Gość: Gość Re: Gdzie na weekend? IP: *.rydy.eu 04.08.14, 12:13 Poczytaj fajne rozważania na Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rupert Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.14, 13:28 Witam na weekend parę propozycji: zachodniopomorskie pomorskie warmińsko-mazurskie lubuskie wielkopolskie Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkt Re: Gdzie na weekend? 27.08.14, 14:58 Bardzo ciekawa propozycja na ostatni weekend wakacji - dla lubiących aktywność: wspinaczka w Jurze Krakowsko-Częstochowskiej dla początkujących! pl.abpoland.com/wycieczki/jura-krakowsko-czestochowska-weekend-ze-wspinaczka-wrzesien-2014/ Wyjazd w piątek wieczorem, powrót w niedzielę wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
jolaniebieska Re: Gdzie na weekend? 28.08.14, 15:31 W Dobczycach pod Krakowem jest bardzo fajny klimatyczny hotel, wysoki standard, jest oferta z rabatem na gruperze. Dodatkowo miejscowość bardzo ładna, nad zalewem, tamą, rzeką. Super np. na rower, spacery. _ _ TanieDruki mają ofertę kalendarzy trójdzielnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jala Re: Gdzie na weekend? IP: *.icpnet.pl 31.08.14, 18:36 Polecam Wargowo niedaleko Poznania, Gościniec Gryszczeniówka :) piękne miejsce, super jedzenie :) sam często tam wracam! Odpowiedz Link Zgłoś
bajanek0 Re: Gdzie na weekend? 01.09.14, 15:43 ja polecam góry swiętokrzyskie - każda miejscowość jest piękna - ja byłem i nawet nie kosztowoało mnie to dużo - dojazd na stopa z yanosik autostop potem nocleg w hosteliku, jedzenie tanie jak barszcz jaą a widoki - palce lizac tak btw knajpki pysznie serwuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elenka 87 Re: Gdzie na weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.14, 11:40 Ja z moim Mężulkiem spędziłam ostatnio fajny dzień w Inwałdzie(obok papieskich wadowic) Są tam chyba 4 parki rozrywki. W Dinolandii szaleliśmy na parku linowym i w kulach wodnych-już dawno się tak nie uśmiałam:) potem miniatury a na zakończenie zaciszne mini zoo i spacer wśród zwierząt. Dzień zakończyliśmy uroczym noclegiem w pensjonacie GREK ZORBA-jest tani, czysty a przede wszystkim w zacisznym miejscu. Mi właśnie tego barkowało. Bylo fajniasto. a co najważaniejsze nie wydaliśmy duzo kasy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroczka Re: Gdzie na weekend? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.14, 14:52 Nad morzem to mogę polecić Dźwirzyno i hotel Senator. Bardzo fajna okolica, prywatna plaża, leżaczki, bar nad morzem, bardzo fajnie zoragniowane. Dodatkowo SPA w hotelu, więc jak pogody nie było to można było się w saunie wygrzać. Piękna okolica www.hotelsenator.pl/galeria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka Re: Gdzie na weekend? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.14, 12:38 Hotel Holland House to najlepsza miejscówka w Gdańsku. Blisko targu, blisko wszędzie, można pozwiedzać. Kluby też można pozwiedzać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michass1983 Re: Gdzie na weekend? 10.09.14, 14:32 ja lubie Małopolskę i np Beskid Niski. jest tanio i mało turystycznie, i czasem można znaleźć po drodze jakąś fajną miejscówkę na nocleg. na przykład taką jak tutaj: www.facebook.com/olpinymodrzewie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażynka Gdzie na weekend? IP: *.icpnet.pl 10.12.14, 09:04 Dwa tygodnie temu byłam z mężem nad Jeziorem Ślesińskim w ośrodku Verano i było bardzo miło. Fajne miejsce jeśli ktoś szuka ciszy i spokoju. Jest gdzie spacerować, jeździć na rowerze czy biegać, a wieczorem zjeść coś dobrego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Gdzie na weekend? IP: *.icpnet.pl 15.12.14, 14:12 W zeszłym roku byłam z mężem na małym wyjeździe w nad Jeziorem Ślesińskim i było super. Bardzo fajne miejsce na odpoczynek. Nocowaliśmy w ośrodku wypoczynkowym Verano, który zresztą również bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lennna Re: Gdzie na weekend? IP: *.icpnet.pl 17.12.14, 13:49 Byłam w wakacje nad Jeziorem Ślesińskim i bardzo mi się podobało. Nocowaliśmy w ośrodku Verano, który zresztą też polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
tommyluk Re: Gdzie na weekend? 23.12.14, 15:54 Ja się świetnie regeneruję w Ustroniu, polecam to miejsce (www.sielanka.ustron.pl/), świetna kuchnia, bardzo dobry standard, ogród, bliskość przyrody... ach, już tęsknię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Gdzie na weekend? IP: 213.241.122.* 10.12.14, 21:12 polecam: www.izerskipotok.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klopsiczka Re: Gdzie na weekend? 22.12.14, 22:05 A może hotel w Białobrzegach?? Cisza, spokój, z dala od miasta. Konie - zimą kuligi, latem wschody słońca w siodle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sondera Re: Gdzie na weekend? IP: *.play-internet.pl 31.12.14, 09:06 Warto jest pojechać nad morze. 2-3 dni w Gdańsku albo w Sopocie. Bardzo wiele atrakcji, co ważne wakacje tam można spędzić w zasadzie o każdej porze roku. Na stronie: morskakuchnia.pl/ możecie sobie poczytać o wszystkich kulinarnych miejscach, do których warto jest zajrzeć. Szczególnie polecam winiarnie w Gdyni. Jest ich sporo i oferują bardzo dobre ceny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka20 Re: Gdzie na weekend? 16.01.15, 08:58 Idealne miejsca na weekend: www.zagrodaczarnia.pl/ www.domekletniskowy24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
um_wejherowo Re: Gdzie na weekend? 27.03.15, 12:46 Jest coraz cieplej, więc może wycieczka rowerowa po Kaszubach? W okolicy Wejherowa znajduje się ciekawa trasa rowerowa: turystyka.wejherowo.pl/s/29-trasy-rowerowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani Re: Gdzie na weekend? IP: *.4.ktmtelekom.pl 29.04.15, 13:55 A ja byłam ostatnio w Bukowinie Tatrzańskiej, polecam gorąco Pokoje gościnne Rozetka. To jest góralski dom, bardzo ładnie wykończony -mają bardzo przystepne ceny, super lokalizacje i widoki na całe Tatry:):) Strona to www.rozetka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka47 Re: Gdzie na weekend? 22.05.15, 10:58 Bardzo romantycznym miejscem jest jakieś zacisze, tam gdzie las i woda. Myslę,że to miejsce Wam by się spodobało jachranka.pl/ . Wygląda rewelacyjnie :) Ja pewnie wybiorę się na odpoczynek weekendowy bo to blisko Zalewu Zegrzyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auterka Re: Gdzie na weekend? IP: *.dynamic.mm.pl 27.05.15, 12:54 My ostatnio mieliśmy przyjemność ze znajomymi odwiedzić Kraków i bardzo nam się podobał.Dawno już nie byłam w tym mieście . Może ostatnio raz w czasie pielgrzymki do Częstochowy. Bardzo mi się tam podobało. Byliśmy 4 dni a i tak było to za mało aby zobaczyć wszystko co chcieliśmy. Na miejscu dodam, że warto jest wypożyczyć sobie samochód . Avis na przykład ma bardzo dobre ceny - za kilkadziesiąt zł dziennie ma się nowe fajne autko. Dzięki temu mozna objeździć nie tylko samo miasto ale również okolice. Wybrać sie na przykład do Wadowic czy do Wieliczki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelcity Re: Gdzie na weekend? IP: *.play-internet.pl 07.06.15, 10:57 nieważne gdzie, ważne z kim. Tak przynajmniej ja myślę, a dla mnie bardzo fajnym i magicznym miejscem, gdzie się można wybrać we dwoje jest Kraków. Jak się tam ktoś będzie wybierać polecam się zatrzymać w Hotelu Best Western Old Town, super hotel i wszędzie jest blisko, jakbyście mieli ochotę na spacer do rynku, czy na Kazimierz. Odpowiedz Link Zgłoś
redswolf Re: Gdzie na weekend? 15.06.15, 15:52 na weekend bhig.pl/business/235841/pensjonat-toporow/ jeśli chodzi o góry a morze?Trójmiasto zależy gdzie masz bliżej.To moje typy. Odpowiedz Link Zgłoś
grafitowypan Re: Gdzie na weekend? 23.06.15, 10:40 Proponuje fajna wyprawe:) To romantyczny weekend w Pradze. Czeska stolica ma naprawde romantyczne i niezwykle miejsca:) A po drodze jak ktos lubi wodne atrakcje to w Bardo Śląskim jest fajny splyw pontonowy. Profeska ! www.ski-raft.pl/ MOzna tam tez sie przespac w swietnych warunkach bo jest i dobry hotel:) Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
bato-nik Re: Gdzie na weekend? 12.07.15, 15:31 BYłam tam :)))))))))))))) Spływ jest bajeczny ! Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
michas892 Re: Gdzie na weekend? 13.07.15, 10:34 Czytałem o tym spływie m.in. tutaj i w ten weekend byłem z laską. Było super. Bardo ma piekne widoki. Ekipa ze Ski-raft zawodowa! Odpowiedz Link Zgłoś
grafitowypan Re: Gdzie na weekend? 13.08.15, 16:30 Byłem !!! Świetnie zorganizowany spływ. Odwiedziłem też kosciol w Bardo i jestesmy z zona zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
bato-nik Re: Gdzie na weekend? 16.08.15, 07:40 A ja pojade na splyw jeszcze raz a potem zwiedzimy Bardo i Klodzko bo warto podobno. Na splyw bierzemy nowa cyfrowke to porobimy filmiki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
andersen74 Re: Gdzie na weekend? 16.08.15, 08:10 bato-nik napisał(a): > A ja pojade na splyw jeszcze raz a potem zwiedzimy Bardo i Klodzko bo warto pod > obno. Na splyw bierzemy nowa cyfrowke to porobimy filmiki:)) Na podstawie tego co tu czytalem wybraliśmy sie do Bardo w piateczek i faktycznie splyw jest suuper a obsluga z Ski-raftu bardzo profesjonalna. Polecam na weekend bardo, splyw i zwiedzanie miasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
52malinka Re: Gdzie na weekend? 17.07.15, 11:36 Też byłam z mężem w Bardo na spływie. Jest faktycznie ślicznie i bezpiecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfresco Re: Gdzie na weekend? IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.15, 20:24 Zapraszamy do Krakowa, apartamenty w samym centrum, dla dwojga, dla rodziny, dla znajomych !!! www.facebook.com/pages/Hostel-al-Fresco/756605007708813?ref=aymt_homepage_panel Odpowiedz Link Zgłoś
fromviewof Re: Gdzie na weekend? 30.06.15, 09:40 Mi w tym roku majówka nie wypaliła a lubię weekendowe wypady za miasto. Spędzenie choćby jednego dnia gdzieś dalej poza domem zawsze nastraja pozytywnie i ładuje baterie. 3 maja wykorzystała odpowiednio i polecam miejsce to wszystkim...świetną alternatywą na zabranie dzieci w przeszłość fromviewof.com/niby-daleko-a-jednak-tak-blisko/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia romantycznie IP: *.satfilm.net.pl 30.06.15, 23:03 Ja polecam małe urokliwe miasteczka np. Włocławek, Gniezno, Sandomierz Odpowiedz Link Zgłoś
asjj77 Re: Gdzie na weekend? 01.07.15, 17:07 Bieszczady zacisze cudnie w lesie samotny domek, jeśli ktoś potrzebuje odetchnąć od hałasu zgiełku i trochę zwolnic to tylko tam , cudna samotnia a do cywilizacji krok :D naprawdę polecam plus.google.com/b/117765416373114639364/117765416373114639364/posts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosek Re: Gdzie na weekend? IP: 82.221.102.* 20.07.15, 09:42 A co powiesz na wynajęcie romantycznego apartamentu w Krakowie www.bookapart.com/pl/apartamenty-krakow ? Kraków bardzo dobrze się sprawdza na weekendowe wypady :) Odpowiedz Link Zgłoś
baska2541 Re: Gdzie na weekend? 26.02.16, 10:30 Na weekend to jak najbardziej polecam wybrać się na Kaszuby, na przykład do Ostrzyc cwsostrzyce.com/centrum-wypoczynkowo-szkoleniowe-na-kaszubach.html . Często tam bywam , bo stamtąd właśnie pochodzę. Lubię tak od czasu do czasu odpocząć od zgiełku miasta, mieć w okół siebie nature, jeziora, lasy, pola. Idealne miejsce na długie spacery czy wycieczki rowerowe. Odpowiedz Link Zgłoś
alass91 Re: Gdzie na weekend? 19.04.16, 21:41 Ja bardzo miło wspominam weekend w Łebie. Było cudownie, pod każdym względem, piękna okolica, mnóstwo atrakcji, blisko morze, plaża. Pokoje też ładne, miła obsługa a to wszystko w Ośrodku wczasowym Chomiczówka - wakacyjnaleba.pl/noclegi/62,2560,chomiczowka-rodzinny-kompleks-wypoczynkowy Polecam się wybrać do tego miejsca, naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś