marysia1415 21.09.10, 11:14 Czy znacie biuro Alltravel.pl? To jest chyba nowe biuro, mają fajna stronkę, ale nie wiem czy warto im zaufać i powierzyć kasę...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolka-03 Re: ALLTRAVEL.PL 22.09.10, 12:01 Tak znam to biuro. Uważam że biuro jest godne polecenia. Wykupowałam w tym biurze już kilka wycieczek, za każdym razem otrzymałam bardzo fajne propozycje, kierunki, hotele dla każdego na każdą kieszeń. TAK WIĘC BEZ OBAWY NAPRAWDĘ POLECAM!!!!! Odpowiedz Link
patrycja51015 Re: ALLTRAVEL.PL 29.09.10, 20:08 mój brat z żoną wykupili wycieczkę w tym biurze, niestety pani sprzedająca oszukała ich co do pokoju. Obiecywała, że będzie dla nowożeńców a na miejscu dostali dwa łóżka bez możliwości zamiany bo rezydent powiedział, że innych już nie ma i żeby sobie zsunęli łóżka. po powrocie złożyli reklamację, ale została nieuznana. Chociaż wyraźnie zaznaczali, że jest to ich podróż poślubna. Wszyscy znajomi zostali już poinformowani o jakości świadczonych usług przez to biuro w naszym mieście i raczej nie polecimy na wycieczkę od nich. Odpowiedz Link
tanie-latanie.net Re: ALLTRAVEL.PL 28.01.12, 13:32 Cóż, akurat tutaj w 100% rozumiem niezadowolenie i uzasadnione pretensje, bo owszem, tak jak ktoś tu napisał, można sobie połączyć łóżka i oczywiści korona z głowy nikomu z tego powodu nie spada, ale kto spał w ten sposób to wie jak to wygląda. Mnie te łóżka się rozsuwały, pomimo ustawienia po obu ich stronach nocnych szafek:) przez co ogólnie spanie było niewygodne. W przypadku tygodniowego wypadu typy CITI BREAK było to do przyjęcia (zważywszy na niska cenę za pokój;), ale od podróży poślubnej chyba oczekujemy czegoś więcej.... Odpowiedz Link
agnieszka_45 Re: ALLTRAVEL.PL 01.10.10, 13:58 Witam wszystkich!!!!!! ALLTRAVEL to biuro godne polecenia uwierzcie mi. Odkąd latamy z mężem na wypoczynki zagraniczne to zawsze wybieramy to biuro. Obsługa jest miła sympatyczna i zawsze pomocna w każdej sytuacji i chwili. Ludzie to że 2 łóżka były w pokoju to nie wielki problem można zawsze je zsunąć lub spać na jednym a wiemy że im bliżej siebie tym milej. Naprawdę polecam to biuro wszystkim moim znajomym i nie zanajomym mi osobom.:))) POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKIE PANIE Z BIURA Odpowiedz Link
moona1981 Re: ALLTRAVEL.PL 12.10.10, 22:33 Alltravel.pl - to naprawdę najlepsze biuro w mieście. Może nie wszyscy to wiedzą ale jeżeli jeszcze nie wiedzą to niech wybiorą się do tego biura. Po jednej wizycie już niczego więcej nie szukajcie !!! Mowię tak do latam dość często, zwiedziłam naprawdę wiele ciekawych miejsc i kupywałam wycieczki w nie ednym biurze i w Siedlcach i w Polsce. Nigdzie ale to naprawdę nigdzie nie zostałam tak fachowo potraktowana. Odpowiedz Link
szymonekjan Re: ALLTRAVEL.PL 26.01.12, 16:09 No ja nie podzielam opinii co niektórych. obsługa normalna a nawet jedna znajoma z która rozmawiałam, mówiła,że nie są uprzejme jak spojrzała na ciebie to " po co tu przyszłaś''. Nie zrobiły na mnie wrażenia. Odpowiedz Link
pinguu Re: ALLTRAVEL.PL 24.08.12, 14:49 Ja właśnie wróciłam z wycieczki ze tego biura. Byłam z mężem w Turcji - Alanya w hotelu Lonicera World 4*. Polecam wszystkim bo standard świadczonych usług to dobre 5*. Dziękuję bardzo za udany wypoczynek biurze alltravel !! Odpowiedz Link
xyzslanka Re: ALLTRAVEL.PL 28.05.12, 11:03 hej ja latam z nimi od 5 lat. Fajna obsługa. Nie mam zastrzeżeń:) Odpowiedz Link