Dodaj do ulubionych

LAUDĄ do Sydney

IP: 195.117.149.* 27.02.04, 16:37
Czy leciał ktoś ,interesują mnie wszelkie info,z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • larson Re: LAUDĄ do Sydney 04.03.04, 08:40
      Ja lecialem. Co cie interesuje oprocz tego co jest na www.laudaair.com lub
      www.aua.com?
      • Gość: kasza Re: LAUDĄ do Sydney IP: 195.117.149.* 04.03.04, 14:21
        wszystko,co dają jeść ,co ile są posiłki,no i ogólnie czy bardzo męcząca jest
        taka podróż longiem i czy byłeś zadowolony z obsługi
        • Gość: ewa Re: LAUDĄ do Sydney IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 04.03.04, 15:46
          Lauda to okropna linia lotnicza; beda cie zameczali okropnymi, ciezkimi
          austriackimi potrawami, ktore wmuszaja na sile, budzac spiacego pasazera.
          Przed nosem bedzisz miala ekran telewizyjny i jak go zgasisz, to ekran sasiada
          utrudni ci spanie; pod koniec podrozy okropnie smierdzi w samolocie, w
          toaletach brudno i brak papieru, ktory rozsypany jest na podlodze; Podroz Lauda
          do Australii wspominam jako koszmar w porownaniu z Cathy Pacific Line; Bylo
          caly czas czysto i pachnaco , znacznie wiecej miejsca, dziewczyny usmiechniete
          i nie natretne, dania przepyszne i do wyboru.
          • trilo Re: LAUDĄ do Sydney 04.03.04, 23:30
            Ile razy lecialas Lauda do Sydney? Zeby opinia miala rece i nogi powinno to byc
            co najmniej kilka lotow. Ja lecialem kilka razy Lauda do Bangkoku i 4 razy bylo
            Ok, a raz kiepsko. Co do Cathay Pacicfic to absolutna zgoda. Dla mnie Cathay,
            Singapore Airlines i Thay Airways, Quantas to pierwsza liga lotnicza (lecialem
            ok. 40 liniami, wiec mam calkiem przyzwoity material do porownan). Pytanie co
            dawali jesc, ktore zadal potencjalny klient Laudy mam nadzieje, ze bylo zartem.
            No , chyba, ze lecisz zeby sie najesc to sorry.
    • Gość: magda Re: LAUDĄ do Sydney IP: 217.153.85.* 05.03.04, 09:04
      Lauda lecia do sydney z wiednia z miedzyladowaniem w kuala lumpur. lecialam
      nimi tylko do kuala lumpur. to bylo 11 godzin. do sydney kolejne 8 czy 9
      godzin. da sie wykupic bilet z mozliwoscia kilkudniowego pobytu w malezji.
      jedzenie srednie.
      magda

www.podrozowanie.republika.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka