szpak_zam 29.03.07, 09:52 Witam, jestem ciekawy Waszej opinii o tej krainie. Mieszkam niedaleko Roztocza i wiem jak piękne to miejsce jest - ale co Wam się tam najbardziej/najmniej podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doramil Re: Roztocze 29.03.07, 19:34 Właśnie wybrałam Roztocze na miejsce wypoczynku mojego dziecka .Jest to miejscowość Susiec.Bardzo mi się podoba ten region chociaż nigdy tam nie byłam ale myślę że w tym roku zobaczę krajobrazy roztoczańskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geo do szpak-zam IP: *.chello.pl 30.03.07, 09:07 Moi drodzy, po co po raz kolejny zakładać wątek na ten sam temat???? Troszeczkę poszperać na tym forum (jest też wyszukiwarka tematów) i poczytać wątki już istniejące, w których naprawdę jest mnóstwo informacji. Sorry, że zwracam uwgę, ale irytujące jest odpowiadanie po raz kolejny na ten sam temat. A swoją drogą Roztocze jest piękne. Sam pisałem m.in. o Suścu, Krasnobrodzie, Osadzie Guciów, Zwierzyńcu i Zamościu. Pozdrwiam Geo Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Sezon na Roztoczu już się zaczyna. Są wolne... 14.04.07, 08:32 ....j e s z c z e kwatery na weekend majowy.na Roztoczu jest najlepsze nasłonecznienie. Odpowiedz Link Zgłoś
osiemnastkaa Re: Sezon na Roztoczu już się zaczyna. Są wolne.. 14.04.07, 20:54 Kiedy byłam tam pierwszy raz, to wydawało mi się ,że będę szybko z tamtąd wracać....bo nie ma tam moich ukochanych gór. Ale później złościłam się na samą siebie, zatkała mnie dosłownie gościnność i radość, wesołość miejscowych,pozytywne nastawienie do życia.! Okazało się też, że są tam klimaty górskie,wodospad Jeleń,kamieniołomy, głazy,pagórkowaty teren,nawet siedząc w aucie momentami czułam się jak na pogórzu-aż mi było wstyd. Jak nie macie pomysłu na weekend czy wakacje, jedźcie,"zarazicie" się napewno,pozytywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Germana do osiemnastki!!!!! IP: *.chello.pl 14.04.07, 21:12 Kochana nie potraktuj tego złośliwie, ale jako nieco starsza mam obowiązek zwrócić Ci uwagę: nie pisze się z tamtąd tylko STAMTĄD, nie pisze się napewno tylko NA PEWNO!!!!! Podróżując po Polsce trzeba o tym wiedzieć. Pozdrawiam Germana Odpowiedz Link Zgłoś
osiemnastkaa Re: do osiemnastki!!!!! 14.04.07, 23:25 O.k. Tu masz rację ,przyznaję,przepraszam,wychodzi tu mój pośpiech przy pisaniu i brak zwyczaju zaglądania do słownika w razie wątpliwości.Aczkolwiek mogę wątpić ciut w "nieco starszą koleżankę" ,bo cyfra 18 to tylko mój nick :) Możliwe ,że mamy zbliżony wiek :). Odpowiedz Link Zgłoś
misia.m Re: Roztocze 14.04.07, 21:08 Spokój, lasy,woda,atmosfera,przyjemnie się tam wraca raz na jakiś czas. Przez kilkanaście lat zwiedzałam ciągle nowe rejony Polski i nie wracałam nigdy w ten sam rejon. Roztocze zapoczątkowało nową zmianę,wracałam do Borowiny koło Józefowa trzykrotnie ,co dla mnie jest rekorden godnym księgi Guinnessa. Ta kraina jest niezwykła,- dla niektórych może być co prawda nudna,brak dyskotek, wielkich spędów,Krupówek,molo ;) ale Ci chyba są jej po prostu "niegodni". Aby coś móc krytykować ,najpierw trzeba to poznać.Potem róbcie co chcecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś