Posiłki były ledwo ciepłe. Zdecydowanie odradzam ten pensjonat. Za te pieniądze naprawdę można mieszkaći jeść w lepszych warunkach. P.S. Zadnych atrakcji które reklamują na swojej stronie typu np.stół pinpongowy nie było .
      • yaneczka Re: NIE Polecam!2006 - Poniatówka, Nałęczów. 04.02.07, 13:42
        Kilka miesięcy wcześniej zarezerwowałam tam (telefonicznie) 5 noclegów na długi
        weekend sierpniowy 2006. Zarezerwowałam apartament (pytałam o jego wielkość,
        wygląd, wyposażenie itp.)i podkreśliłam, że przeyjeżdzamy we trójkę: 2 osoby
        dorosłe + dziecko. Zgodnie z prośbą wpłaciłam zaliczkę, ale ponieważ zrobiłam
        to po tygodniu, zadzwoniłam raz jeszcze, żeby potwierdzić rzerwację.

Kiedy pojawiliśmy się 12.08 - pracownica pensjonatu pokazała nam maleńki
        pokoik na poddaszu z dwuosobową sofą, gdzie przy najlepszych chęciach nie było
        szans na zamieszkanie we trójkę. Poprosiłam o rozmowę z właścicielką, ufnie
        usądząc, że zaszła jakaś pomyłka, którą za chwilę wyjaśnimy. Pani właścicielka
        wyparła się tego, że rozmawiałyśmy o apartamencie. Podkreśliła, że apartament
        ma zajęty na 3 tygodnie.
        Co ciekawe, miała już przygotowaną do oddania moją zaliczkę:/.

Tak oto, dzięki cudownej pani właścicielce, zostaliśmy w sobotnie popołudnie
        przed długim weekendem, z małym dzieckiem, bez noclegu:((((

Rozumiem, że trafiła jej się zdecydowanie atrakcyjniejsza rezerwacja na 3
        tygodnie, tylko dlaczego nie miała odwagi, żeby mnie o tym poinformować i dać
        mi szansę na spokojne znalezienie innego lokum???
        • b32 Re: NIE Polecam!2006 - Poniatówka, Nałęczów. 15.02.07, 12:26
          A ja nie polecam kwatery "Bogdanówka" w Karpaczu, a konkretnie oddzielnego
          domku, który można u nich wynajać. Byliśmy tam jesienią 2006 -
          brudno,śmierdząco, niezbyt ciepło, domek wymaga kapitalnego remontu.
          pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka