Gość: Gość portalu: TT IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 08:41 przyszedl do mnie sms ze wygralem jakas wycieczke organizowana przez jakies ITM , co to za sciema ? gdzie tu jest haczyk ? ktos cos wie o tej firmie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: ITM - gdzie tu jest haczyk IP: 62.233.197.* 12.08.03, 12:26 czesc moi rodzice tez dostali sms z informacja o wygranej. jest to wycieeczka w wybrane miejsce nie wiem dokladnie jak nazywa sie to biuro ale miesci sie na pradze w Warszawie chodzilo o to ze ich numer telefonu zostal wylosowany jesli tak daj znac a powiem Ci cos blizej o kosztach jakie musisz poniesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: ITM - gdzie tu jest haczyk IP: 212.189.1.* 14.08.03, 16:54 Jesli prosza Cie o oddzwonienie na ten numer to raczej nie uzywaj do tego swojej komorki. Pod numerem, ktory Ci przeslali napewno nikt sie nie odezwie natomiast sprytnie "przejma" Twoj numerek. Jesli jeszcze spytaj sie o PIN do Twojego telefonu to Cie maja... Rachunek za Twoj "handy" moze byc z lekka zaskakujacy. T, Odpowiedz Link Zgłoś
anka88 Re: ITM to poprostu oszusci 20.01.04, 13:21 zapraszaja Cie pod pretekstem wygranej na spotkanie reklamowe przedstawiaja Ci tam oferte zakupu czesci marnego hotelu najpierw mowia o niskich kosztach pokazuja kolorowy film a potem nagle - po 4 godzinach nacisku bys nabyl u nich te cesc hotelu okazuje sie ze wszystko bedzie Cie kosztowac ok 30 000 Wycieczka ktora wygrales tez nie jest za darmo aby na nia pojechac musisz zaplacic "koszty manipu;lacyjne" w wysokosci ok 500 zl a potem na wlasny koszt dojechac do hotelu, na wlasny koszt zalatwic wyzywienie i jeszcze musisz brac udzial w jakis prezentacjach w czasie trwania wygranej! poprostui zmarnowany czas i ryzyko ze dasz sie oszukac! Oszusci ci maja swoja siedzibe w Wawie przy Gwiazdzistej Nie ma ich w spisie biur turystycznych gov naszego ministerstwa To jakis przekret okropny ratuj sie kto moze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: ITM to poprostu oszusci IP: *.4kroki.pl 23.01.04, 20:08 KURDE... ale oszusci zadzwonili - wygrana za darmo napewno - 2 godzinki na prezentacje i nagroda jak debil siedzialem 4 godziny i sluchalem tego pitolenia a potem na koniec poinformowali ze to kosztuje jakies 30 000 wygrana to tez oszustwo - trzeba za nia zaplacic LUDZIE STRZEZCIE SIE International Travel Marketing z ul. Gwiazdzistej w Warszawie to oszusci - tandetni oszusci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: ITM to poprostu oszusci IP: *.4kroki.pl 24.01.04, 20:13 oszusci - uwazajci - to co napisala a to prawda nie dajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Bez przesady-bardzo fajne biuro! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.04, 18:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Mann DOBRA FIRMA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:51 która istnieje już od ponad pięciu lat i ma setki zadowolonych klientów.Biura Podróży specjalnie robią nagonke na takie firmy, bo dają pobyty w luksusoych hotelach za darmo, a na tym Biura podróży zarabiają grube piniądze.Nawet prezes PIT-u wypowiedział się w ostaniej "POLITYCE", że takie firmy są przyszłością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: DOBRA FIRMA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:54 Czytałem ten artykuł-bardzo pozytywny. Masz rację!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjo Re: nie-DOBRA FIRMA!!! IP: 212.160.172.* 05.10.04, 15:58 to dlaczego działa w taki 'nienormalny sposób'? skoro mają takie atrakcyjne oferty to ludzie powinni do nich walic drzwiami i oknami a nie uciekac ze spotkan trwajacych 4 godziny... Pomimo selekcji, ankiet itp chyba nie trafiają do wlasciwego targetu. Wybrali mnie na podst. ankiety (w czasie ostatnich targow turystycznych w w-wie), zadzwonili - ale na spotkanie i tak nie pojde bo niby po co ? zeby wydac 28 tys. ? Smieszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: ITM to poprostu oszusci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.04, 17:57 Po co tam chodziałaś?Może po lap-topa?Sama jesteś oszustem! Odpowiedz Link Zgłoś
adamo267 Re: ITM to poprostu oszusci 14.02.04, 18:02 To po co tam chodziłaś-może po lap-topa?Sama jesteś oszustką... Odpowiedz Link Zgłoś
adamo267 ITM-BARDZO DOBRA FIRMA 14.02.04, 18:09 Byłem na prezentacji i wygrałem lap-topa!Wszyscy mi zazdrościli,potem krzyczeli,że to oszustwo bo oni wygrali mikrofalówke i suszarke do włosów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia Re: ITM-BARDZO DOBRA FIRMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 20:43 Zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: ITM-BARDZO DOBRA FIRMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 20:44 Tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: ITM-BARDZO DOBRA FIRMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 20:45 Byłam z nimi na Dominikanie - SUPER!!! POLECAM WSZYSTKIM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Byłem z nimi na Tajlandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:52 Było super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong No dobra, 03.09.04, 00:13 to ilu pracowników ITM walnęło tu piękne laurki? Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: No dobra, 03.09.04, 18:11 No właśnie. Pewnie musieli zostać "po godzinach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re:A Integra ? IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.04, 21:38 A moja siostra otrzymala pismo ze wygrala 5-cio dniowa wycieczke do krajow Beneluxu.Oczywiscie Nr tel. zaczynajacy sie na 0701... zeby uzgodnic szczegoly, byl maly quiz potem luzna rozmowa,gratulacje pytania o dane osobowe itd. trwalo to z 20 minut.Program i reszta zostanie przeslane poczta. Co o tym sadzicie? Szkoda mi siostry, nie przelewa jej sie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: No dobra, IP: 80.51.241.* 16.10.04, 22:43 Nawet po godzinach nie musieli zostawać - pracują do 21 Odpowiedz Link Zgłoś