plusssz 17.05.06, 13:08 Zapraszam do tej galerii: radom.fajnafotka.pl/ pod tym wątkiem piszcie co sądzicie o Radomiu=) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H Re: ~RADOM~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:38 Pięknym to bym go nie nazwał, ale z pewnoscią jest to miasto bardzo interesujace i ze wzgledu na zabytki i historię. A w muzeum duża kolekcja Jacka Malczewskiego. Miasto o niesłusznie złej opinii i niesłusznie zapominane na turystycznej mapie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomianin RADOM - cudne miasto! IP: 82.139.40.* 27.05.06, 09:08 Uważam że Radom to najładniejsze miasto między wawą a krakowem! radom.fajnafotka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tez z Radomia Re: RADOM - cudne miasto! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.05.06, 22:00 Muszę Cię poprawić. Radom to najfajniejsze miasto między Białobrzegami i Szydłowcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynik Re: RADOM - cudne miasto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 01:56 To troche tak, jakbyś powiedział, że Rradom to najfajniejsze miasto w Radomiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomianin Re: RADOM - cudne miasto! IP: 82.139.40.* 03.06.06, 22:51 no chyba niepowiesz mi ze kielce sa ładniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynik Re: RADOM - cudne miasto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:46 Pewnie byś się na mnie obraził :D. Okiem człowieka tak samo niezwiązanego ani z jednym, ani z drugim z tych miast, stwierdzam, że są porównywalne pod bardzo wieloma względami. Kielce są ladniej położone, Radom bardziej wielkomiejski. W Radomiu jest więcej ciekawych zabytków, ale w Kielcach te, które są, są znacznie ciekawsze od radomskich - itd. Mam sporo znajomych i z Radomia i z Kielc i powiem szczerze, że są do siebie bardzo podobni pod względem charakterów i mentalnosci. Śmieszą mnie kłótnie między wami :D Odpowiedz Link Zgłoś
klopater Re: ~RADOM~ 11.06.06, 18:19 ja do tego mjesca mam wielki sentyment i jestem dumny ze mieszkam w R-miu! Odpowiedz Link Zgłoś