Gość: MISIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 21:29 Znacie może takie miejsca ,gdzie gospodarze mają własny basen letni w ogrodzie , a cena za nocleg nie przekracza 30 zł od osoby? Czekam na podpowiedzi . misia@street.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia.maks Re: Kwatera z basenem 12.09.03, 17:22 Misiu-znam z moich ostatnich poszukiwan.Napisalam na priva!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: Kwatera z basenem 15.09.03, 14:12 sonia.maks napisała: > Misiu-znam z moich ostatnich poszukiwan.Napisalam na priva!!! Mnie też interesują takie kwatery, czy mogłabyś podać namiary? może być na priva. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.maks Re: Kwatera z basenem 17.09.03, 21:48 Perzanowo-za przew.Pascala-bylam, POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia71 Re: Kwatera z basenem IP: *.acn.pl 20.09.03, 11:36 Ja też byłam w Perzanowie. Bardzo dobrze nam było (mamy dwoje dzieci), basen, pyszne jedzenie, las blisko...I blisko z Wawy. www.kluczek.republika.pl Pozadrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś