Dodaj do ulubionych

Łooo matko, jeszcze cały tydzien do testu.

13.06.05, 13:58
To jest najgorszy okres. Juz po owu, nie mozna nic zrobic, tylko czekac. I
zawsze wtedy zaczynam troche głupiec smile Dobrze ze mam cykle 24dniowe bo bym
normalnie zgooopiała smile
Obserwuj wątek
    • portalegre Re: Łooo matko, jeszcze cały tydzien do testu. 13.06.05, 14:05
      Najlepiej znalezc sobie absorbujace zajecie: zaczac czytac wciagajaca ksiazke,
      zorganizowac przyjecie dla znajomych, zalatwic sprawe urzedowa, wziac w pracy
      dodatkowy projekt (przy okazji zablysniemy wink, zrobic remont czy chocby
      odswiezyc wyglad mieszkania przez zmiane dodatkow, itp. itd.
      Jak sie czlwiek czyms zajmie, czas szybciej zleci smile
      Pa
      • bania79 Re: Łooo matko, jeszcze cały tydzien do testu. 13.06.05, 14:06
        Mycha, u mnie to samo, ale będę twarda i żadnych testów wcześniej... wszystko
        wg. wskazań FF...
        • mycha79 Re: Łooo matko, jeszcze cały tydzien do testu. 13.06.05, 14:11
          No tak łatwo powiedziec, zeby sie czyms zająć. Ale po 15 miesiacach staran
          człowiek nie wie juz co ma robic. Nie mowie ze szaleje, ale po prostu troszke
          za wolno czas leci. Bede musiala cos wymyslec.

Bania - ja tez wytrzymam, moze nawet dluzej niz tydzien. Zalezy jak sie bede
          czula smile
          • portalegre Re: Łooo matko, jeszcze cały tydzien do testu. 13.06.05, 14:18
            Ha! Moje porady nie biora sie z teorii. Sama staram sie 10. raz wiec wiem co
            znaczy czekanie wink
            Ale tez mam na szczescie krotkie cykle smile
            • mycha79 Re: Łooo matko, jeszcze cały tydzien do testu. 13.06.05, 14:20
              Noo, ale ja chetnie sie za cos zabieram. Ale tego sie nie da robic caly czas.
              I jak wpadnie wolna chwila to mysli dokąd płyna??? Zawsze w tym samym
              kierunku smile Co ja bidna zrobie, ze taka moja uroda??
        • ywak1 Re: Łooo matko, jeszcze cały tydzien do testu. 13.06.05, 14:11
          ja tez juz nie moge sie doczekac chyba zwarjuje do tego czasu, i nie wiem czy
          moje objawy to maja paranoja czy rzeczywiscie je mam
          • mycha79 Re: Łooo matko, jeszcze cały tydzien do testu. 13.06.05, 14:12
            Hihihi mam dokladnie to samo. Zawsze smile
            • agabilinska2 Re: Łooo matko, jeszcze cały tydzien do testu. 13.06.05, 14:18
              ja mam to samo, dzisiaj juz 28dc, ale jestem po wczorajszym teście - bladziusie
              kreseczki - ale są! a tu jeszcze trzeba z kilka dni odczekać, i co tu robić ze
              sobą? najchetniej bym przespała tych kilka dnismile oczywiście objawów troszke mam
              jak to zwykle bywasmile
              • mycha79 Re: Łooo matko, jeszcze cały tydzien do testu. 13.06.05, 14:21
                Hej agus czytalam juz twojego posta o kreseczkach. Ja juz w bladziutkie nie
                wierze. Mam nadzieje, ze wreszcie nadszedl nasz czas. Ale niestety w
                cierpliwosc trza sie uzbroic smile
                • agabilinska2 do Mycha79.... 13.06.05, 14:25
                  hehe, u mnie niby do 3 razy sztukasmile no zobaczymy, a ty Mycha w którym dc
                  jestes? kurde ostatnim razem krechy były takie piekne-boje sie!
                  • mycha79 Re: do Mycha79.... 13.06.05, 15:11
                    U mnie 17 dc. A cykle 24dniowe. Owu była w 13 dc. Starania byly kiepskie bo
                    jestesmy w rozjazdach i sie mijamy, ale zawsze były. Na szczescie byly tego
                    najwazniejszego dnia. Ale w ogole w calym cyklu 2 razy.
                    A krechami sie nie martw. Tamte były piekne i co?? Wiesz przeciez ze na nic nie
                    ma 100%ej recepty ani wyjasnienia. Trzymam kciuki!
                    • agabilinska2 Re: do Mycha79.... 13.06.05, 15:18
                      tamte były piekne i poroniłamsad mam nadzieje, że tym razem bedzie ok
                      • mycha79 Re: do Mycha79.... 13.06.05, 15:22
                        Wiem ze poroniłaś. Pamiętam. Pytanie "I co?" było retoryczne. Nie martw sie,
                        bedzie dobrze. Zobaczysz, w koncu i my sie doczekamy smile
                      • bania79 Re: do Mycha79.... 13.06.05, 15:23
                        Aga, uzbrójmy się w cierpliwość. Odliczanie i czarowanie nie pomoże, choć
                        fajnie by było gdyby pomagało...
                        Pomyslcie, że już w piątek będzie tego czekania dużo mniej! abu do piątku!
                        • mycha79 To prawda 13.06.05, 15:26
                          Aby do piatku, w weekend czeka mnie duzo roboty wiec szybko zleci. Teraz mialam
                          jechac na zakupy butowe ale nieee chceee miiii sieeee smile Wiec chyba zostane w
                          domu i sie polenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka