Dodaj do ulubionych

NAUCZYCIELKI

19.07.06, 20:37
Dziewczyny...

troche mi sie nudzi, sa wakcje, a że uczę w szkole to teraz mam wolne...

wpadł mi do głowy pomysł, aby załozyc watek dla przyszłych mam - nauczycielek.
Wpisujcie sie wiec. Czego uczycie, skad jestescie, ile macie lat, ile sie
starcie itd.

pozdrawiam

agulka
Obserwuj wątek
    • agulka25 Re: NAUCZYCIELKI 19.07.06, 20:39
      ...ni iżeby dobrze zaczac...

mam na imie Agnieszka....uczę języka niemieckiego w gimnazjum, mieszkam k/
      Warszawy. Staram sie juz 8 mc....bez rezultatów...jak na razie...

bede testowac z koncem przyszłego tygodnia

pozdrawiam

agulka
    • sky1980 Re: NAUCZYCIELKI 19.07.06, 20:41
      no to ja sie wpisuje choc jestem nauczycielem w stanie spoczynkuwink i chyba tak
      zostanie bo to średnio wdzięczna i połatna praca niestety.a uczyłam
      angielskiegosmile
      staramy sie 7 cykl,efektów brak,trza do lekarza.pozdrawiam.
      • ussa77 Re: NAUCZYCIELKI 19.07.06, 21:43
        witajcie, ja pojawiam sie i znikam z forum ale jestem wierną czytelniczką .
        mam na imię Sylwia, uczę wychowania fizycznego w szkole podstawowej i
        gimnazjum , no i prowadzę swój gabinet odnowy biologicznej. stamy sie już 7
        miesiecy po stacie naszego synka( 10 miesiecy)
        mam nadziej ze bede miała owulację w tym cyklu!!
        pozdrawiam
      • agulka25 Re: NAUCZYCIELKI 19.07.06, 21:58
        sky i ussa .....tzrymam zaWas i za siebie kciuki...

pozdrawiam mocno

agula
    • azi77 Re: NAUCZYCIELKI 19.07.06, 23:33
      Cześć! Mam na imię Iza, lat prawie 29. Uczę w szkole podstawowej matematyki i
      informatyki. Staramy się już 9 cykl. Pozdrawiam.
      • sky1980 Re: NAUCZYCIELKI 20.07.06, 09:03
        o raju!!!matematyczka!!!pozdrawiam ze szczegolnym uznaniem!nigdy matmy nie
        rozumiałamwink magia normalnie!
        • lisek78 Re: NAUCZYCIELKI 20.07.06, 10:24
          Mam na imię Agnieszka, uczę j.polskiego w LO,mam 28 lat.Staramy się od 1,5 roku
          bez efektów.W przyszłym tygodniu kończę cykl z wizytą u gina.

PS.To trochę brzmi jak spotkania grupy AA: mam 28 lat,nie pije od 1,5 roku smile))
    • margotber Re: NAUCZYCIELKI 20.07.06, 13:55
      Cześć!!!
      Również jestem nauczycielką, ale nauczania zintegrowanego w szkole muzucznej w
      Łodzi. Mam 28 lat i staramy się od 7 miesięcy. Właśnie wróciliśmy z cudownego
      urlopu w Chorwacji i mam nadzieję, ze ten czas dobrze nam zrobi, albo zrobił.
      Pozdrawiam.
      • iguana27 Re: NAUCZYCIELKI 21.07.06, 11:33
        Cześć Faktycznie jak AA. Mam na imię Iwona, uczę angielskiego, staramy sie już
        14 cykl. W poniedziałek mam dostać Pregnyl i zobaczymy... Mam dużą nadzieję że
        tym razem się uda i dostanę prezent równo na 30 urodziny. Najbardziej dobija
        mnie ta nuda, męża nie ma całymi dniami a tu, gdzie mieszkam nie znam nikogo Brr
        a wszyscy mówią wyluzować... POzdrawiam
        • siedzibabanaulu Re: NAUCZYCIELKI 24.07.06, 13:20
          Heloł!
          Moje dane:
          -32 lata,
          -3 lata starań,
          -polonistka w podstawówce.
    • agulka25 Re: NAUCZYCIELKI 25.07.06, 09:57
      hm, troche nas mało....myślałam,ze grono pedagogiczne na tym forum
      większe....ale ok. miło Was wszsytkie poznac....ja własnie czekam na
      @...pierwsze symptomy jakby sa-brzuch boli...kurde, a jutro wyjezdzam na 4
      dni...i wolałabym zeby nie przyszła wredna, a kysz, a kysz....

hihi

pozdrawiam ciepło
      agulka
      • lisek78 Re: NAUCZYCIELKI 25.07.06, 10:04
        Witam,ja również czekam na @ i tym razem wiem NA PEWNO,że przyjdzie.Zawsze
        trzeba zobaczyć dobre strony @ - może w tym cyklu w końcu urośnie pęcherzyk i
        będzie owu!!!Nie spotkało mnie to szczęście od kilku miesięcy,więc czekam z
        utęsknieniem.
        A w kwestii nauczycielek - też myślałam,że będzie nas tu więcej.Wakacje pod
        koniec lipca stają się dość uciążliwe: wszyscy normalni pracują albo wyjeżdżają
        na urlop.Tylko ja siedzę sama jak palec w "wielkim mieście".Tak naprawdę to nie
        mogę się doczekać września,bo w zostałam właśnie zostałam nauczycielem
        mianowanym i interesuje mnie moja wrześniowa gażasmile)
        Pozdrawiam i życzę,żeby @-podstępna żmija, nie przyszła!
        • agulka25 Re: NAUCZYCIELKI 25.07.06, 10:14
          Lisek

ja tez juz nie moge wytzrymac wdomu...mąż pracuje w nocy, w dzien spi...wiec w
          sumie cały czas jestem sama(z psem)....to forum to jedyna odskocznia od tych
          nudów...tak 3-4 tyg. styknie, ale nie dłuzej....jezeli chodzi ogaże, to ja sie
          nad nią nie zastanawiam..nigdy sie nie zastanawiałam(dobrze, ze maz zarabia
          konkretne pieniadze)....wiesz, aj spelniam swoje marzenia (uwielbiam uczyc), a
          moj maz nas utrzymuje,hihi....

pozdrawiam mocno
          jak chcesz moge podac ci gg....

agulka
          • julcia2222 Re: NAUCZYCIELKI 25.07.06, 15:16
            Witam, mam 27 lat, staramy się od dwóch lat, jestem nauczycielką kształcenia
            zintegrowanego z Wawy. Pozdrawiam wszystkie starajace sie wink)
            • iguana27 Trzymajcie za mnie kciuki 26.07.06, 09:57
              Witam Trzymajcie za mnie kciuki, please. Idę dziś na usg i jak pecherzyk bedzie
              miał 2 cm dostanę pregnyl. Trochę jestem podłamana bo dziś już 14 dzień cyklu a
              2 dni temu pęcherzyk był za mały - tylko 16mm. Kurcze, miesiąc temu wszystko
              było niby ok a nie udało się.
              • agulka25 Re: Trzymajcie za mnie kciuki 26.07.06, 10:00
                bedziemy trzymac kciuki....ja na pewno..

pozdrawiam mocno

agulka
                • ussa77 Re: Trzymajcie za mnie kciuki 26.07.06, 13:28
                  ja tez bede trzymała kciuki, bo też mnie to czeka w czwartek . jak byłam w
                  poniedziałek w 16 d.c to mój mial 18 mm następne usg ma być w czwartek i
                  ciekawe co z tego bedzie!!! jak bedzie miał 20 mm to też pregnyl, chociaz w
                  tamtym cyklu dostałam i ciązy nie ma.
                  • ussa77 Re: Trzymajcie za mnie kciuki 27.07.06, 22:31
                    ja nie doczekałam sie na pregnyl, bo miałam dwa pecherzyki i oby dwa pękły..
                    tylko , ze ostatnie staranka był 2 dni temu no i nie wiem czy coś z tego
                    wyjdzie bo bujamy sie juz 8 miesiecy i narazie tylko @ przychodzi. no ale teraz
                    spokojne conajmniej 10 dni bo łykam duphaston, a potem .... moze bliźniaki
    • justyna9965 Re: NAUCZYCIELKI 26.07.06, 18:01
      Witam!
      Mam 27 lat, jestem nauczycielką kształcenia zintegrowanego, staramy się od 1,5
      roku. Miałam już 4 nieudane inseminacje, HSG, a teraz czeka mnie laparoskopia.
    • aninia2 Re: NAUCZYCIELKI 30.07.06, 09:51
      Hej ,tu Anita. Mam 32 lata i już prawie rok "poluję" na drugiego dzidziusia
      Pierwszy ma już 5 lat nieustannie pyta o rodzeństwo. Czytam forum regularnie i
      pare razy zabierałam głos, ucze angielskiego w liceum. Pozdrawiam wszystkie
      starające sie psorki.
      • agulka25 Re: NAUCZYCIELKI 02.08.06, 14:53
        kurde, watek spada....czy naprawde jest nas tak mało? w zeszłym roku to aż roiło
        sie od nauczycielek- wszsytkie siedziałysmy na czacie...hihi

pozdrawiam

agulka

p.s. dzis zaczynam remont i zapewne do niedzieli nie bede miala dostepu do netu...

• taylor13 Re: NAUCZYCIELKI 07.08.06, 01:24
        Elloł! Tu Adriana. Jak miło znaleźć bratnia duszę!!! Ja też uczę angielskiego
        tyle, ze w gimnazjum. Tez mam 32 lata i 5-letniego synka Bartka. Mój tez
        nieustannie pyta o dzidziusia, niestety coś nie chce przyjść. Z pewnościa to
        moja wina, bo przez 3 lata robiłam ten cholerny awans na dyplomowanego i nie
        chciałam go przerywać, a wczesniej wcale do głowy mi nie przychodziła myśl o
        drugim dziecku. Kiedy się wszystko zmieniło to jakoś nie chce się udaćsad No i
        masz, jak człowiek bardzo chce to nie da rady!!!
        • maliniaq Re: NAUCZYCIELKI 08.08.06, 09:26
          Tylor, masz ŚWIĘTĄ rację z tym stażem. Jedziemy na tym samym wózku. Tylko mój
          staż sie wydłużył (2 lata temu urodziłam Adaśka), tak że miałam z głowy prawie
          4 lata. Przez ten chol.... awans nawet nie miałam czasu przez 2 miesiące żeby
          podjechać do przychodni i wyniki badań odebrać. Paranoja normalnie! Mam tylko
          nadzieję, że chociaż finansowo to się opłaci.Zobaczymy od września. (Ja jeszcze
          jestem przed rozmową kwalifikacyjną - 17 sierpnia). Agnieszka.
    • eryka5 Re: Do Agulki!!! 07.08.06, 16:04

Czesc Agulka!!!!

Ja tak troche z innej beczki.Co prawda jestem prawie juz polonistka ale nie o
      zawodzie chciałam pisac.Nie wiem Agulka czy mnie jeszcze pamietasz ale kiedys
      chatowałysmy razem poza tym jestem z Wrocławia czyli Twojego rodzinnego
      miastasmile))Ja takze strałam sie o dzidzie sporo czasu bo przeszło 2 lata i w
      koncu udało sie dzieki metodzie ivf i teraz jestem w 12 tygodniu ciązy.Za kilka
      dni zaczynam drugi trimestr i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa.Chciałam
      Wam wszystkim napisac ze zawsze trzeba miec nadzieje i konsekwentnie dazyc do
      celu, a efekt bedzie murowany.Ja zawsze wierzyłam ze sie uda choc nie moge
      powiedziec ze niejednokrotnie było cięzko jak co chwila jakas dziewczyna na
      forum zachodziła w ciąże a ja nieustannie tkwiłam w martwym punkcie.Teraz nie
      pamietam juz tych wszystkich złych chwil i i nieudanych prób, a raczej nie
      skupiam na nich uwagi.Teraz odliczam dni do narodzin mojego dziecka,które
      urodzi sie w drugiej połowie lutego i juz nie moge sie doczekac tego momentusmile)
      Pozdrawiam wszystkie starajace sie nauczycielki i trzymam kciuki za powodzenie
      kazdej z osobna.
      Eryka.
      • maliniaq Witam się!! 08.08.06, 09:28
        Tu Agnieszka, 32 lata, polonistka w gimnazjum, 12 lat stażu pracy. O pierwsze
        dziecko walczyłam 6 lat, teraz o drugie już 2 rok bez skutku (niech żyje awans
        zawodowy - patrz 2 posty wyżej)!!!
        • aninia2 Re: Witam się!! 09.08.06, 20:46
          Hej. Ja też jestem w trakcie stażu, ale wcale sie nie zmartwię jak go przerwęsmile-
          sama sie sobie dziwię. drugiego dziecka na razie brak- mimo starań. ponoć po
          30- ce to dość częstesadPozdrawiam taylor- we have something in commonsmile.
          • agulka25 Do Eryki!!! 09.08.06, 21:02
            Eryczko!

pewnie, ze cie pamietam..jakby inaczej!!! i ciesze sie twoim szczeciem!!!
            ...super!czatowałysmy razem z p.magdalenka i misia7...one chyba juz nawet
            urodziły, albo na mcach maja terminy...ja niestety juz 9 cykl bez
            rezultatów...na poczatku podchodziłam do tego bardzo spokojnie, ale z mca na mc
            dochodziły nowe metody działąn...a to testy ivu, a to tempka, a to luteina a
            teraz nawet clo....zaczynam sie dołoować i we wrzesniu wysyłam mężą na badania
            nasienia...

zycze ci szczesliwych nastepnych tych kilku mcy....i spokoju!!!!mocno pozdrawiam
            i ciesze sie, ze ktos mnie je\szcze pamieta!

agulka
    • gosiek111111 Re: NAUCZYCIELKI 09.08.06, 22:19
      Witam!
      Mam na imie Gosia. Jestem tu nowa zadko sie odzywam (wiecej czytam) jeszcze nie
      jestem nauczycielka (studiuje matematyke) ale jek sie za rok obronie to pewnie
      bede smile choc do pracy mi sie nie spieszy smile narazie 3 cykl staranek (na razie
      jestem jeszcze pelna optymizmu smile
      pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkich starajacych sie smile
      • merci1811 Re: NAUCZYCIELKI 10.08.06, 09:14
        Witam wszystkie psorkismile Uczę niemieckiego w LO, staramy sie juz od prawie
        roku. Wcześniej próbowaliśmy sami, bez ingerencji farmakologicznej, ale już tym
        razem poszłam do lekarza i po zrobieniu wzystkich badań, także hormonalnych
        przepisał mi Clostilbegyt. Używałyście go? Pozdrowionka!!!
        • agulka25 Re: do Merci1811 10.08.06, 20:43
          witaj w gronie psorek! ja szczesgólnie sie ciesze, bo podobnie jak Ty ucze
          niemieckiego, tylko ze w gimnazjum...

jezeli chodzi o Clostil...to nasze forumowe CLO...ja własnie kilka dni temu
          skonczyłam je brac ( fatalnie sie po nim czuję),a rezultaty beda za jakies 2-3
          tyg...zobaczymy

trzymam za Ciebie kciuki i pozdrawiam

agulka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka