17.05.06, 13:08
Zapraszam do tej galerii:
radom.fajnafotka.pl/
pod tym wątkiem piszcie co sądzicie o Radomiu=)

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Aldi Re: ~RADOM~ IP: 82.139.40.* 20.05.06, 16:03
      Radom to piekne miasto!
    • Gość: H Re: ~RADOM~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:38
      Pięknym to bym go nie nazwał, ale z pewnoscią jest to miasto bardzo interesujace
      i ze wzgledu na zabytki i historię. A w muzeum duża kolekcja Jacka
      Malczewskiego. Miasto o niesłusznie złej opinii i niesłusznie zapominane na
      turystycznej mapie Polski.
    • Gość: Radomianin RADOM - cudne miasto! IP: 82.139.40.* 27.05.06, 09:08
      Uważam że Radom to najładniejsze miasto między wawą a krakowem!
      radom.fajnafotka.pl/
      • Gość: Tez z Radomia Re: RADOM - cudne miasto! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.05.06, 22:00
        Muszę Cię poprawić. Radom to najfajniejsze miasto między Białobrzegami i Szydłowcem
        • Gość: Cynik Re: RADOM - cudne miasto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 01:56
          To troche tak, jakbyś powiedział, że Rradom to najfajniejsze miasto w Radomiu :)
          • Gość: Radomianin Re: RADOM - cudne miasto! IP: 82.139.40.* 03.06.06, 22:51
            no chyba niepowiesz mi ze kielce sa ładniejsze!
            • Gość: Cynik Re: RADOM - cudne miasto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:46
              Pewnie byś się na mnie obraził :D. Okiem człowieka tak samo niezwiązanego ani z
              jednym, ani z drugim z tych miast, stwierdzam, że są porównywalne pod bardzo
              wieloma względami. Kielce są ladniej położone, Radom bardziej wielkomiejski. W
              Radomiu jest więcej ciekawych zabytków, ale w Kielcach te, które są, są znacznie
              ciekawsze od radomskich - itd. Mam sporo znajomych i z Radomia i z Kielc i
              powiem szczerze, że są do siebie bardzo podobni pod względem charakterów i
              mentalnosci. Śmieszą mnie kłótnie między wami :D
    • kodii1 Re: ~RADOM~ 04.06.06, 10:29
      ja tam wolę JEDLIŃSK
      • klopater Re: ~RADOM~ 09.06.06, 16:38
        ah jakie ten nasz Radom jest cudny :]
    • klopater Re: ~RADOM~ 11.06.06, 18:19
      ja do tego mjesca mam wielki sentyment i jestem dumny ze mieszkam w R-miu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka